Hiç dostum yok arkadaşlarım var ama onlarara var denilirse.. Hic bir zaman yanimda değiller arkamdan iş çevirdiler bende hepsinden uzak duruyorum ama böyle de yalnız kaldım. neden böyle sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılbenim de oyle.. nedeni cok basit.. ''hak ne ise onu soyledigmiz icin..'' arkadas sen dustugunde sana bakandir
dost sen dustugunde seninle dusendir.. umarim anlatabilmidimdir.. bakiyorum da hepsi menfaat olmadigi icin yanimda degiller. bir gun isimi elime aldigimda hic birine selam vermiycem.. bir iki tanesi disinda12 Yorumla- +1 yıl
Bu siteden biriyle tanistim o bile bana digerlerinden degerli
En İyi Cevaplar
Dost kazanılır kaybedilir ama daha önemlileri var. Sağlık gibi aile gibi. Bunları sıkıntı yapma. Ne dostlar gördüm birbirini kazıklayanlar ne arkadaşlar gördüm birbiri için canını verenler.
23 Yorumla
bişi dicem çok güzelsin :D belkide kıskanılıosundur iyi niyetli olmayı bırak ve uyanık ol sende onları kullan gez toz ama asla güvenme.. uzak durma herşeyi yap ama güvenme bu hayatta hiç kimseye güvenme
03 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım ve çok mutsuzum... Nedenini keşke bilsem.
03 Yorumla- +1 yıl
Bende öyleyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
56Cevap
Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Naifsin, düşüncelisin, kendinsin, öz güvenin yerinde
olduğu için komplekslerden arınmış olursun.
Almadan vermeyi en büyük erdem sayarsın!
Bu kez de ne mi olur? Tabii ki karşındaki,
sergilediğin erdemden cesaret alır, senden aşırma
yapay özgüvenle ego patlaması yaşar ve
saçmalamaya başlar11 Yorumla
+1 yılİşe yaramaz boş çakmağın olacağına bissürrüü temiz bir çantan olsun
Bunu az önce uydurdum ama şaka bir yana bunu dert etme her insanın hayatında dönem dönem birileri gelir birileri gider bazen biri gelir baki kalır hayat böyle insanlar bu. zaten yakın dost ayak uydurduğun değil ayak uydurandır00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,4b cevap paylaştı. kızlar arasında kıskançlık vardır hep. hep grup arası en iyi olma ya da en iyi olanları yerin dibine sokma gibi. sanırım böyle sorunlarla karşılaştınız.
sırlarınız var paylaşacak birini bulamadınız. onun için dost arıyorsunuz böyle güvenebileceğiniz biri istiyorsunuz10 YorumlaAile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. Bulunduğun çevre için ya fazlasın ya da çok düzgünsün. Bu iki sebepten biri insanların senden uzak kalmasına sebep oluyor olabilir. Dostum yok diye üzülmemelisin, Zaten kolay bulunabilir bir şey değildir dost. Özellikle kadınsan.
12 Yorumla
+1 yılbenim de yok çocukken de böyleydim herkes dışarıda takılıcak arkadaşları vardı ben evde malmal otururdum arkadaşolduğum her kız sevgilim oldu sonunda hiç arkadaşım olmadı 1 tanede erkek kankam var oda saf biraz ondan heralde asdasdas
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyorsun ki. Hz Ali nin bir sozu var. İnsanlari taniyan yalnizlasir diye. Bosver ben bildim de noldu.
41 YorumlaDaha iyi bence. Sahte yüzlerdense tek kalmak yeğdir. Ama bu hep böyle kalmıyacak gelecekde neler olur kimse bilemez. şu an bende senin durumdayım.
03 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyosun. Ağar basan taraf bazen oluyor ama benim anlamadığım nokta sen eski dostlarına mı üzülüyosun yoksa hiç dotum yok ona mı dert yakıyosun. İlk dediğimse boş ver unutursun. İkinci dediğimde de her şey sende biter. şu an kendini yalnız hissedersen yalnızsındır. Daha farklı düşünmeye çalış bence.
hayallerin hedeflerin ve hobilerin etken buna maalesef :S tam anlamıyla uyuşmuyor çünküonlarla. bende de aynı durum var...
22 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. yalnız olup da nedenini bilemeyenlere gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=JjI9lTdUU4Q00 Yorumla- 01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Az arkadaşım daha az dostum vardır, hiç birbirimize sırt çevirmedik, hiç birbirimize tavır yapmadık, sanırım seçimlerimin doğru olduğu tek alan bu.
00 YorumlaBenımde yok askerden geldiğimden beri daha mutluyum.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılCevap yazmaya gelmiştim ama pembeliler yalnızım yazınca bütün maviler yalnız oluyor. Salla geç.
02 Yorumla- +1 yıl
Oha 26 yorum. La silin benim yorumu utandım kendimden. Şerolar ben sorsam gelmezsiniz.. bu kadar ucuza gitmeyin abiler.
+1 yılSorun sende olabilir mi.. kendine sordun mu hic acaba neden boyle diye?
02 Yorumla- +1 yıl
Kasma o zaman kardeşim boşver... bazen yalnız kalmak sırtından vurulmaktan daha iyidir...
kendilerinden üsütn gördükleri insanalrı her açığından vurmak isteğen insanlar sn ne kadar iyi olsanda anlam veremediklerin bize uzak allaha yakın olsunlar
01 Yorumlaya çok gerçekçi ve gerçeksin ya çok yalansın ve garanti vereceğim çok asosyalite sahipliğin
03 Yorumla- +1 yıl
becouse humanity not like real persons. its cause is human loves to live roleplay. Like she looks like happy and funny girl but reality is she has many problem at her home and she bloked its effects by her smile or they make gossip etc but they only say their life parts. Biggest percent you look and live smiler real life
vardır bir uyuzluğun ki kimseyle dikiş tutturamıyorsundur..
02 Yorumla
+1 yılailenin kıymetni bil tek tabnca olmk en güzeli. onlardan başka dost zor...
10 YorumlaBende Aynı Durumdayım, Yalnızım Başım Sıkışınca Gideceğim Birisi Yok,
Her Şeyin Üstesinden Yalnız Gelmeyi Öğreniyosun Ve Bu Daha İyi Bence,02 Yorumla
+1 yılvalla internet çok iyi bir dost elektrikler kesilene kadar yanında hatta tel de net varsa kesilince bile yanında
01 Yorumlainsanlardan beklentilerini yüksek tutup fazçla güvenmezsen üzemezler seni.
01 Yorumlasende var o zaman problem bu problem arkadaş seçimi de olabilir direk senden kaynaklı da olabilir
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat çünkü bende bu yıl aynıyım gecen yil olsa daha dogrusu 2 yil once benimde dostum vardı (ama yokmuş) ilginc yani adamı tek kalemde sildim.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInsallah hayirli dostlar ediniriz hepimiz.
benim de dostum azaldı bliyon mu, bu ara kimseyle ilgilenemiyorum herkesten tekme yemeye başladım :(
00 Yorumla
+1 yıliyi boyle bos ver arkadas ayagi b*k ayaga derler dost ayagida ayni
02 Yorumla- +1 yıl
daha iyi ama
+1 yılSuçu başkasına atarak bir yere varamazsın kendinle yüzleşmelisin bence belki de hata yapıyorsun bir yerlerde
00 Yorumla
+1 yılzenginmisin kız yoksa, para var huzur yok gibisinden :D
01 YorumlaKafa yapına uyan kişiler değildir. ondan anlaşılmazlıklar oluyordur. dert etme olur zamanla.
02 YorumlaCok saf olma, kimseye acıma, kimseyi kendin gibi görme, kimseye güvenme daha sayayim mı?
03 Yorumla
+1 yılNE BEKLİYORSUNKİ? ADAM KALDIMI BU MEMLEKETTE BİR İZMARİT KADAR
02 Yorumla- +1 yıl
yalanmı?
unutmaki bu devirde 5 paran var 5 paralık adamsın
10 paran var 10 paralık adamsın
hiç paran yok hiç adam değilsin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendinle konuşmayı seviyosundur belki ben kendimle konuşuyom niye başkasıyla dost olıyım ya ben varım burada
00 Yorumla
+1 yılBenim de olamadı dostum arkadaşım sevgilim karamsar olma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşılık beklemeden yaşamayı ögrencen önce, misal birine bir iyilik yaptın, dostun olsun veya o da sana iyilikle karşılık versin diye degil, öylesine yaptım işte diycen.
00 Yorumla
+1 yılkızlar genellikle hemcinslerinin birbirisinin kuyusunu kazıyorlar çok defa şahit oldum.
00 Yorumla
+1 yılSevdiğini, orada olmaktan keyif aldığın mekanlarda takıl. Kendine yakın birilerini bulursun.
00 Yorumlasanrım birazcık iyi davranıyosun ve saf tipin vardır.. temiz demek istedim yanlıs anlama
02 Yorumla
+1 yılArkadaşlar konusmak istiyorsanız istediğiniz zaman yazabilirsinizz
00 Yorumlakıskançlık
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboobslarını iyi kullanmayı bilmelisin erkek dostların olur baya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılproblem sende olabilir mi acaba? :)
01 Yorumla
+1 yılçok takma, sana fatma'nın eli kafi gelir..
00 YorumlaAşırı oz güvensizlik :(
04 Yorumla- +1 yıl
Belki fark etmissindir bende aklima geleni kim olursa olsun soylerim :)) mesela senin gibi güzel bir kadinin karşısında cogu kişi seni haklı cikaracak acaip yorumlar yapiyordur not : hiçbir yorumu okumadım :)) ama benim bir sürü dostum kardeşim ve arkadaşım var demekki sendeki baska bisi var :)))
bazen yalnız kalmak iyidir
kağanı dinlersin02 Yorumla
+1 yılBen dostun olabilirim tabi sende istersen
00 Yorumla
+1 yılBende yalnizim arkadasim yok her gece agliyom
02 Yorumla- +1 yıl
Evet gidiyor şu an agliyom konusacak kimsemde yok benim gibi olan beni anlar
+1 yılsenin gibi sayılırım.
00 Yorumla
+1 yılNe demişler Dost ayağı g*t ayağı
02 Yorumla- +1 yıl
Toprak olur taş olurum yolunda yoldaş olurum istersen gardaş olurum merak etme seeennnnn merak etme sen :D
+1 yıladam gibi insan yok ki
04 Yorumla- +1 yıl
napalım bacım yanlıs kalacas :D
- +1 yıl
:)))
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de yok :'( üühühühü
00 Yorumla
+1 yılÇünkü dünyanın çivisi çıkmış. :)
00 Yorumladost olabiliriz :-) ama tabi istersen?
00 Yorumla
+1 yılKusursuz dost arayan dostsuz kalir
01 YorumlaBenimde aynı durum Kanks tek deqilsinn :)))
02 Yorumlaçok sıkıcı demi erkek arkadaşların mı çok
00 Yorumla
+1 yılGel bir iki kadeh bir seyler içelim * et :)
00 Yorumla
+1 yılYanlış zamanda yanlış kişileri dost seçmişsin
00 Yorumla
+1 yılYazık sana kıyamamm :) benimde hic yok
02 Yorumla- +1 yıl
:D:D
sevilmiyorsun demekki.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun sendede olabiler.
01 Yorumla
+1 yılbana gelll dost olalim bende yalnizim
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri