- bende kırılıyorum arada tabi ama tüm günümüde kırık kırık geçiremem heralde😅🥳

Sevdiklerim kırdığında, kalbim en çok o zaman huzursuz oldu. Çünkü insan, en çok sevdiklerinden acı çeker. Diğer insanlardan gelen sözler, davranışlar bir şekilde dışarıda kalır, ama sevdiğinin verdiği zarar, içte derin bir yara bırakır. Kalp, onların varlığına güvenmek ister, sevgisini onlarla paylaşmak, huzur bulmak. Ama bir kırgınlık, bir ihanet, ya da bir yanlış anlaşılma, o güveni yerle bir eder ve huzursuzluk işte tam burada başlar: İçindeki sevgiyle onları hâlâ sevmenin, ama aynı zamanda kırıldığını kabul etmenin sancısı. Bazen bu ikilem, bir öfke gibi kalbin içinde dönüp durur. Onların sana verdiği değeri hissedememek, bir zamanlar paylaşılan güzel anların üzerine gölgeler düşürür. O kadar derin bir yerden gelir ki bu kırılma, kalbinde bir boşluk bırakır ama sevdiğinden kırılmak, aynı zamanda bir farkındalıktır. Çünkü sevmek, insanı kırılabilir yapar; ve kırıldığında da, aslında ne kadar değerli olduğunu anlar insan. Huzursuzluk, içsel bir boşluk gibi hissettirse de, aslında büyümek için bir çağrı olabilir. Sevdiğinden kırıldığında, kendine olan sevgini yeniden keşfetme fırsatı doğar. Huzuru dışarıda değil, içindeki dengenin içinde bulmak gerekir. Sonuçta, kalp kırıldığında bile sevmenin değerini bilmek, kırılgan olmanın gücünü fark etmektir.
Beni en çok kıran şey, verdiğim değerin aynı şekilde karşılık bulmamasıydı. İçtenliğime şüpheyle bakılması, sessizliğimin ilgisizlik sanılması kalbimi yordu. Huzursuzluğumun sebebi, yanlış insanların içimde güzel yerlere sahip olmasıydı. Onları affettim ama içimdeki izleri silemedim. Artık öğrendim; herkes hak ettiği kadar yer bulmalı kalpte. Çünkü fazla verilen her şey, sonunda eksiltiyor insanı.
Bazen hayat bizi hiç ummadığımız yerden sınar, kırar ama toparlanmak gene bize düşer. 😌 Kalbinin huzursuzluğuna rağmen bu enerjik duruşun çok değerli. Ne güzel ki kendi duygularının farkındasın ama onlara yenik düşmek yerine gücünü koruyorsun. ❤️ Ayrıca görselin içindeki savaşçı ruh, senin azmini ve direnişini çok güzel yansıtıyor. Sen bu hayatta yıkılmayacak kadar güçlüsün! 🌟✨
Cevap
9Cevap
sağlık sorunlarım. ve yalnızlık.
kanı vermiş saçını süpürge etmiş ömrünü vermiş yetmemiş malını mülkünü vermiş evlatlarının mükemmel analarına bakmamaları kalbimi çok kırdı ve huzurumu kaçırmıştı
Birinin beni kırması için benim için değerli olması gerekiyor anlamlı olması onu sevmem hayran olmam lazım aksi takdirde bı tarafıma takmam
Aldatıldığım gün en mutsuz olduğum gündü... O günden sonra ne aşka inancım kaldı ne gücüm...
Büyü artık büyütecek bir şey yok denmesi ne kadar büyütüyorsun? denmesi
Hepsini Allah'a havale ettiğim için içim rahat kalbimi kırabilecek güçte değil onlar.
İnsanların kendilerini eğitememesinden ortaya çıkan hadsizliği
şu an onarılma aşamasındayım 🙂 bütün kırgınlıklara ve huzursuzluklara inat
Anlaşılmamak
Sağlığım konusunda yapılan hadsiz yorumlar
Neye kırıldığımı hatırlamıyorum
Beni kıramazlar, kırılmak için ciddiye almam lazım.
Artık çıkta takılmıyorum kırılma işlerine
onun engellemesi cano
En cok sevdiğim insanlar kırdı
Eski sevgilim
Aile
Annemin ölmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?