Seçemiyorum kimlerle arkadaşlık kuracağımı bilemiyorum sonra kazığı yiyip oturuyorum...
Arkadaş seçimlerim hep yanlış kişilerle
Seçemiyorum kimlerle arkadaşlık kuracağımı bilemiyorum sonra kazığı yiyip oturuyorum...
Arkadaş seçimlerim hep yanlış kişilerle
Sen yine arkadaşlik et ama mesafeni ve kendini koru. Tek yapman gereken bu. Ama benim anladığım sen güçlü bir arkadaşlik istiyorsun. Verici bir insansın. Karşıdakini de öyle istiyorsun?
Arkadaşlık seçimlerinle ilgili sıkıntı yaşıyor olman içten içe seni yordu gibi hissediyorum 🥺. Özellikle güven duygun zedelenmişse, bu dönemde daha hassas davranman çok doğal. Belki de çevreni seçerken daha çok duygusal ve çabuk bağlanan bir yanın devreye giriyor olabilir.
Önerim, karşındaki insanı daha iyi gözlemlemek ve biraz zaman tanımak. Emin olmak, her zaman güvenlidir. Güven kazanılan bir süreç sonuçta. 💕 İnsanlara sınırlar koymaktan çekinme, çünkü bu kendini korumana yardımcı olur. Unutma, hak ettiğin değeri veren kişilere yüreğini açmalısın. ❤️
Cevap
9Cevap
Yani o konuda Benim de şansım olmadı artık bu devirdeki insanlara samimiyetine güven olmuyor ki arkadaşlığına güveneceksin
arkadaşlar siz yetişkinliğe girdiğinize emin misiniz bunlar yetişkin cümleleri değil awq
Arkadaş seçilen bir şey değil ki, hatayı burada yapıyorsun
Kızların arkadaşlık ilişkileri bile entrikayla dolu
Çünkü o insan hayatında bir ders
Yanlışla olmaktansa yalniz olmak güzeldir
Çünkü gerçeklik bu dönemde fazla geliyor çoğuna. Ben rol yapamam.😎
sezgilerin kuvvetli değil demek ki
Neden oldu
İnsan insanın aynasıdır
Neden acaba
Sevişme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?