Ne kadar inatçısın, inat uğruna yaptığın veya yapmadığın en önemli şey neydi?

#DeliMavi
28 ARALIK 2022
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar inatçısın, inat uğruna yaptığın veya yapmadığın en önemli şey neydi?

#DeliMavi
28 ARALIK 2022
Merhaba,
Genelde mantıklı olarak hareket etmeyi tercih eden birisiyim yani inat ettiğim konuda eğer doğru olduğunu faydalı olduğunu %100 biliyorsan daha önceden tecrübe sahibi olduysam, bu konuda inatçı bir şekilde hareket etmeyi bilirim ama kesin bilmediğim ikilemde kaldığım tecrübe sahibi olmadığın bir konuda kesinlikle inat etmem çünkü aksi takdirde yanılgıya düşebilirim.
Kemiklerim kırılsa ses etmeyecek kadar..
Denemek lazım.
Tamam anlaştık en kısa zamanda😂😂
Bakariz.😂
Ricalar
Çok inatçıyım. Karakterimin belki en belirgin özelliği bu. Her konuda inatçıyım, özellikle hayallerim konusunda. Sonu nereye varır bilinmez ama ben bi inatla o hayale sarılırım. Keçide yoktur bendeki inat.
Maşallah, çok tanıdık geldin.
Burçtaşımsın :D yakından tanıyorsun inat denen şeyi
Aynen 😂😂
Teşekkür ederim 💙
Rica ederim💙
Yani şimdi laz damarımdan gelen bir inat var illa ki. Çevrem de beni 3 kelimeyle anlatsa biri kesin inatçı olur😅
Ama öyle çok inatçı da görmüyorum ben kendimi. Daha çok olabirdim bence🤪
Cevap
20Cevap
Keçiyi yiyecek kadar 🤣
Ben aşırı inatçıyım. hani derler ya ölsem inatçılığımdan vaz geçmem bunun gibi :D
Hayat inat edilemeyecek kadar kısa pek inatçı sayılmam
Mantığıma sığan hiç bir konu da inat etmem, uyum gösteririm ama mantığıma oturmuyorsa konu/mevzu keçiden farkım kalmaz inat ederim direnirim ve kazanırım
İkimizin mantığı aynı olduğu için inat olmuyor hiç aramızda. Hep bir uyum var. O yüzden ben de diyorum benim hatun hiç inatçı değil kdkksks bana özelmiş🖤
@DoluRakıŞişesi aa olur mu sen benim inadıma en çok şahit olan kişisin sjshs
@pilly_bhebek önceden olduk işte artık olmuyoruz kdkkd o zaman sevgili değildik, sevgili olduktan sonra inat yok 😏
@DoluRakıŞişesi hıı sevgili olmak yaradı bize 😅
@pilly_bhebek senin sevgin beni iyileştiriyor 🖤
@DoluRakıŞişesi 😻
Aslında merhametli bir insan olmama rağmen affedilmeye layık olmayan kişileri affetmemek konusunda oldukça inatçıyım ve kararımdan geri dönmüyorum, zira bazı şeylerin affı yoktur
İnadım tuttu mu fena tutuyor. Bir şeyi yapmamaya inat ettiysem karşı taraf geri adım atana kadar ben de atmıyorum.
Bendeki inat dünya üzerindeki hiçbir canlıda yoktur. Eğer inat yapmıyorsam yeterince istemiyorumdur.
Uzun uzun oral yapmak ve inat edip arkadaşla çok fazla koşu yapmıştık. Yerine göre fazla inat oluyorum
Yaparım diyorsam yaparım, öyle saçma sapan konularda inat etmem zaten
Kafaya koyduğumu yaparım.
orta seviyede inatçıyım yaa ölümüne inat yapmam çünki uzlaşmacı olmuyo bu sefer sorun büyüyo
Yerine göre çok veya az..
Hiç değilim. İnat insanın ruhunu yorar.
aşırının daha aşırısı var ise o benim
İnatçı değiilim
Haklysam eğer dibine kadar
İnadına yapmam bir şey.
Bende inatçılık var ya
Asla geri adım atıpta inadımdan vazgeçmem.
Vardır illa da hatırlamıyorum şu an
Aklın bile almaz
Tahmin ediyorum.
Pek inatçı tarafım yoktur
Çooook.:)
Biraz fazla
Hiç inatçı değilim
Çok fazla :)
Hiç inatçi değilim.
Çokça
Fazla inat ederim
İnat ta bir murat …