Bi türlü kendinizde sevemediğiniz bi özelliğiniz varsa ve bu size kafayı yedirtiyorsa ne yaparsınız?

27 yaşında bi gencim, elbette bi hollywood yıldızı kadar değilim ama elim yüzüm düzgündür... Hayattaki amacım ise kendimi gerçekleştirmek, kariyerimi ilerletmek ve güzel bi aile kurabilmek, tamamlanabilmek. Hem duygusal, hem de biraz tutuca denebilecek kıvamda muhafazakar (kısıtlamak, baskılamak gibi değil.).. Ama gel gelelim.. bütün bu duygularımın, özelliklerimin yanında bazı sevemediğim, benimseyemediğim özelliklerim var.. Bunlardan bi erkek olarak en çok rahatsız edici olanı ise p*nis boyumun (12cm) ortalamaya anca yetişen bi boyutta olması. Bu bana gerçekten kafayı yedirtiyor, ne yaparsam yapayım hiçbir zaman sağlıklı bi mentalite, arzu ve sevgi dolu bir ilişki yaşayamayacakmışım gibi hissettiriyor (Belki haksız bile değildir bilemiyorum.). Bi insan olarak benimde bazı güzellik algılarım var çok abartılı şeyler olmamakla beraber ama bunların hiçbirisine hakkım yokmuş gibi hissediyorum. Artık bi kızla tanışmak istediğimde bu konu kafamın içinde derin ve sonsuz bi eksi olmaya başlıyor, dışarıdan bi kişi beni gerçekten beğense ve sevse bile hakkımdaki bu detayı öğrenince, görünce büyük bi hayal kırıklığına uğrayacak diye korkuyorum ve bu yüzden aşırı düşük bi güven ile ya tanışmaya çalışıyorum ya da hiç yeltenmiyorum bile.. Ne yapmalıyım? Samimi bi şekilde tavsiyelerinizi, düşüncelerinizi okuyor olacağım.

Bi türlü kendinizde sevemediğiniz bi özelliğiniz varsa ve bu size kafayı yedirtiyorsa ne yaparsınız?