Sabahları kimse sizi uyandırmadığında, geceleri sizi kimse beklemediğinde ve ne dilerseniz yapabildiğinizde buna ne derdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 aySabahları kimse uyandırmaz geceleri kimse beklemez tek başına kahvaltı tek başına kahve kimse merak etmez film seyredersin yalnız yatarsın yalnız hiç bir şey paylaşmazsın böyle yalnızlıkta özgürlükte olmaz olsun 😒
18 Yorumla
Soran9 ayAga be 😏
- 9 ay
Aynen Aga durum bu artık çoğu zaman bitsede çekilsem kurtulsam artık diyorum
Soran9 ayHepimiz o raddeye o kadar sık gelmeye başladık ki dostum bu durum gerçekten kötü bir hal almadan bu kör kuyudan çıkarız umarım.
- 9 ay
Amin inşaallah yıllardır etmediğim dua kalmadı çoğu salya sümük çok afedersin ama yok olmuyor hiç bir şey değişmiyor
Soran9 ayEstafurullah dostum afedersin demene hiç lüzum yok, benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz. Her şey gönlünce olur inşallah her konuda 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
- 9 ay
Amin kardeşim amin inşaallah seninde öyle herkesin her şey hayal ettiği istediği gibi olsun şu üç günlük dünyada
Soran9 ayAmin güzel insan 🙏🏻 Herkes kalbinin ekmeğini yer iyilik kazanacak Allah’ın izniyle..
- 9 ay
Sağol dostum Amin inşaallah 🤲
En İyi Cevaplar
yine de özgürlük derdim. uyandırmasın. ben o yatakta istediğim gibi sağa sola döneyim. belki gece uykum kaçınca kalkıp bi film izleyim ya da mastürbasyon yapayım. yanımdaki uyanmasın diye 4 saat yatakta s. k gibi beklemek nedir bilir misin
02 Yorumla
Soran9 ayValla yanlış anlama abi hoşuma gittiği için son cümlene çok güldüm 😂 bilmiyorum o bekleme duygusunu ama çok güzel betimlemişsin nası bir şey olduğunu hissettim birazcık 🤣
9 ayBen buna tam anlamıyla özgürlük ve yalnızlıkta dibe vurma diyorum seviyorum aslında yalnız başıma uyanmay uyumayı sohbet edecek birine ihtiyaç duyarsam arkadaşlarım ve KS imdadıma yetisiyo
01 Yorumla
Soran9 ayYalnızlık doğru anlaşıldığında ve uygulandığında sonsuz bir özgürlük oluyor bence de :)
Gizli Üye(18-24)9 ayÖzgürlük tabi ki. Her yerde yalnızlığı kötülüyorlar. Ama yalnızken mutlu olmayan insan sırf mutlu olmak için insanlarla konuşmasın bir zahmet.
08 Yorumla
Soran9 ayBende öyle düşünüyorum, yalnızlık doğru yaşandığında özgürlüğün en güzel hali oluyor
Cevap sahibi9 ayZaten yalnız olamayanlar da çete gibi yaşıyor. Bıktık artık. Bağ kurmak güzel ama bağa muhtaç olmak güzel değil.
Soran9 ayBu ne kadar bilgece bir cümleydi ; Bağ kurmak güzel ama bağa muhtaç olmak güzel değil.” Ayakta alkışladım 👏🏻 🙏🏻
Soran9 ayYaşanmışlık seviyesi çok yüksek ve hayatı anlayış biçimini çok geliştiren biri ancak bunu söyleyebilir şaşırttınız ve unutamayacağım bir cümle kazıdınız hafızama.. teşekkürler
Cevap sahibi9 ayRica ederim
Soran9 ayHer şeyin gönlünüzce olmasını dilerim 🙏🏻🙃
Cevap sahibi9 aySenin için de umarım her şey gönlünce olur 😊
Soran9 ayÇok teşekkür ederim 🥹🙏🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Bu, hayata hangi açıdan baktığınla ilgili bir durum. Özgürlük, insanın kendi tercihlerine göre yaşaması için adeta bir nefes gibidir 🌟. Ama yalnızlık, o özgürlüğün tadını çıkaracağın kimse olmadığında ağır gelebilir. Bazen özgürlük, yalnızlık hissini süsler, bazen de yalnızlık o özgürlüğün güzelliğini gölgelendirir. Bunların dengesi, nasıl bir yaşam istediğinle alakalı. Unutma, her ikisinin de avantajları ve bedelleri var 💭.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)9 ayyalnızlık harika bir şey yaşamasını bilene
17 Yorumla
Soran9 ayBen de hep bunu savunurum belki de bu yüzden bu denli yalnızım ama huzurluyum..
Cevap sahibi9 ayhuzurlu oluyor insan ama yeri gelir bir partnerin olmasını istersin
Cevap sahibi9 ayya yaşına bakmadan yorum yaptım 24sun daha uzun yıllar var önünde
Soran9 ayBilemiyorum belkide hiç yeri gelip bir partnerim olmasını isteyecek kadar yalnız hissetmediğimden 🙃
Soran9 ayBedenim 24 ama ruhum 54’sün diyor 🤣
Cevap sahibi9 ayhm olgunsun o zmn
Soran9 ayÖyle söylerler genelde ama öyleyim ya da değilim demek istemiyorum. Kendimle alakalı yorum yapmayı çok seven biri değilim
Yalnızlık
17 Yorumla
Soran9 ayYalnızlık doğru yönetildiğinde özgürlükmüş gibi geliyor bana bilemiyorum..
Soran9 ayBazen haklı olmaktan çok yoruluyorum biliyor musunuz 🫠
Soran9 aySizi ne bu kadar yordu mesela? 🫠
Soran9 ayBende bazen kendi yaşadıklarımı düşünüp yutkunamıyorum bile, hayat cidden çok sert vuruyor bazen..
Kişilik & Karakter konusunda 667 cevap paylaştı. Açıklamadan bahsettiğin durumu yaşıyorum
01 Yorumla
Soran9 ayKaybedenler kulübüne hoş geldin 😎
- Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı.
9 ayGerçekten özgürlük gibi geldi son cümle.
081 Yorumla
Soran9 ayUzun zamandır her istediğimizi yapamadığımız için yazarken bende öyle hissettim..
- 9 ay
Gerçekten ülkenin hali hal değil. Sürekli iş kurmak için araştırma yapıyorum. Fikir üretmeye çalışıyorum ama her seferinde bir engele takılıyor. Sanki bütün kural kaideler fakirler gelişmesin diye konulmuş gibi duruyor. Her geçen gün elim daha çok bağlanıyor.
Soran9 ayÖyle iyi anlıyorum ki bir yeri düzeltsek başka yerden bir şeyler elimizde kalıyor sanki.. Çocukluğumun kıymetini yaşlandığımda değil de gençliğimde anlamak, hissetmek çok koyuyor..
- 9 ay
Ben tam sıra bize geldiği anda her şey bozuldu biz gençliğimizi yaşayamadık. Bizden öncekiler gerçekten çok şanslıydı. Hem çocukluğunu hemde gençliklerini yaşadılar.
Soran9 ayGerçekten öyle bir anda her şey bizde bozuldu. Düzelir mi bilmiyorum, umutlu da olamıyorum artık en kötüsü de bu belirsizlik. Bir gökdelenden aşağı düşüyoruz ama ne çakılabiliyoruz ne de başa dönebiliyoruz sadece düşüyoruz ve bu durum çok yorucu 🤷🏻♂️
- 9 ay
aynen havada asılı kaldık sanki. etrafımız tuhaf düşünceli insanlarla sarılı. Bir taraf refah seviyesinin en tepesindeymişiz gibi davranıyor. Bir taraf tüm dünyanın korkulu rüyasıymışız gibi davranıyor. Bir taraf bizden çaldıkları ile hem gösteriş yapıyor hem bizi küçümsüyor. Cidden kafayı yiyicem. Parayı bulsaydım yapacağım ilk iş bu insanların hepsini arkamda bırakmak olurdu.
Soran9 ayÇok haklısın. Keşke bu insanları komple para olsun ya da olmasın arkamızda bırakabilsek.
- 9 ay
Para olmadan çok zor mümkünatı yok. Sırf bu yüzden ülkeden gitme hayali kuruyorum.
Soran9 ayDilerim her şey gönlünce olur , güzel insan 🙏🏻🙃
- 9 ay
Sağol senin içinde öyle olur umarım.
Soran9 ayUmarım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Soran9 ayÇok memnun oldum bu arada 😇
- 9 ay
Bende teşekkürler.
Soran9 ayBen teşekkür ediyorum, bir şeyleri düzeltemesekte ruhuma iyi gelen bir konuşma oldu saygılar 🙏🏻
- 9 ay
Ayy en çok benim iyi olduğum bir konuşma oldu. İnsanlar herşeyi çarpıtıyorlar böyle gğzekce dinleyen anlayan ve cevap veren pek olmuyor. Bazen aksine denk gelirsen vay haline.
Soran9 ayDeğil miii o kadar iyi anlıyorum ki, ben yeni kullanmaya başladım ancak saygı ve sevgi içerisinde bir şeyleri paylaşabilen birbirlerine ufacık bir sohbetle bile iyi gelen insanlara rastlamak çok zor. Zoru başarmış olmak güzel hissettirdi :)
- 9 ay
Sorma bu başarının ardında gurur ve pohpohlanma var. (kendi içinde) 😂
Soran9 ayHaklı gururu yaşıyoruz ama 😎
- 9 ay
evet öyle vu arada siteyi ilk kez kullanışın mı yoksa eski hesapların var mı?
Soran9 ayTamamen ilk kez, aslında insanlar alınmasınlar bir tık daha nezih olabilse uygulama güzel bence. Biraz da alışmaya çalışıyorum
- 9 ay
O nezihlik ortamı burada yok. Olanı da çileden çıkartıyorlar. Kullanıcıların yarısından fazlası leş yarısından azı burada delirenlerle dolu diğer kısmı da yeni gelenler işte. 😂
Soran9 aySen hangisindensin bilmiyorum ama ben yüzdelik dilimde yeni gelenlerden oluyorum sanırım, henüz delirme noktasına ulaşmadım 🤣
- 9 ay
yok yok korkma yeni gelenler hemen delirmiyor. Önce bşraz ayak uydurup onları anlamaya çalışmakla başlıyorsun. 😂
Soran9 ayHaha bel altı tayfa ya hep belli zaten 🤷🏻♂️ onları da anlamaya çalışacağımı pek sanmıyorum 🤣
- 9 ay
Dur bunun daha milliyetçisi, ırkçısı, dilcisi, yobazı falanı filanı var. Bu ne ki tek sorunumuz cinselliği kendine hedef edineneler değil maalesef. 🥹
Soran9 ayTamam daha fazla kaldıramayacağım ilk haftadan sildireceksin uygulamayı bak hahaha 😜
- 9 ay
hahah dur ya dedim ya daha başlamadık. Bizim kitabımızda denemeden pes etmek yok.
Soran9 ayBen kitap okumayı çok sevmiyorum hocam ya 😝😝😝
- 9 ay
Kurgusal okuma zaten ama diğer türlerden oku azcık burdakileri daha az anlamak iyi gelir. 🤌
Soran9 ayBu kadar nezih birine burada rastlamak beni çok şaşırtıyor ya hala algılayamıyorum
- 9 ay
Bence sen böyle olduğun için böyle düşünüyorsun.
Soran9 ayÖncelikle teşekkür ederim :) ama benim böyle olmamdan ziyade sen böyle olmasan bunu anlayabilecek kapasitede olduğumu düşünüyorum hahaha o yüzden ben öyle düşünüyorum diye değil zaten öylesin emin ol
- 9 ay
Yia teşekkürler ben senden, sohbetinden ve nezaketinden memnunum varsın sitenin devamı olmasın. 🤭
Soran9 ayVay canına bu son zamanlarda duyduğum en hoş en özel cümle oldu. Bu cümleye layık olabilmek büyük bir mutluluk benim için :)
- 9 ay
Ne mutlu bana o zaman. ☺️
Soran9 ayEfe bu arada ben, çok memnun oldum 😇
- 9 ay
bende only Efe tanıştığıma bir kez daha memnun oldum.
Soran9 ayBelki bir gün nasip olur adınızı öğrenmek hayırlısı diyelim 🤣
- 9 ay
Olabilir belki nasip👉👈
Soran9 ayHahaha bakalım bu nezih sohbetlerimiz ne kadar bu yorum kısmından devam edecek 😅
- 9 ay
Yeni ve iştah açıcı sorular sorarsan tek yoruma sabit kalmayız.
Soran9 ayVayyy bu çok efsane bir yanıttı hemen çok iyi bir soru bulmalıyım haha
- 9 ay
Bekliyor olacağım. Dönüt yapmazsam görmemişimdir beni soruna davet etmeyi unutma.
- 9 ay
Sorunun iyi olduğundan da emin ol.
Soran9 ayBu kadar konuştuğum biri ile daha fazla konuşabilmek için asla boş bir soru soramam :) ve emin ol davet etmeyi de unutmam pek mümkün değil.
- 9 ay
hahah iyi o zaman sonra görüşürüz. 🤭 Dört gözle bekliyorum sohbet etmeyi. 😌
Soran9 ayKesinlikle bende öyle 😇 görüşmek dileği
ile iyi geceler ve tatlı rüyalar diliyorum efenim- 9 ay
Sanada teşekkürler bu kaçıncı teşekkürüm bilmiyorum ama umarım mesaj yerine ulaşır.
Soran9 ayUlaşması gereken yerde merak etme 🙃
- 9 ay
iyi bari çok şükür. 😌
Soran9 ayVedalaşıpta kopamamakta çok enteresan :)
- 9 ay
Dimi ama sonra yorumda konuşmaktan sıkıldım diyenler var. Onu ne yapıcaz bilmiyorum. 🙃😂
Soran9 ayHahaha yani yorumda ne kadar konuşacağımızı merak ediyorum tabi ama yorumda konuşmaktan sıkıldım cümlesini bence buradaki hiçbir erkek hiçbir kadına dememeli, bir kadın zaten sana güvenip inandığında kendiyle ilgili bir çok konuyu açacaktır. Ama o açmadan bir şeyleri istemek ya da ısrar etmek bence hoş değil.
- 9 ay
Bu çok hoş bir yazı. Ve olması gerektiği gibi karşı tarafı sıkıştırmak sadece daha fazla mesafeye yol açar. Bunu bilen birileri ile sohbet etmek çok zevk veriyor.
Soran9 ayEmin olun bunun çok farkındayım güzel gönlünüz rahat olsun ısrarı hiç bir konuda sevmem 🙏🏻
- 9 ay
Farkında olduğunun farkındayım desem çok mu komik kaçar. 🙃😁
Soran9 ayHaha hayır kafiyeli ve hoş oldu bence
- 9 ay
Umarım gerçekten öyledir. Sohbet ettiğin kişiyi eğlendirebilmek güzel. 😌
Soran9 ayŞöyle söyleyim bura da sohbet edebilecek birini bulmak bile çok güzel, sohbet ettiğim kişiyi eğlendirmenin güzelliğini sen düşün 🤣
- 9 ay
Düşünmeyi bıraktım içindeyim ve şahitim şu an sayende sağol.
Soran9 ayİçeriği ve anlamı güzel ama emoji olmayınca sanki sert bir mesaj gibi olmuş , okurken panikledim neye kızdı acaba diye hahaha
- 9 ay
haha bazen myle olabiliyor. Bazen emoji kattığında da çok affedersin ağzımı yaya yaya konuşuyormuş gibi hissediyorum. Bu yüzden bi tık ciddilik gevşeklikten iyi geliyor. 😄
Soran9 ayMesafeli olmak iyidir doğrusunu yapıyorsun, biz erkekler hiçbir şey hak etmiyoruz zaten 🤣🤣🤣
- 9 ay
Bu arada ben bu saatte yeni yemek yediğim için uyanığım ve biraz geç yazıyorum. Umarım seni uykundan alıkoymuyorumdur. Gitmek istersen söylemen yeterli sık boğaz etmem söz. 🤞🙃
Soran9 ayGitmek istemek bilmiyorum saçmalık olurdu sanırım, bu arada afiyetler olsun
- 9 ay
Teşekkürler sağol. erkek karşıtı espriler yapan erkek en iyisi hahah şaka bir yana çok eğlenceli ve komik birine benziyorsun. Hatta daha ileriye taşıyorum uyumlu ve anlaşılır birisin. Anlaşılması kolay olan her zaman el üstünde tutulur. 🤌😌
Soran9 ayHahaha kolay anlaşılabildiğime sevindim, yani mizah anlayışımı seviyor arkadaşlarım genelde senin de hoşuna gittiyse ne mutlu bana 🫶🏻
- 9 ay
Gitmemesi mümkün değil aşırıya kaçmıyor, hakaret içerikli konuşmuyor ne biliyim kafa göz dalmıyorsun. Kendini ifade etme tarzında çok iyi. Kibar ve güvenilir bir hava veriyorsun.
Soran9 ayYanii kendimi yorumlamayı sevmiyorum ama her zaman karşımdaki insanlara karşı kibar olmaya çalışırım, birazcık nazik olmak bir yerlerimizi incitmez diye düşünüyorum ve hakkımdaki bu kıymetli yorumun içinde teşekkür ederim. Kafa göz dalma betimlemene de bayıldım 🤣
- 9 ay
Kusura bakma bazen erkekler klavyenin bir ucundan bile sana dayak atabiliyor. O konuda hepsi çok iyi MaşaAllah. 😁😂
Soran9 ayİşte erkekler ve adamların ayrıldığı konular oluyor bu da onlardan biri 🙃
- 9 ay
Kesinlikle bu çok iyş bir noktaya parmak bastın. Ben hala olayın şokundayım o yüzden benim aklıma gelmedi bunu söylemek. Yoksa benim hakkımdı biliyorum. 🙃😂
Soran9 ayHahaha tamam sen söylemişsin gibi yapalım rol çalmış olmayım
- 9 ay
Güzel fikir ıhı ıhımm öyle zaten ben söyledim ve sonra sen çalıp kendin söylemiş gibi önümğze sunmadın mı ha?😉🤫🤨
Soran9 ayÖdünç aldım diyelim özür dilerim 🤣
- 9 ay
Ne demek rica ederim bi daha olmasın. Belki bu kadar yumuşak karmıma denk gelmezsin. 😉 👉👈 😁
Soran9 ayHaha korktum 🤣
- 9 ay
sende role iyi giriyorsun onu fark ettim. Neyse ben etrafı toparlayıp uyumaya gidicem. Seni de tatlı uykundan etmek istemiyorum. İyi geceler.
Soran9 ayEstafurullah etmiyorsun uykumdan, gecemi güzelleştirdin hatta bende sana iyi geceler diliyorum, yarın kalbin kadar güzel bir gün geçirmen dileği ile 🙏🏻🙃🫶🏻
- 9 ay
woaaahh teşekkürler her şey için sağol.
Soran9 ayBu saatte de insan rahatsız edilmez ama ancak müsait olabildim, yeni soru oluşturmuştum ama sizi ekleyemedim çünkü karşılıklı takipleşmediğimiz için sanırım, yeni olduğum içinde çok anlayamıyorum uygulamayı kusura bakmayın 😝
Yalnızlık
11 Yorumla
Soran9 ayKontrol edebilirsen yalnızlık özgürlüğe dönüşüyor diye düşünüyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem