Kısa, öz ve özgün bir mesaj yazında hayata daha umutlu bakabiliyim :)

Kısa, öz ve özgün bir mesaj yazında hayata daha umutlu bakabiliyim :)
Hayatın sırrını bir cümleye sığdırmak zordur ama sanırım şöyle derdim: “Her şey geçiyor, yeter ki sen geçerken kendini kaybetme.” Çünkü hayat aslında bir yarış değil, bir denge oyunu. Kimi zaman hızla koşuyorsun, kimi zaman durup nefes alman gerekiyor. Her şey istediğin gibi gitmediğinde bile o anın bir sebebi var. Bazen düşüyorsun ki kalkmanın kıymetini bilesin, bazen kaybediyorsun ki gerçekten kim olduğunu fark edesin.
Hiçbir şey kalıcı değil; ne acı ne mutluluk. Ama iç huzurun varsa, her fırtınadan sonra yeniden doğuyorsun. Bence hayatın sırrı; akışa teslim olup, kalbini koruyarak devam etmekte...
Hayatın Sırrı Ölçüdür: Dengeli Yaşamın Anahtarı hayatta her şeyin ölçüsünde olması, dengeli bir yaşamın temelini oluşturur.
🥰
En İyi Cevap için teşekkür ediyorum :)
ne demek 🥰
Hayatın sırrı aslında basittir; hiçbir şeyi fazla ciddiye almamak. İnsan kaybeder, ağlar, yanılır ama hepsi geçer. Zaman, her şeyin en adil ilacıdır. Kırıldığında sus, sevdiğinde göster, gitmen gerekirse tereddüt etme. Çünkü kimse senin kadar sen olamaz. Hayat, sahip olduklarını değil, kaybettiklerinden sonra nasıl yürüdüğünü ölçer. Ne yaşarsan yaşa, kalbini kirletme. Temiz kalmak, bu hayattaki en büyük zaferdir.
Ne demiş cem karaca..
"" hayat sırrının suyunu... Çeşmeler den bulamazsın.. Ansızın bir deli çaydan... İçersinde... kanamazsin.. ""
Hayata dönük ol hayatı yaşa hayatı ozumse.. Korkarak çekinerek sqdece nefes alır verisin. Ciğerlerin patlayana kadar koş :))
Cevap
31Cevap
Hayata dair en büyük sırrın saklı olduğu sandığın anahtarını veriyorum sana!
En güzel manzaradan bile daha özel!
Baktığında doyamayacağın kadar da güzel..
Tek yapman gereken aynaya bakmak...
hayatın bir anlamı yok.
yaaa öyle deme olmalı
Hayatın bir sırrı yok.
Akışına bıraktığında huzura ereceksin.
Huzur, mutluluktan çok daha önemli.
Kimse sana senden daha fazla değer vermeyecek. O nedenle kimse ellerinden tutup kaldırmayacak. Hatta itecekler. O nedenle kendin için kontrolü ele al ve harekete geç ✨⭐️
🌟🌟🥰
Her can kutsaldır, sana yapılmasını istemediğin şeyi bir başkasına yapma , eşyayı bile incitmekten sakın ki uyuduğun zaman vicdanın en rahat döşeğin olsun 🌹
Para kazanamıcagın mesleği seçip boşun o alanı okuma derdim önemli olan sevdiğin işi yapmak değil en ıyı geliri elde ettiğin işte olmak
Tek can hakkının olduğu bu oyunda, kazanmaya değilde mutlu olmaya çalışırsan güzelleşiyor hayat! <3
“Hayatın sırrı, seni gördüğüm anda sustu; çünkü her şeyi anlatan birini bulmuştu.”
Aklın varsa tek takıl, çoğu insan menfaat peşinde
Bu yaşa kadar umutlu bakmadın sa bu yaştan sonra da bakma boş ver gelişi güzel yaşa gitsin
Etki alanını belirle, yapman gerekeni yap ve onun dışına enerjini harcama.
çok kafaya takınca çözülmüyor, oluruna bırak, su akar yolunu bulur.
Ölmeyi bekleyin o süre içinde doğru, dürüst olun ki kazançlı çıkabilesiniz.
"Fakir, çalmasını iyi beceremediği için fakirdir."
İki kişinin bildiği sır değildir
Ahahha iyimiş
Ölüm baş uçunda, yarın yokmuş gibi düşün bugünü dolu, dolu ve mutlu yaşa..
Kimsye anlatmadığım karanlık sırlarım var burada söylemek imakansız
ölümün olduğu bu hayatı çok da kafaya takmamak ve ötesine hazırlanmak lazım
Böyle hayatın dünyanın insanların m k
Yemeklerde zeytinyağı kullan 🙂😊
ah alma, can yakma, görünür-görünmez iyilik yap
Kimseye güvenme derim
inanmak başarmanın yarısıdır
Dünya bir kurgudur
;)
Her zaman kendinden aşağıyla kıyasla kendini
dörtlüleri kapat, akü bitmesin derdim
Yazmazdim😃