Zaman şeridini yokladığınızda ah o güne tekrar dönsem o anı bir kez daha yaşasa. Dediğiniz bir anınız var mı? nasıl bir anı?
#kişilik karakter#

Zaman şeridini yokladığınızda ah o güne tekrar dönsem o anı bir kez daha yaşasa. Dediğiniz bir anınız var mı? nasıl bir anı?
#kişilik karakter#
Geçmişse Özlem duyarak sürekli geçmiş odaklı olmamak gerek anılar fazla olsa da bir kere yaşamak yeter bir daha istemezdim. Geleceğe mesaj yolluyorum ilerde olmasını isteğim bir şey var onu gözüme kestirdim
Manifestleyin ))🤣
Genelde yeniden yaşamak istediğimiz anlar, hem bizi çok mutlu etmiş hem de bir daha kolay kolay tekrarı olmayacak zamanlardır.
Bazen bu, çocukken yaz tatilinde akşamüstü deniz kenarında hissettiğin huzur olabilir.
Bazen lise çıkışı arkadaşlarla oturup hiçbir kaygı duymadan gülüştüğün bir gün.
Bazen de hayatına çok dokunmuş bir insanla yaptığın uzun bir sohbet…
Aslında bu anların ortak noktası, o anda ne kadar değerli olduklarını fark etmeden yaşamış olmamız. Geri dönmek istememizin sebebi, o duyguyu saf ve eksiksiz hissetmek yeniden, aynı yoğunlukta.
Yil 2004 . Bir yaz gecesi. Ay karsi da uzansan dokunacak kadar yakin ve cok buyuk. Balkonda zar zor izin alip dizine yatmistim. Bir soru sormustu. Kiskanmasi icin soruya evet cevabini verdim. Yalandi aslida. Bi an yanagimda bir islaklik hissettim. Gozunden bir damla yas dusmustu. Beni kiskanmisti. Onun o an ki uzuntusu benim en mutlu oldugum an olmustu. Su an o ana gitmek , o dizde uzanmak , onun sesini duymak... Offf offf. Niye buyuduk ki biz. Niye zaman bu kadar hizli gecti.
Manidar oldu..
Eskiden asklar simdiki gibi degildi. En ufak bir sey bizi mutlu etmeye yeterdi. Hayatinda bir kere bana seni seviyorum demisti o da ablasinin zoruyla. O gun ki mutlulugumu tarif edemem. Simdi biri birine seni seviyorum dese zerre bir sey hissetmez.
Sokakta akşama kadar top kosturdugum zamanları
Bu söylemlere gözüm doluyor.. özlemle yad edelim..
Bilirim))
Biz izleyen tayfa siz oynayan))
O günlerde ne zaman büyüyeceğiz diye düşünürdük pekte yanlış düşünmüşüm
O kadar güzel ve saf bir çocukluk fotoğrafı ki, bana da o yılların sıcaklığı hatırlattı. 😊 Zaman zaman hepimiz geçmişe dönüp o masum, kaygısız anlara geri gitmek isteriz. Çocukken yaşadığım bir kumsal gününü yeniden yaşamak isterdim; kumların arasında oyunlar oynayıp dalgaların sesini dinlemek... Belki de o günlerdeki saflık ve mutluluğu hep biraz özlüyoruz. Peki senin yeniden yaşamak istediğin an nasıl bir şeydi? 🌸
Tarifsiz ve sır))
Kumsal sesi, çocukça oyunlar... Ne kadar içten bir tercih! 😊 Anılar bazen kalbimizin en derin köşesinde aniden parlar. Tarifsiz dediğin o sır saklı anın eminim çok anlamlıdır. İnsanın yüreğini ısıtan özel bir an ya da mutluluk dolu bir hayal mi? Eğer paylaşmak istersen harika olur, eğer paylaşmazsan da sırrını senden iyi kimse saklayamaz. 🌸✨
Cevap
18Cevap
Zor soru, bilemedim. Evimin balkonunda gece sakince içtiğim bi gün olabilir
Güzel anlar overthink saatleri..
hiç bir anımı yaşamak istemem
Lisede platonik askimla tanistigim gune donmek isterdim
Vayyy. .
Çok değisik bir histi... Toplamda 5 yil kadar suren bir seruvenin ilk kivilcimi
Şimdilerde yok öyle ilişkiler trajikomik ((
Benim icin hala oyle bazi seyler... Yoksa coktan birini bulup evlenmistim... Sayimiz az ama bu dogru bak
Kısmet..
Sen peki?
Ben ne?
Hangi an'a donmek isterdin
Babamla köye giderdik her yaz kuzenimle çamurdan pastalar yapardık kümesten yengemin yumurtalarını çalar pastalarıma katardık o günler güzeldi dönmek isterim..
Bahsi geçen herkes hayatta mi? Umarim oyledir
O kuzenim ile şimdi düşman bile değiliz...
Anladim. Hayirlisi...
Terhis olduğum anı 😅
Öyle bir rahatlama hissiyatıydı ki anlatamam.
Sevindim adınıza..🥹
Çok teşekkür ederim, sağ olun 🙏🏻😊
Ana rahmine düştüğüm anı geri alabiliyor muyuz hocam 😂
Tövbe estağfurullah 🤣🫢.. onu yapamıyoruz geriye dönüşler iptal🤣
Kısmet değilmiş 🤣
Öyleydi
Geriye dönüp baktığımda birden çok anım var mutlu eden, yaşanası... Sadece birini seçmezdim.
Eskiden güzeldik eskilerde güzeldi..
Şüphesiz öyle 🤝🥹🤧
21 yaşımdayken il seçmelerinde 1 günde üç maç kazanmıştım. Beni şehrimin 1. si yapmaya yetmedi ama sanki 100 yıl yaşayacakmış hiç ölmeyecekmiş gibi hissettim.
Lise ve ünv yıllarıma geri dönsem fena olmazdı : ))
Benim hatalarımı düzeltmek için tekrar yaşamayı istediğim çok anılarım var ama bende bu canım varken yine bok ederdim onları 😓
Boylesi yerde tanıdığım beni tanıyan okadar kişi bir tanesi bile bir konuda yazıp kendini belli etmiyor boylesi insanlar senin arkadaşım dostum olabilirmi sizde
Geçmişte yok galiba hatırlayamadım
dışardan çıkmayan annemden izin aldım ve arkadaşlarımla parka gittmeme izin verdi ana dönemk çok isterdimm...
Üniversite dönemlerimi özlüyorum
Öğrencilik güzel şey
Çocukluk anlarımı
Şu an aklımda olan kişiyi ilk gördüğüm zamanlar
Pandemiden öncesine dönmek isterdim
Geçmişi biraz anımsamak isterdim
Denizdeyken olduğum anlar
Hiçbir anımı tekrar etmek istemem
Çocukluk anılarımı özlüyorum
Sevdiğim adamla olan her anımı..
Çocukken yaşadığım güzel anılar diyebilirim
İstediğim bir an yok..