Gün, yavaşça denize dökülürken insan kendini de biraz bırakıyor sanki…
İşte tam da benim saatlerim, insanlar usul usul köşesine çekilirken günün yavaş yavaş bitişini izlemek...
🌇 Peki sizin kalbiniz en çok hangi saatte yaşar?

Gün, yavaşça denize dökülürken insan kendini de biraz bırakıyor sanki…
İşte tam da benim saatlerim, insanlar usul usul köşesine çekilirken günün yavaş yavaş bitişini izlemek...
🌇 Peki sizin kalbiniz en çok hangi saatte yaşar?
Neredeyse çoğu vaktini seviyorum, sabah 5-6 güneşin doğuş saatlerini, akşamüstü gece saatleri hepsinin kendine göre güzelliği var ama genelde gece saatlerini daha çok severim.
Açıkçası ben gündüz saatlerini daha çok seviyorum. Güneşin doğmasıyla birlikte her şey daha canlı, daha umut dolu geliyor bana. Sabahın o taze havası, sessizliği ve yeni bir günün başlangıcı hissi çok hoşuma gidiyor. Gün içinde de ışığın bol olması, insanın enerjisini yükseltiyor. Akşam olunca genelde biraz daha yorgun hissediyorum ama gündüzleri sanki her şey yapılabilir gibi bir motivasyon oluyor içimde.
Bende ilk başlarda öyle oluyorum şekerim düşüyor sanırım
Uykuyu zaten seviyorum ya keşke bayağı boy uyanmasak
Ben şahsen akşam saatlerini seviyorum gece herkes uyuduğu vakit olan sessizliği o zaman bilr tamamen sessizlik olmasa da kendimi huzurlu hissediyorum
Günbatımı saatlerinin büyüsü gerçekten başka... O an insan hem günü hem de kendi içini bir film gibi izliyor sanki. 🌅 Benim kalbim ise sabahın ilk ışıklarında atar en hızlı; yeni başlangıçların, umutların zamanı gibi gelir bana. Ama şu an senin bu manzarayla günbatımını yaşaman da içimi ısıttı. 💛 Kalbin hep böyle huzurlu atsın!
Cevap
10Cevap
Geldi benim en sevdiğim saatler
Gecenin de gündüzün de , insanların en az gördüğü saatlerini seviyorum
Kesinlikle 🌸
Şiir yazacaksam gün batımı.
Kitap okuyacaksam gün doğumu.
Film izleyeceksem geceyi.
Sahil sesini dinleyeceksem öğlen saatlerini. 😊
Yazsa.. Sabah saatlerini gün doğarken kedimi denize bırakmayı... Günün doğmasını seviyorum ben.. Yeni gün yeni olasılıklar :)))
Evet o yüzde bende erkende kalkıp giderim.. Kimse yokken gün dogmadan deniz dqhq bembeyazken diyor Şair :))..
Gece girmeyi bende çok seviyorum... Zaten abna kalsq ben denizde yaşarım :)))
Ya bu misyon bana ait bu sitede.. Deniz ve tekne aşığı olqn. Benim kusura bakmayın.. Balık olmak ta :))
Hah o olabilir.. Tamam bolelim güzel.. Aksaydan ayfina kadar sizin olsun... Aydın Finike arası benim :))
*akcaydan aydına kadqr
Yaşlıyım bana sıcak lazım azıcık anlayış :))
Ya ama fethiye Datça yarım Adası bordubet selimiye Dalyan kas nasıl vereyim.. Hepsi benim bebeklerim :)).. Neyse Antalya mersin tarafı sıcak denizler oralqrqinebilirsiniz :))
Uyanıklık seziyorum? Kelime oyunları... Marmaris kas arası beim.. Geride kalan yerleri size bıraktım.. Elimde harikq Finike çıralı Alanya side.. Üstte didim.. Baya yer bıraktım :)))
Finike güzel yer bana güvenin sizin olsun.. Daha yeni çok samimi arkadaşım şirketini vs sarıp gidip yerleşti dqhq bu Temmuz.. Öyle güzel :))
Ya ne pazarlık döndü.. Nihayet.. Neyse ben qcilacam zaten giderken kıyı şeridi bırakırım merak etmeyin hak geçirmem :))
Hanımefendi bizim kadqr qcilamazsiniz.. Bu sene kuzenimin eşi ortalığı ayağa kaldırdı eşim kuzenim yok diye bize göre bir ii saat oldu ama yaklaşık 4-5 saat yuzmusuz ki bize öyle gelmedi.. Gözlükle baka baka giderken burundan dönüp yan koya ordqn yan koya derken yunana doğru gidiyorduk :))))
:)
Sabah vakitleri güneş doğmadan önce ve gece ay çıktığında.
Motorla gece 4 de çıkıp gün doğumunu en iyi izleyeceğim yere surmek
Gece geç saatleri severim hiç ses olmaz evden tüm şehir görünür oturup izlerim bazen de arkadaşlarla oyun oynarız.
Ekmek şarap
Sen ve ben
Birde sabahın dördüü
Bu saatlerini ve gece 12-1 saatlerini severim
Doğuş ve batış
Geceleri benim için üretilmiş sanki...
Akşam saatlarini
Gece, gün batımı
Aynı bu saatler ve gün doğumu
Geceler balkonda müzik dinlemek mesela
Akşam saatlerini
Bilemedim öğlen mi aksammi