Bosluk hissi gecmiyor neden?

Babam hep bana anneme dusman gibiydi, herzaman kendi ailesini savundu herzaman bizi ezdi, en son bosandilar, anneme okadar aci yasattiktan sonra annem hastalandi. Aradan 14 sene gecti babamla baristim ama icimde bi burukluk var, biktim aslinda hayatim onun yuzunden boyle sacma sapan bi durumda. Annemle yasiyorum teyzemler cocuklugumdan beri yurt disinda yasadigimiz icin hep kagit kurek islerini bana halletirdi, isim yok, okul bitirdim bitirdigim meslekten nefret ediyorum. Spor ogretmeni olmak istiyordum disci asistani olarak kanin icinde calisiyodum biraktim. Iki senedir demresyondayim evdeyim komseye demiyorum, kardeslerimde yok icimde bombos bi duygu var, hayatim daha sacma bir hale geldi ustune bide bi yasli adamin yuvasinin dagilmasina sebeb oldum adam bana baba gibi yaklasti sonra duygularim var filan derken benimde kafami karistirdi bide ustune bes parasiz kaldi bosaninca birakamiyorumda sucluluk duygusundan, ya sacma sapan berbat seyler yasiyorum iyi davrandikca herkes hayatimi mahfediyor nefes alamiyorum yoruldum kacip gidesim var nereye bilmiyorum korkuyorum icimde bi ofke nefret bos bi his?

Bosluk hissi gecmiyor neden?