Kendinde hiç sevmediğin ve ne kadar değiştirmek istesen de bir türlü değiştiremediğin en kötü özelliğin nedir?

Çok sinirlenince içimde bir sürü söyleyecek söz olmasına rağmen sinirden takılıp kalıp, ağlamam sonra tabi sayıyorum ama iş işten geçiyor:/
Yeme içme masraflarında belirli sınırın üzerine çıkamıyorum. Herkes benden %15 ila 2,5 katı pahalı yiyor, bense onlardan çok geride kalıyorum. 70 lira sınırını geçemiyorum. Aynı şey parfümde de geçerli! 70 liradan pahalı parfüm alamıyorum, piyasada bu fiyata parfüm bulamayınca dandik 15-20 liralık kalem parfümlere yöneliyorum. Bir sevgili bulduktan sonrasını bilemeyeceğim.
Çok ilginç ilk defa duyuyorum böyle bir şey :/
Üzülüyorsan niye harcayamıyorsun ki?
Evlilik için birikim yapıyorum. Neredeyse %75'ini tamamladım; ama ailem her şeye kısıtlama getiriyor. Bir de düşük miktarda harçlık taşıyorum. (Maksimum 150 liraya kadar, çoğunlukla 50-80 lirayla geziyorum.) Babam maaşıma el koyuyor; ama fazla harcayan birisi değilim. Genelde harcamalar market alışverişlerine gittiği için böyleyim. Bu böyle devam ederse bir simide razı olacağım! Kredi kartım var; ama çok nadir kullanıyorum. Sadece araba parçası alırken veya sigorta yaptırırken kullanılmakta.
Çok sevdiğim birinin ufak hatalarında bile bir anda buz kesmem, şans tanımama halim.. evet belki cok fena bir huy gibi gorunmeyebilir ama kolay insan silmenin de sonuclari var..
Bence kötü bir huy insanlar şansı hakeder umarım biraz törpüleyebilirsin bu huyunu...
Cevap
18Cevap
en kötü özelliğim son ana kadar beklemek yani bir nokta var o ana karar yapılan her şeyi görmezden geliyorum sonra öyle bir patlıyorum ki
artık o sabır ettiğim diye bir şey kalmıyor
Benim kendimde sevmediğim bir özelliğim yok yani her özelliğimi seviyorum ben tabi ki kusursuz muyum? tabi ki hayır zaten kimse mükemmel değildir ama kendimi çok sevdiğim için kendimi değiştirmek istemiyorum böyle olduğum gibi iyiyim ben her zaman. ama inatçılık konusunda maalesef biraz kötüyüm yani keşke bu kadar çok inatçı olmasaydım diyorum her zaman. ama bunu da değiştirmeme çünkü benim bir parçam ve özelliğim.
Tartışırken aniden gelen ağlama isteğim , Ve bir insandan çok çabuk soğumamm
İşte benimki gibi ağlama geliyor bir anda :(
Ani çıkışlarımı sevmiyorum ama bunu baya azalttım. Birde bir insandan soğuduğum zaman milyonlarca kez özür dilese hatasından pişman olup sürünse bile eskisi gibi olamıyorum. Mutlaka aramda bir mesafe, soğukluk oluyor.
Fazla iyi niyetli olmak sanırım, çabuk inanmak, güvenmek herkesi kendim gibi sanmak
Bu görseli çok beğeniyorum çünkü gerçekten çok doğru ☺️
Fevri davranışlarımı sevmiyorum, saman alevi sinirimi de... Görsel çok doğru, bir kadın aslında mesajı çok önceden verir ama anlayacak adam lazım o mesajı...
Hayatı çok ciddiye alıp insanları çok takmak umursamak kırmamak için hep kırılmak sanırım vicdanım benim, biraz bencil olmak isterdim
Onyargi herkeste olduğu gibi bende de olan bir sey ama ben bu sekilde davranilmasina karsi cikarken bazen kendimi yapiuor bulmam üzüyor.
Hep alttan almak. kendi pazarlamamı yapamamak. Karşıdaki kırılmazsın zorlanmasın diye çabalamak.
Bazen tamamen yok insan kendini değiştirmek istiyor çok sıkılınca falsn
Şu an için kendim ile aram iyi. Beni üzecek bir şey yapmıyor 😃
merhametim kahretsin ki merhametim ve kendimden verdiğim ödünler
Erteleme... Evet bundan kurtulamıyorum. Çok olumsuz etkileri var.
Konuşkanlık ya sessizliğe alışkınım çok kez hakem son düdüğü çalsa da hayata gözlerimi yumsam diyorum
Karşımdaki insana fazla değer verip aynı değeri görememek
O yüzden herkese ederi kadar değer veriyoruz ;)
sonradan kafa dank ediyor
O yüzden kim olursa olsun ilk etapta fazla değer vermemek tanıdıkça değeri yükseltmek
Haklısın
maalesef insanlığımdan vazgeçemiyorum, o kadar kazık yesem dahi gitmiyor
Bazen sinirlenip ses tonuma hakim olamıyorum
Gönül almayı bilmiyorum ve birde bazen vurdumduymaz olabiliyorum yani genelde 😂 değiştirebilsem iyi olur ama olmuyor
Kumarbaz olmam kurtulamıyorum bir türlü. Birde dedikodu seviyorum 🤣🤣
Üüzüldüm
Bende bayağı üzülüyorum ve üzüyorum:( tedavisi olmayan bir hastalık
Mesaj atamıyorum sana
Genelde öfkem pişmanlık yaratıyor.
En İyi Cevap