Neden ilginç olsun ki 😶
Neyse benim yerime yiyip için bunları 🥺 ☕🍫
Neyse benim yerime yiyip için bunları 🥺 ☕🍫
Değil, ben kendimi seviyorum. Kendisini seven insan kendine ihtimam gösterir, yaşar, doya doya yaşar.
İnsanın kendini sevmesi olması gereken bir şey.
Narsistlik boyutunda demiyorum, her insan kendisini sağlıklı bir şekilde hatasıyla, yanlışı yla, sevabıyla, günahıyla sevmeli. Kendisini seven, kendisine saygısı olan bir insan çirkin davranışları kendine yakıştırmaz ve yapmaz.
Kendisini seven bir insan kendisini kullandırmaz, haklarını ihlal ettirmez, insanlara yaranmaya çalışmaz, kendini korur, savunur, iki kuruşluk kişilerin pis gözüyle bakmaz kendine.
Kendisini affeder kendisini seven insan.
Saçmalayışlarıyla, boş konuşmalarıyla da sever kendisini.
Değersiz hissettiği bir yerde durmaz, kendisine değer vermeyenin peşinden gitmez.
Kendisini sevmeyen insan ise bu hayatı kendine zehir eder, kimse tarafından sevilmez. Kendisini sevmeyeni kimse sevmez.
Kendisini seven insan kendisine yük değil, şifa olur.
Bence her insan sevmeli kendisini.
Sorunlar, savaşlar, kaoslar, orman yangınları biraz da insanların kendisini sevmemesinden kaynaklı bence.
Kendisini seven bir insan masumlara zarar vermez ki, sinirini suçu olmayan kişiden çıkarmaz ki, kendi hayatına, kendi önüne bakar
Kendini sevmek, değer vermek ve her şekilde farkında olup kabul etmek kadar güzel bir şey daha yoktur. İlginç olduğunu düşünenler henüz o aydınlanmayı yaşamamışlardır bazı karanlıklarda güzellikleri görmek zordur.
İnsan sevmeye kendisiyle başlamalı. Aksine kendini sevmemesi kötü bir şey.
Ancak kendini sevmek ile kendini beğenmiş olmak karıştırılmamalı. İkisi çok farklı şeyler. Kendini sevmek iyi bir şey. Kendini beğenmiş olmak ise kötü bir şey...
İnsanın kendisini sevmesi efsane bir şey
Çok teşekkürler
Cevap
45Cevap
Aşırı sevmesi bencillik olduğu için sıkıntı. Onun haricindeki hali normal ve olması gereken
Önce kendini sev demişler, sonrası gelir. Xlld
Ben kendime aşığım
Kendini sevmeyen, kimseyi sevemez. Kendini sevenleri çekemeyen insanlar ise sevilmeyecek haldeler.
Ayyy ne güzel dedin 🤝
Gerçekler 👍
Neden kötü olsun ki sonucta önce kendini sevmelisin ki sonra diğerlerini sevebilirsin bu konuda biraz bencil olmak bence doğal
Afiyet olsun bro biraz önce içtim
Hayır insanın kendini sevmesi çok güzel ama bunu abartmadı kibir, ego olabilir. Bence her insan kendini biraz olsun sevmeli kendi değerini bilmeli. Sen kendini sevmez değer vermezsen sana kim değer verir senin severki.
Insanın kendini sevmesi hatta beğenmesi kişisel olarak gerçekten çok güzel bisey. Ama ülkemizdeki bazı insanlar mutluluğunu, güzelliğini ve ya neşeni kıskandığı için böyle tepkiler vermeleri doğal bence 🤨 insanların hased olduğu bir ülkedeyiz 🙄
Bence en güzeli İnsanın kendisini sevmesi ve ben sabah kahve içtim teşekkür ederim
Kendini sevmeyi abartması kötü midemi bulandırıyor
Hayır gayet normal hatta en çok kendini sevmen gerek o zaman kendinden ödün vermeyi de bırakıyorsun
Kararında olduktan sonra sıkıntı yok. Basında fazla yazan ger sey zarar
Sevmeye kendinden başlarsan, saygıyı ilk karşıda bulursun. İnsan kendini sevmiyorsa, karşısında ki neden sevsin.
Kötü değil.. önemli bir şey. Insan kendisi ile barışıp sevmesi güzel.. onunla beraber fedakarlık yapan dahada güzel olur )))
İnsan kendini sever tabiki en sevdiğim iki şey kahve çikolata afiyet olsunsenin yerine içiyorum şu an🤗
Demin kahve ile çikolata falan yedim sizin yerinize mi yedim şimdi 🙄 hem siz niye yemiyorsunuz ki 🙄 şişko musunuz 🫣🫣😅
İnsan önce kendisini, sonra ailesini sevmeli, değer vermeli.
Niye kötü olsun.. kendini sevmeyen başkasini sevemez zaten. neyseki ben kendime bayîlıyorum
Ya tabii insan kendini sevecek insan kendini sevdiği için kendine bakar kötü bir şey değil bu
Hayır neden kötü olsun ki önce insan kendini sevecek
Çok kötü bir şey ya anlatamam sana o derece kötü. 😂😂😂
Sen kendini sevmezsen seni kimse sevmez.
her şey dozunda iyidir, güzeldir.
insanın kendini sevmesi egosundan gelir bence bu kötü bişey değil ŞİŞKO BACI
hayır kötü değil, kendini sevmeyen, başka kimseyi sevemez derler.
Kim demiş bunu..
Bilmem
neden kotu bir sey olsun aksine cok guzel bir sey. insan kendini ne kadar cok severse, kendiyle ne kadar barisik olursa bu hayattan daha cok zevk alir ve yasadigini hisseder diye dusunuyorum
Hiç değil ben de kendimi çok severim..
En çok kendini sevmeli insan
Kendini sevmeyecek de neyi sevecek
Kendini sevmeyen mmaldır boş ver onları 😄
Ben sevemiyorum kendimi
Hayır gayet güzel bir şey
Güzel bisey aynen devammmmm 😊
Sana tek bişey söyleyim ama özel
Anlamadım?
Nedir
Tabi ki hayır
Hayır