Karşı cinsten hickimse beni sevmezmiş, sevemezmiş gibi geliyor? Beni gerçekten de kimse hayatına almak istemez mi?

Karşı cinsten hickimse beni sevmezmiş, sevemezmiş gibi geliyor? Beni gerçekten de kimse hayatına almak istemez mi?

Cevap
0Cevap
Ben de böyle hissediyorum bazen ve bence bunun sebeplerinden biri hayatımız da gerçekten sevildiğimizi hissetmemiş olmamız...
Ailem beni hep yargılar, cocuklugundan beri hep yargiladilar. Belki kendilerince "benim iyiliğim için yaptıklarıni "düşündüler ama berbat durumdayım. Aslında sorduğum sorunun cevabını biliyorum "biri beni sevebilir" ama bir türlü emin olamiyorum, benden hoşlandığını belli eden kızlar oldu ama ben kendimi "sevilmeyecek biri"gibi gordugum İçin cesaret edip de ilgimi belli edemedim, açılamadım.
Haklısınız... Diyebilecek bir şey yok. Herkes için geçerli değildir elbette ama bizim gibi olan insanların bazılarının daha çok sevgiyi hak ettiğini düşünüyorum dediğin gibi aslında sevilmeyecek biri olmadığımızdan değil sadece bizi hak etmeyen herkesin bize sevgiyi gösterip hissettirememesinden vs kaynaklı
"Sevgiyi hak ediyoruz "kısmına tamamen katılıyorum. Acaba diyorum , benden hoşlandığını belli eden biri olursa, hoşuma gittigini düşündüğüm birine yürüsem mi acaba? Kötü bir niyetim yok, kimseyi kullanmam asla , sence böyle birine denk gelirsem yürüsem mi? Sevgimi verebilir miyim? O kişiden elimden geldiğince verdiğim sevgiye karşılık bulabilir miyim? Ne dersiniz?
Karşınızdaki kişinin nasıl bir karaktere sahip olabileceğini bilmediğim için verdiğiniz sevgiye karşılık bulabilir misiniz buna net cevap vermem pek mümkün değil ama gerçekten sadece bir hoşlantı bile olsa o hoşlantınızdan emin olup karşı tarafı da iyice gözlemleyip ona göre hareket edebilirsiniz fakat saçma sapan taktiklere girmemenizi ve kendinizi olduğunuzun gibi göstermenizi tavsiye ederim
Sevemeyiz kendini sevmeyen birini biz hiç sevmeyiz kardeş
Aciksozlulugunuz için sagolun, bir tavsiyeniz var mı?
Değer gördüğü yediği kaba sçan insanlara bi çare yok maalesef.
Öyle insanlardan uzak dur diyorsun yani
Çalkala hadi adamım kitabına uyduralım. İnsanlar anlamaz asla anlamaz boş ver ben vazgeçtim.
Kendine yeterince değer vermemenle ilgili bir durum sen kendini sev
tc erkosuysan evet
Sen ne kızısın canım? Amerikali misin?
tc kızları farklı sizin gibi abuk subuk sacma küfürlerin etmiyok
Türkçeyi katletmeyin erklerler
Bak erkek oldgun icin yazamiyorum bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür düşünce ve duygular genelde içsel algılarımızdan kaynaklanır. Kendini olduğun gibi kabul etmek, kendine değer vermek bu noktada çok önemli. Belki de karşı cinsten birilerinin seni sevme potansiyelini fark edemiyorsun, çünkü kendi iç sesin seni yargılıyor olabilir. 😊 Bazen biraz durup kendi güzel yönlerini görmeni sağlayacak bir zaman yaratmak iyi gelir. 💛 Kendini sevdiğinde, başkalarına da bunu hissettirebilirsin.