İnternet & Teknoloji Size hangi mesajı atardım söyleyeyim mi? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Hadi uyumayanlar bir ses verin, yıkalım şurayı... Yani yıkmak lazım xd Size hangi mesajı atardım söyleyeyim mi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sitede birini takip etmeye ne zman başlayacaksın xd u Barış_LonelyForever +1 yıl Sadece sevgilim olursa takip ederim yoksa 0 xd
Mаямеlат Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl YazaMerhaba etiketini sal diye mesaj atabilirdin😂 sen yazmadan ben söyliyim 0 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Hahaha canin sağ olsun senij Yorumla Mаямеlат +1 yıl :D Merakla bekliyorum valla çok da umudum yok ama elimden geleni yaptım Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ben de yazdım çizdim de bıraktım son zamanlarda. Sorun yok senin gönlün olsun xd Yorumla Mаямеlат +1 yıl bu demek oluyor ki alsam alırdım ama ağlamıyım diye braktın😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Estağfurullah kendi yorgunluklarım sebebiyle bıraktık diyelim yoksa en az 10 tane daha yazardım xd Yorumla Mаямеlат +1 yıl bende şu an ki yazılı olanlar da yeter görüş sayın vs yüksek ben çok merak ediyorum kim alıcak çekişmeli oldu benim için Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Söyle canım sıkıldı zaten 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ayağın nasıl oldu nasır işlerini hallettin mi :D Yorumla zeynebpbuyukinan +1 yıl Aaa senin ne iyi hafızan varmış😄Yok maalesef onun kremi var da yağlı yağlı üşeniyorum sürmeye o yüzden büyüyor Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 1 dk. olmadan geldim söylee 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bir kız olarak arabalar alanında fenomen olmak nasıl bir duygu. D Yorumla Balhaatunn +1 yıl Çok özel çok güzell😄🥳 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Uyuyoruz kardeşim sessizlik lütfen 😂 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl profil fotosu yakıyor :D Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Önümüzdeki seçim aday olacağım için olabilir Yorumla
m0-on Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Mesajımı oku mesaja düş mesaja bak kafana düş kafanın içine bak mesaja düş mesajın için de sana çıkar geçen için bir düş kapa gözlerini bu mesajın içine hayalin ile düş:))))) 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 316 cevap paylaştı. Söyle 😃 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl siteden kimlerle konuşuyorsun :SDd Yorumla SkrErd37 +1 yıl Takip listemle konuşurum 😃 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Söyle 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl koca ayı nasıl oluyor Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Aynaya bakman lazım🤗 Yorumla Plüton9 +1 yıl ahajshbnx Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Buyursunlar 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl koysunlar bir profil fotosu artık diyorum df Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl 😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. olur 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl neden uyumadınn Yorumla thecutewitch +1 yıl uyku tutmadı sadece hepsi bu Yorumla
Asliyx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Soyleeeeee 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hangi avizeyi tercih ettin bana onu söyteee Yorumla
Alevi_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Söyle? 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kapak foton neden siyah, bir şeyler koy oraya xd Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olur bakalım 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bana bir irşi lazım baklava açmasını bilennn Yorumla İrşii +1 yıl Aa sana bulmamış mıydım baklavacı kızı :D Yorumla 8matador1180 +1 yıl yok o iş yandı sen açacan dfs Yorumla İrşii +1 yıl Hadi öyle olsun :D Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl agresif kızıl neden profil fotosnu kaldırdı öyle :D Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Olur öylee 🤷♀️ Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl neden bir çilek kokusu, muz daha güzel kokmaz mı hanım kardeşş Yorumla BirÇilekokusu +1 yıl Ajdarın çikita muz şarkısından sonra muza alerjim var kardeş Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Şu profil fotosu ne zman değişri xd Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Saçım sarı olunca belkiii değiştiririmm😂 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Olur. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl O çiçekler kimedir hanım kız, bana mı? Bana değilse nicedir onlar... Yorumla Aso6533 +1 yıl Karın içinde yetişen çiçekler kar çiçeği çok seviyorum ve kendime topladım. Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl teksas kaplanı da olacak mısın :D Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Noo beybi Yorumla
SalataCaacık Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Evet kankam 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl profilin fena böyle devam et :D Yorumla SalataCaacık +1 yıl Eyvallah kankam Yorumla SalataCaacık +1 yıl Seninki de "sarıyo" Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tabii 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Fadime benim diyorum sana anlasanaaaaa Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl 😂😂teyit etmen gerek Yorumla 8matador1180 +1 yıl :D et teyit et Yorumla
Belkitiryakii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalımm 1 10 Yorumla 8matador1180 +1 yıl neyin tiryakisisin :D Yorumla Belkitiryakii +1 yıl Elde edemeyeceğim bir şeyin.. Yorumla 8matador1180 +1 yıl o ne oluyor xd Yorumla Belkitiryakii +1 yıl bir gün benim olursa söylerim 😉😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl olmaz o zaman sfdsf Yorumla Belkitiryakii +1 yıl olur olur. Üç bilemedin beş vakte belli olur 😂😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl vakitlerin hepsini üst üste koysak olmaz bu iş gel vazgeç :D Yorumla Belkitiryakii +1 yıl imkansız mı diyorsun? Yorumla 8matador1180 +1 yıl imkansızdan bir tık daha zor be xd Yorumla Belkitiryakii +1 yıl Sağol ya. İçime su serptin bak sjsj Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl solee 1 8 Yorumla 8matador1180 +1 yıl neden soruma yorum yaptıktan sonra sana yaptığım yorumlara geri dönmüyorsun? bak bunu fark ettim yapma öyle şeyler xd Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl donulecek seyler degil demek kii Yorumla 8matador1180 +1 yıl bilmiyorum dönmek isteyen döner be kardeş Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl bi tan de ben bisi soleyebiler miyim nutfen nutfenn Yorumla 8matador1180 +1 yıl tabii ki dost Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl bida goruslerme xd sunu atarsan agzina kurekle geciririm ona gore mdmdlkfici Yorumla 8matador1180 +1 yıl :D bizde yasal şey xd maalesf onu engelleyemiyoruz Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl taam ben istisna ben kacar ig bb Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Heee 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sen gerçek joker misinn Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl youtube.com/shorts/o3RBSQM7iqE?feature=share Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Gelsin 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sitede kimseyle takipleşmiyorsun neden xd Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl Takibe değer bişey yok Yorumla
Profondità Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Söyle matador. 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl profildeki kediyi çok mu sevdin xd Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Buyrunuz. 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl padişahın kızı mı daha güçlü nemrutun kızı mı? Yorumla padisahinkizi +1 yıl Nemrut'un kızıyla tanışmak nasip olmadı ki bilemedim 🙄 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fatiha yı 😎😎 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl artık bıraktım o işin peşini :) Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl saddovun gündemini bu sıralar neler meşgul ediyor? xd Yorumla Saddov +1 yıl Kaldıraç borsa iş güç Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Hadi söyle matador 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl zubi dubi zubi dubi? Yorumla BanaNeHa +1 yıl Anlamadım türkçe konuşur musun Yorumla 8matador1180 +1 yıl bu kaçıncı heasbındı bana onu anlat xd Yorumla BanaNeHa +1 yıl Bilmem ki saymadım xd zubi dubi zubi dubi pamparaaaaaaa Yorumla
Mervetsts616161 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl De bakayım 😂 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sevgilinin mesleğini söyle sen madem seni aramış :D Mervetsts616161 +1 yıl Subay😉
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl zor olmasa gerek 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl zor olmayan nedir :)( Yorumla priashairp +1 yıl sen söyle Yorumla 8matador1180 +1 yıl profil fotoğrafını nereden buldun ne ifade ediyor onu söyle xd Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Söyle hadii🥺 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl anime seviyor gibi bir durum var sanırım, kaç tane izledin :D Yorumla kırgınsevgili +1 yıl Hiç izlemedim Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl spylee 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Mental çöküşünün sebebi nedir anlatır mısın bana :D Yorumla whereismymindamk +1 yıl turkiyede yasamak 🤠 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Söyle kralım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bir tane de benim için yak kralll Yorumla yasinnn22 +1 yıl Tabikii kralım molaya cıktım da senin için yakacam 🚬 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yaz beybi 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Neden gizlendin beybisi sana bu soru xd her soruda gizlenir mişsin xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neredeyse tüm soru ve görüşler de gizlenirim kafam rahat çünkü Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Billiy tamam da 59 ne olii Yorumla Billy59 +1 yıl Tekirdağ Yorumla
kucukagaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl buyrun efenımmm 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl akşam beşten sonra yemek yesene :D Yorumla kucukagaaa +1 yıl yemem aksam yemegım 5 te dır sonra yememmmm Yorumla
TheUgly98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Soyle knk 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Profil fotoğrafındaki fotoğraf kaçıncı denemenin ürünü? :D Yorumla TheUgly98 +1 yıl İlk deneme knk çok da kasmaya gerek yok 🤣 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur söyle 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buyur 😊 0 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı. Haydi söyle. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Söyle bakalım hocam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Söyleyebilirsin
sitede birini takip etmeye ne zman başlayacaksın xd
Sadece sevgilim olursa takip ederim yoksa 0 xd
YazaMerhaba etiketini sal diye mesaj atabilirdin😂 sen yazmadan ben söyliyim
Hahaha canin sağ olsun senij
:D Merakla bekliyorum valla çok da umudum yok ama elimden geleni yaptım
Ben de yazdım çizdim de bıraktım son zamanlarda. Sorun yok senin gönlün olsun xd
bu demek oluyor ki alsam alırdım ama ağlamıyım diye braktın😂
Estağfurullah kendi yorgunluklarım sebebiyle bıraktık diyelim yoksa en az 10 tane daha yazardım xd
bende şu an ki yazılı olanlar da yeter görüş sayın vs yüksek ben çok merak ediyorum kim alıcak çekişmeli oldu benim için
Söyle canım sıkıldı zaten
ayağın nasıl oldu nasır işlerini hallettin mi :D
Aaa senin ne iyi hafızan varmış😄
Yok maalesef onun kremi var da yağlı yağlı üşeniyorum sürmeye o yüzden büyüyor
1 dk. olmadan geldim söylee
Bir kız olarak arabalar alanında fenomen olmak nasıl bir duygu. D
Çok özel çok güzell😄🥳
Uyuyoruz kardeşim sessizlik lütfen 😂
profil fotosu yakıyor :D
Önümüzdeki seçim aday olacağım için olabilir
Mesajımı oku mesaja düş mesaja bak kafana düş kafanın içine bak mesaja düş mesajın için de sana çıkar geçen için bir düş kapa gözlerini bu mesajın içine hayalin ile düş:)))))
Söyle 😃
siteden kimlerle konuşuyorsun :SDd
Takip listemle konuşurum 😃
Söyle
koca ayı nasıl oluyor
Aynaya bakman lazım🤗
ahajshbnx
Buyursunlar
koysunlar bir profil fotosu artık diyorum df
😂😂
olur
neden uyumadınn
uyku tutmadı sadece hepsi bu
Soyleeeeee
hangi avizeyi tercih ettin bana onu söyteee
Söyle?
kapak foton neden siyah, bir şeyler koy oraya xd
Olur bakalım
bana bir irşi lazım baklava açmasını bilennn
Aa sana bulmamış mıydım baklavacı kızı :D
yok o iş yandı sen açacan dfs
Hadi öyle olsun :D
Olur
agresif kızıl neden profil fotosnu kaldırdı öyle :D
Olur öylee 🤷♀️
Söyle
neden bir çilek kokusu, muz daha güzel kokmaz mı hanım kardeşş
Ajdarın çikita muz şarkısından sonra muza alerjim var kardeş
Söyle
Şu profil fotosu ne zman değişri xd
Saçım sarı olunca belkiii değiştiririmm😂
Olur.
O çiçekler kimedir hanım kız, bana mı? Bana değilse nicedir onlar...
Karın içinde yetişen çiçekler kar çiçeği çok seviyorum ve kendime topladım.
Söyle bakalım
teksas kaplanı da olacak mısın :D
Noo beybi
Evet kankam
profilin fena böyle devam et :D
Eyvallah kankam
Seninki de "sarıyo"
Tabii
Fadime benim diyorum sana anlasanaaaaa
😂😂teyit etmen gerek
:D et teyit et
Söyle bakalımm
neyin tiryakisisin :D
Elde edemeyeceğim bir şeyin..
o ne oluyor xd
bir gün benim olursa söylerim 😉😂
olmaz o zaman sfdsf
olur olur. Üç bilemedin beş vakte belli olur 😂😂
vakitlerin hepsini üst üste koysak olmaz bu iş gel vazgeç :D
imkansız mı diyorsun?
imkansızdan bir tık daha zor be xd
Sağol ya. İçime su serptin bak sjsj
solee
neden soruma yorum yaptıktan sonra sana yaptığım yorumlara geri dönmüyorsun? bak bunu fark ettim yapma öyle şeyler xd
donulecek seyler degil demek kii
bilmiyorum dönmek isteyen döner be kardeş
bi tan de ben bisi soleyebiler miyim nutfen nutfenn
tabii ki dost
bida goruslerme xd sunu atarsan agzina kurekle geciririm ona gore mdmdlkfici
:D bizde yasal şey xd maalesf onu engelleyemiyoruz
taam ben istisna ben kacar ig bb
Heee
sen gerçek joker misinn
youtube.com/shorts/o3RBSQM7iqE?feature=share
Gelsin
sitede kimseyle takipleşmiyorsun neden xd
Takibe değer bişey yok
Söyle matador.
profildeki kediyi çok mu sevdin xd
Buyrunuz.
padişahın kızı mı daha güçlü nemrutun kızı mı?
Nemrut'un kızıyla tanışmak nasip olmadı ki bilemedim 🙄
Fatiha yı 😎😎
artık bıraktım o işin peşini :)
Söyle
saddovun gündemini bu sıralar neler meşgul ediyor? xd
Kaldıraç borsa iş güç
Hadi söyle matador
zubi dubi zubi dubi?
Anlamadım türkçe konuşur musun
bu kaçıncı heasbındı bana onu anlat xd
Bilmem ki saymadım xd zubi dubi zubi dubi pamparaaaaaaa
De bakayım 😂