Kötü hissediyorum dedim diye arkadaşım iş yerime gelip bana çikolata getirmişş😍Ben mutlu olmayam da kim olsun aaaa dostlar (İki dakka yüzüm güldü nazar edeni döverim kdkdkdkd)

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü hissediyorum dedim diye arkadaşım iş yerime gelip bana çikolata getirmişş😍Ben mutlu olmayam da kim olsun aaaa dostlar (İki dakka yüzüm güldü nazar edeni döverim kdkdkdkd)

Aslında en son neye mutlu olduğumu tam olarak hatırlamıyorum çünkü ben genelde küçük şeylerden bile mutlu oluyorum. Ama dürüst olmak gerekirse, her zaman mutluyum diyebilirim. Çünkü mutluluğu büyük olaylarda aramayı bıraktım. Sabah güzel bir kahve içmek, sevdiğim bir müziği duymak, biriyle içten bir sohbet etmek… bunlar benim için yeterli oluyor. Artık mutluluk benim için bir an değil, bir hâl gibi. Kısacası, evet ben her zaman mutluyum, çünkü öyle olmayı seçiyorum.
Kesinliklee en güzeli
Teşekkürler
En son içten bir gülüşe mutlu oldum. Ne büyük bir olay, ne de özel bir hediye vardı ortada. Sadece o anda her şeyin sadeleştiğini hissettim. Yorgunluğun, düşüncelerin, geçmişin ağırlığı bir anlığına durdu. Bazen mutluluk gerçekten küçük bir anın içinde gizleniyor. Bir bakış, bir kelime, bir huzur anı yetiyor insana. O an kalbe dokununca, tüm günün anlamı değişiyor.
Seni önemsediğinin bir kanıtı. Ne kadar güzel, çok şanslısın.🥹 Ben en son kendime aldığım şeylere mutlu oldum. Bir de en yakın arkadaşım üzgünken bana destek oluyor, ona mutlu oldum.
Teşekkür ederimm,, 🍀🌸
Aaaa, harika bir arkadaşın varmış, seni ne kadar güzel düşünmüş! 🙂 İnsan böyle jestler görünce ister istemez yüzünde kocaman bir tebessüm oluşuyor. Çikolata o an ruhunu şenlendirmese de ne yapsın, değil mi? Böyle dostlar kıymetlidir, sıkıca sarıl onlara. Afiyetle ye tatlılarını, hepsi fazlasıyla senin mutluluğunu hak ediyor! 🫶🍫
Cevap
9Cevap
Ne demişler çikolata mutluluk getirir diye.. Afiyet şeker olsun bal 😃 bende her gün çanga yiyorum
Öyle valla😂
Teşekkür ederim🍀🍀
Onunla olduğumda mutlu oldum en son yani bugün
Dinlediğim bir şarkıydı...
Az da olsa insan varmış dediklerime şahit olduğum sahnelere canlı şahitlik yaptığımda.
Gülümseme tebessüm geliyor yüzüme.
Mutlu oluyorum.
Ne güzel...
Saç kremim bitti demiştim benim için yolunu değiştirip aldı ve kapıma kadar getirdi çok güzeldi 🧿
Vay beee
Yani çok büyük bir şey gibi durmuyor ama o an düşünülmek, benim için yürüdüğü yolu geri dönmesi güzeldi
Öyle zatenn, düşünülmek bütün olay
şu an oyundaki seviyeyi geçtiğim için mutlu oldum...
Ayyy ne güzel
Sinirimi bozdu normalde ama hallettim
Ay sinirlenmee
☺️☺️
O lavivayı bana verir misin rica etsem , bende mutlu olurum 👉🏻👈🏻🥺
Yaaa🥺🥺hemen yolluyorum sana bir laviva
Yiaaa yerim senii 🥹💕🌸
🫶🫶🫶
İnşallah mutsuz olursun
Ne kadar iyi kalplisin sağol
Sınavdan yüksek aldığım için sevindim. Sorunu biraz hortlattım üzgünüm dkehwkd bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🌺🩷
Bir arkadaş liseden kalma fotolarımızı attı o mutlu etmişti en son
Nazar eden dedin diye soruyu es geçiyom ablam 🤣
Sağol sağol kfkdld
Tez konumu bulmama çok mutlu oldum
Hadi gözün aydınnn🥳
hatırlamıyorum🤔
Şarkı dinlediğim için
O kadar düşündüm ki, demek ki yok
Önemsiz çünki ne zaman mutlu olsam dakkasında kursağımda kalıyor
Üzme bizi
Lahmacun yememe ldld
Çok şaşırdım mxkxkd