"Dediğim dedik, çaldığım düdük." Cinsinden misin, yoksa bir yerden sonra inadın kırılır mı? Bugüne kadar şaşkınlık verecek derecede inat ettiğin şey nedir?

#DeliMavi
26 NİSAN 2024
"Dediğim dedik, çaldığım düdük." Cinsinden misin, yoksa bir yerden sonra inadın kırılır mı? Bugüne kadar şaşkınlık verecek derecede inat ettiğin şey nedir?

#DeliMavi
26 NİSAN 2024
E tabi laz damarımdan gelen bir inatçılığım var seviyorum da o huyumu😅
Ama her alanda her zaman öyle değilim hani böyle insanı bayacak kadar yapmıyorum
Evet ben aşırı inatçı bir insanım.. dediğim dedik birisiyimdir ve istemediğim hiç bir şeyi bana kimse yaptıramaz.. ama sadece sevdiklerimi kıramayabilirim oda eğer benim aklıma yatıyorsa benden yardım isterlerse bunu kabul ederim o kadar.. ama bir şeyi de sırf inat uğruna yapmam mesela bir şeyi çok isterim olmadığı zaman tekrar tekrar denerim başarana kadar.
İçime sinmeyen şeyleri yapmama konusunda direnmek inat olarak karşıya yansısa da aslında inat değil bu.. Sadece o durumdan rahatsız olduğum için ısrarla yapmıyorumdur.. Genelde sırf inat olsun diye yaptığım pek bir şey yok..
Çok inatçı değilim normal. Damarıma basılırsa inat ederim
Cevap
8Cevap
Aynen dediğim dedik çaldığım düdük tipinde bir insanım, çok inatçıyım.
Evet, inatçı bir yanım vardır. Bazen zorluyor beni ama olsun. Seviyorum o yönümü de.
Müphem bir sabrım var..! Karşımdaki insanları bazen zorluyor lakin bir insan ile ilişkimi kesmeye karar verdiğimde bir dahası olmuyor. İşte en inat yapım bu.
İnatçıyım ama bir yerden sonra inadın kırılır. İnat iyi bir şey değil bana göre.
İnatçı birisiyim seviyesi nedir bilemem ama yüksek diyebiliriz.
Valla inatçı bir yapıya sahibim ha illa bazı konularda kırılır ama baya inatçıyım
Söylenileni yaparımda bir daha söylerlerse yapmam o derece inat
Hiç inadım ve ısrarım yoktur.
Kendi doğrularımı savunduğum prensiplerimin söz konusu olduğu bir ana denk geldiysem sonuna kadar
Evet, çok inat biriyim dediğim dediktir.
Bayâ inatçıyımdır ahaha 💅😽
İstemediğim her konuda fazla inatçıyım. 🤷♀️
Inatciyim ama kızım benden feci
Doğru bildiklerimde evet çok inatçıyımdır
Trip inat varoluşsal genetik yapım.
kafaya koyduğumu yaparım alırım
Çok inatçıyım öyle böyle değil
İnatçı değilim
Hiç değilim
Herkese karşı inatçıyım sevdiğim kişi hariç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?