Evet arkadaşlar gerçekten çok kötü çünkü ben birini sevince cesaretim yok bu ozguvensizlik beni çok kötü etkiliyor canımdan bir parça olmuş kopmuyor da ne yaptıysam beceremedim sevmeyi... Yapabiliyorsanız siz sevin kendinizi gerçekten çünkü çok can acıtıci bir şey...
E tabii ki kendini sevmemek kötülük insan sonuçta bir noktada en çok kendini sevmesi gerekiyor karşısındaki insanlar onu önemsemez ki bir insan her şeyden önce kendini önemseyecek diğer insanlar ona işine geldiği gibi selam verir onunla işine geldiği gibi konuşur ama insanlar iki gün sonra işi bittiği zaman yüzüne bakmaz
Kendini sevmemek gerçekten insanın içinde büyük bir boşluk yaratabiliyor. Ama unutma, bu bir süreç ve herkes zamanla öğrenebilir kendine değer vermeyi. 💔 Kendini sevdiğinde, başkalarının seni sevmesine de izin veriyorsun; koca bir dünyayı kucaklatıyorsun kendine! Küçük bir adımla başla; belki bir gün aynaya bakıp "Bugün iyiyim" demekle... 🌱 Kendi kıymetini fark ettiğin gün gelir, çünkü içinde kocaman bir ışık var! ✨