Kendimde en sevmediğim özelliklerden biri olabilir.
- Yapma de bana mesela sırf yapma dendi diye yapmak istiyorum. Yapmadan uyursam gözüme uyku değil o anın hayali giriyor))
Onu yapma bunu yapma gibi cümleler beni daha çok tetikliyor.
15 te kaç kendini bulacaksın oku bakalım ben rekor üstüne rekor kırıp sizi bekliyorum:))
1 Prize fiş girmediğinde benim karakterim de öyle deyip bastıra bastıra taktın mı hiç
2. Kış günü klimayı açıp üşümüyorum ki diyerek titreyerek çay içtin mi hiç
3. Kapıyı çarpmayacağını söyleyip… Kapıyı sessizce ama sinirli şekilde kapattın mı hiç.
4. Aç değilim deyip, herkes yedikten sonra tencerenin dibini sıyırdın mı hiç :))
5. Aramayacağım deyip, her dakika son görülmesini kontrol ettin mi hiç
6. Israrla ütü yapmadan giyip ben kırışıklıklarıyla barışık bir insanım diye inat ettin mi hiç:))
7. Kahveyi/çayı/ yemeği yanlışlıkla çok sert/açık/tuzlu, acı
yapıp ben zaten bölye severim diye savudun mu hiç...
8. Canını sıktığı halde, benim canımı sıkamazsın sen dedin mi hiç..
9. Özellik navigasyon açmayıp yanlış yola girip “ben bilerek buradan gidiyorum” diye rotayı sahiplendin mi hiç ))
10. Uykun geldiği halde yoo yorgun değilim diyerek 5 saniyede uyuya kaldın mı hiç
11. Mont giymeyeceğim deyip dışarıda donarken yoo hava gayet güzel diye kendini kandırdın mı hiç 😀
12. Kavga sonrası konuşmayacağım deyip, sırf o konuşsun diye mal mal bekledin mi hiç:)))
13. İçeceğin tadı kötü olduğu halde bence doğal, gayet iyi diyerek zorla bitirdin mi hiç:))
14. Sandalyeyi çekince gıcırdıyor, ama ben karakterli sandalyeleri severim. Ne o öyle sus pus ne desem yapan sandalye diyerek oturdun mu hiç
15. Ben haklıyım diyerek, ona buna sorup, yetmedi İnternetti 10 sayfa tarayıp kendi fikrini destekleyecek tek cümleyi bulup haklıyım işte dedin mi hiç :))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer