Kişilik & Karakter Günün hangi saatlerini daha çok seviyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba,Ben Sabah vuslat vaktini ve gece 22.00 den sonrasını çok seviyorumSabah bana umut veriyor, gece kederimi paylaşıyorPeki siz ki nasıldır? Günün hangi saatlerini daha çok seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gece saatlerini daha çok seviyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için teşekkür ederim 🙏 geceyi sevdiğine göre senin de derdin var Yorumla helene1 +1 yıl Dertlerim var evet ama gece bana huzur verdiği için iç sesimi daha çok duydugum için ve sessiz olduğu için seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Aaa sessizliğini bende çok severim, kimsenin sesi yok kuru gürültü yok oh mis gibi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Gece saatlerini daha çok seviyorum ben 0 0 Yorumla
Donneto Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl Akşam 17:30 takas bank kapandığı anda çek ödemesi bittiği anda huzur dolu olurum 0 0 Yorumla
Trpolice Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mesai bittigi vakit 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için teşekkür ederim 🙏 ayrıca seni hınzır ben bu cevabı saymam 🤣 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hava aydinlanmaya basladigi vakit 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için teşekkür ederim 🙏 Güneşin o ilk parlama anı çok güzel insanın içini ısıtıyor Yorumla YanlizligiSeven +1 yıl Rica ederim ne demek , aynen oyle Yorumla
Oldbutgold2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gece 12 den sonra 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Özel bir sebebi mi var 12 önce bal kabağına mı dönücek Yorumla Soran +1 yıl 😅🤗 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl uyuyacagim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anladım 😊 Allah rahatlık versin 🤲 Yorumla Soran +1 yıl Bu arada cevabın için teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Sophiamsı Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Tamamı benim için çok güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için teşekkür ederim 🙏 ama illaki bir veya birkaçında kendini daha iyi hissediyorsundur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gece. Ben gecelerim kadınıyım 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için teşekkür ederim 🙏 gecede güzel ama en azi beni kederlendiriyor, eminim mesleğin kesinlikle gece çalışmaya yatkındır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet hemşireyim Yorumla Soran +1 yıl Allah kolaylık versin 🤲 benim tahminim yazılımcı idi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim. Yok yazılımcı olacak kadar matematiksel zekam yok😂 Yorumla Soran +1 yıl Yazılımcı olmakla zekanı bağdaştırarak kendine haksızlık ediyorsun ama kendini tanıyor olman çok güzel 😊 yazılımda sanılanın aksine matematik fazla konuşmaz daha çok problem çözme ve analitik düşünme gerektirir kendimden biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnızca matematiksel zekadan bahsettim ben 😂 Yorumla Soran +1 yıl "Yok yazılımcı olacak kadar matematiksel zekam yok😂" ben öyle anladım ama 😅🤦 Yorumla
En İyi Cevaplar