Ben hem kadinlara hem erkeklere ilgi duyuyorum. Geçen ay bi konuştuğum erkek vardı olmadı. Bu hafta bi kadinla tanıştım dehset güzel ama iki gündir yazmıyor bana. Üstelik sana ilgim var dedikten sonra. Arkadaşım bi öylesin bi böyle dedi ve kalbimi kırdı. Neden olmasın ki. Biseksuel olduğumu hep biliyordu. Bekarım ve istediğimi yapıyorum. Yargılaması hic hoş değil. Üstelik önceden böyle biri değildi şu an bana karışır oldu. Kendi yaptıklarına bakmadan..
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ya boş ver gitsin hayat senin hayatın kime ne herkes kendi götümndeki pisliğe baksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBende ilk erkek erkeğe ilişkimi yeni yaşadım garip bi his biseksüel olmak
0144 Yorumla
Soran8 ayHmm
Cevap sahibi8 ayPişmanlık hissi yaşıyorum birkaç gündür
Cevap sahibi8 ayPasif rolündeydim ama kimse bilmese bile bu hislerin önüne geçilmiyor bi taraftan da pişmanlık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Soran8 ayortada bi hissiyat olmadığı içindir. sevdiğim hoşlandığın biri olmuş olsa olmayacak o pişmanlık.
Cevap sahibi8 ayOlabilir x üzerinden tanışmıştık +18 bi hesabımdı goy goy yaparken bana ilgisi hoşuma gitmeye başladı aylardır konuşuyorduk pasif fotoğraflarımı falan göndermiştim öyle öyle gelişti ve sonrasında buluştum. Pişmanlığı atamadım işte
Soran8 ayUmarım atabilirsin. Benim de pişmanlığım uzun yıllardır unutamadığım eski sevgilimle bisey yaşamamak oldu. Ona dokunamamak oldu mesela. Çünkü 7-8 yıldır onu seviyorum
Cevap sahibi8 aySeninki de cidden zor sevmek daha kötü. Sevip bir şey yaşayamamak felaket bir yıkım oluyor.
Soran8 ayEvet :/
Cevap sahibi8 ayBen biraz daha şanslıyım galiba günübirlik bi hatamı unutabilirim galiba senin 7 yıl olmuş. Evlendi mi peki o kişi?
Soran8 ayYok evlenmedi bekar ve üniversitede ki en yakın arkadaşıyla sevgili :) üstelik tanışmıştım kendisiyle tuhaf yani
Cevap sahibi8 ayBenim birlikte olduğum erkekte üniversiteli benden küçük olması da sinir bozucu :)
Cevap sahibi8 aySevgili olduğu kişiyi de mi tanıyorsun?
Soran8 ayTanıyorum evet biz birlikteyken tanışmıştım. Yakın arkadaşıydı üniversiteden. O da benden 4 yaş küçüktü
Cevap sahibi8 ayYaşı küçük insanlar hem arzulu oluyor hemde mantıklı davranmıyor o yüzden arzulu oluşuna yenik düştüm öyle düşünüyorum
Cevap sahibi8 ayİletişimizin yok şu an dimi
Cevap sahibi8 ayŞehir olarak senden uzakta mı şu an
Cevap sahibi8 ayNe çok şey merak ettim :))
Soran8 ayAynı sehirdeyiz 2 buçuk yıldır iletişimimiz yok. Ama fake hesaplardan ve arkadaşlarının hesaplarından 3-5 ay arayla bi rahatsız ediyor.
Cevap sahibi8 ayRahatsız etmesi saçma madem arzuluyor buluşsun bence o da bi karar aşamasında yani tam karar veremiyor pişmanlık arasında gidip geliyor muhtemelen
Soran8 ayÇok pişman 8 sene içinde çok küstük ayrıldık ama hiç tekrar bir olmadık. Hep böyle arkadaş gibi kalmıştık. En son bana hiç gibi davrandı ve beni tamamen kaybedişine pişman. Askımdan ölsem de bi daha ona asla gitmeyeceğimi biliyor.
Cevap sahibi8 ayGerçek bi aşk olmuş benimki gibi günübirlik bir cinsel hayat olmamış. Gerçekten güzel dolu dolu geçmiş ne de olsa sevgi üzerine
Cevap sahibi8 ayÇocuk da bana yazıyor durmadan tekrar ilişkiye girmek istiyor yaşadığı şehire çağırıyor ben daha üzerimdeki pişmanlığı atamadım benden 5 yaş küçük 23 yaşlarında
Soran8 ayÖyle ama maalesef sadakat ve sevgi ne demek bilmeyen biri için güzel hislerimi 8 yıldır harcadım. O yüzden şimdi kimseye bisey hissedemiyorum. hissetsem de asla çaba vs yok çünkü tükettim..
Soran8 aySen böyle hissettikçe kötü hissedersin kendini ona karşı. Onun ilk değildir belki o yüzden istiyor ama senin ki sana ağır gelmiş gibi
Cevap sahibi8 ayBüyük ilişkiler sonrasında hep böyle oluyor tutku ısrar çaba eski heyecanın olmuyor. Yeniden hislerin birine yeşerse de adım atma gibi gibi heves olmuyor haklısınn
Soran8 ayAynen öyle bu da daha çok anlaşılmamaya sebep oluyor ve uzaklaşıyor insan. Şu an o noktadayım.
Cevap sahibi8 ayBen x hesabı açıp öyle takılıyordum hesabım falan gizliydi sonra premium üye falan oldum mavi tık aldım :)) boşluğuma denk geldi galiba bilmiyorum bi erkeğin vücudumu kalçalarımı beğenmesi o kadar çok cezbetti ki bi anlık ilişki yaşandı. Sonrasında dişil enerjim yükseldi doğru mu bilemiyorum kafam karmakarışık
Cevap sahibi8 aySana imrendim sevgiyi dolu dolu yaşayıp tükettiğin için 7 yıl
Soran8 ayAslında içindekileri çıkarmış bence. Senin başka sen olduğunu sana göstermiş. Bu yüzden de kafan karışık kendini kötü hissediyorsun boş ver hislerini doya doya yaşa. Evet dolu dolu ama o dolu tarafı yaşayan hep bendim. Keşke o da 8 yıl beni dolu dolu sevseydi. Karşılıksız olunca kötü oluyor. Onun yerinde olup sevilmeyi isterdim. Bazen kandiriyordu beni inanıyordum ona kahretsin ki.. ama sonra bakıyorum yine manipüle etmiş. Bir kadini sevip, boşa çıkması sevginin çok zor.
Cevap sahibi8 ayÇocukta tuhaf bi şehirde yaşıyor söylesem gülersin :)) yaşa mı diyorsun doya doya? İnan böyle bi yol gösterici dertleşeceğin bi insana ihtiyaç duyuyorsun mantıklı şekilde yönlendirip seni anlayabilecek..
Cevap sahibi8 ayEn güzeli sevilmek daima. Sevmek yoruyor yorucu hep tükeniyorsun karşı taraf hoyratça kullanıyor bunu
Soran8 ayçok kullanıldım bu yönden. o yüzden sevilmek ne bilmiyorum. birinin beni sevmesine de artık izin veremiyorum. güvensizlik, çabasızık olunca
Cevap sahibi8 ayGerçi biseksüelsin erkekler de bu konuda duyarsız iki karşı cinstende aynı şeylere tanık olunca güvensizlik sarar insanı
Cevap sahibi8 ayKadınlarla da aram iyiydi ama erkekle yakınlaşma deneyimim değişimimi etkiledi. Biliyor musun son günlerde squat yapmaya başladım :))
Soran8 ayİçindeki seni uyandırmış biseyler işte iyi hissettiriyorsa bu daha güzel bisey
Cevap sahibi8 ayAğda yapmaya başladım kalçalarımla baya ilgiliyim ama dışarda bu kadar dişil bi yapım yok. Evet içimde gizli kalan bir şeylerin olduğunu bende farkediyorum ama hep yanlışmış gibi geliyor bi erkekle olmak sen bunu aşabildin mi?
Soran8 ayİşte bunu sen yanlış gibi hissettiğin için böyle hissediyorsun yoksa hala içindekileri görmez, saklardın. Bak kendime bisey yapmaya başlamışsın mesela. Ben bilmiyorum benim ki farklı ya kötü hissettiğim şeyler bi erkeğe ilgi duyunca oluyor ya da bi erkekten ilgi duyunca. Diyorum bu sen değilsin. Çünkü karşılık veremiyorum.
Cevap sahibi8 ayTamamen kadına odaklanınca bu sana yanlış gelmiyor dimi? Daha güvende daha sevgi dolu mu hissediyorsun? Normal yaşantını etkilemiyor değil mi bi kadına ilgi duymak
Soran8 ayEtkilemiyor güvende hissettiriyor evet. Ama işte uzun zamandır adam akıllı bi kadina ilgi duyamıyorum. Sanki diğer biseksuel kadinlar su an can sıkıntısından dolayı rol yapıyor gibi geliyor. Bi gun ilgi veril ikinci gün gidiyorlar bi erkeğe.
Cevap sahibi8 ayBende sevmiyorum insan net olmalı cinsiyetler arasında git gel yapmamalı eğer biriyle flört ediyorsa. Mesela gece çocuğa kalçalarımın fotoğrafını atıp onun ilgi dolu sözleriyle mutlu olurken sabah bi kız yazınca çok tatlısın dediği zaman gecede yaşadığım o an gelip karmaşa pişmanlık yaşıyorum:) cidden zor ya
Cevap sahibi8 ayAma çoğu insan için biseksüel olanlar geneli duygusal değil
Soran8 ayYani evet netlik güzel. Kimi duygusal değil tabii ki. Çoğu insan bunu cinsellik için kullanıyor. Ben duygusal bakıyorum. Hislerimle varım hormonlarımla değil. Çünkü bu yeni keşfettiğim bisey değil ilkokuldan beri böyle hissettiğim için cinsellik bende on planda değil.
Cevap sahibi8 ayBen 2 yıldır çok aşırı yüksek bu durum böyle üstüme üstüme geliyor 2 yıl önce başladım vücudumla ilgilenmeye ve erkeklerle platformlar üzerinden tanışmaya. İlişkimi de baya yeni yaşadım. Duygusallık olduğunu hissetmiştim ama karşımdaki o kadar duygusal yaklaşmıyor hep fotoğraf istiyor buluşma planları yapıyor ve de benim ilkimdi bu çocuk
Cevap sahibi8 aySeninle saatlerce dertleşebilirim çok akılcı mantıklı bakıyorsun olaylara:)
Soran8 ayİşte sen duygusal bakıyorsun bu senden fotoğraf istedikçe onu etkilediğini görüp mutlu olursun belki ama sen duygusal yaklaştığın için belki bu durum seni pişman bırakabilir. Çünkü hep cinsellikle yaklaşınca karşı taraf insan kötü hisseder. Teşekkür ederim bu arada🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Cevap sahibi8 ayBen duygusal bir şeyler hissetmeden güvenip buluşmazdım asla. Beni tavladı galiba bilmiyorum:) ya da boşluğuma geldi özenliydi tavırları sabah olunca da bırakıp gitmedi hazırlanmamı bekledi beni götürdüğü yer otelde olsa kibardı
Cevap sahibi8 ayReelde böyle şeyleri anlatabileceğin kimse olmuyor büyük şehirlerde yaşasan bile çevrede gene de hoş karşılanmayabilir şüphesi ağır basıyor
Soran8 ayMaalesef. Bu yüzden hep içimde yaşadım. Kimse bilmiyor bunu mesela nelerle savaştım ama kimseye ben böyle şeyler yaşadım 8 yıldır diyemedim bilmedikleri için.
Cevap sahibi8 ayYaşadığın şehiri buradan sorabilir miyim? Merak ettim
Soran8 ayAnkara sen?
Cevap sahibi8 ayUu baya yakın sayılırız Ankara'da okudum bende. Antalya'da yaşıyorum
Soran8 aykaç yaşındasın
Cevap sahibi8 ay29 olacağım ya sen. Biraz yaşlandım değişimler için :)
Soran8 ayOlsun yaşlı değilsin 50 yaşında değişen var😅 27 ben de
Cevap sahibi8 ay50 biraz çok :) şimdi daha güzelim fıstık gibiyim kimisine göre de tatlıyım yakışıklı :)) bu yaşlar güzel 40a kadar :)
Soran8 ayGeç kendiyle tanısan çok insan var
Cevap sahibi8 ayHele Ankara'da zor değil mi? İç Anadolu bölgesi insanlar o kadar açık olmayabilir bu tarz ilişkilere. Ankara'da hiç bu şekilde bi arkadaşım olmadı kiminle tanışsam hep İstanbul
Soran8 ayZor tabii. Ben hep sanalda görüyorum zaten ama hiç tanışıp buluştuğum olmadı o konularda çok kapı duvarım. Bi kaç arkadaşım var onlarda cinsiyet değiştirdi pek konuşamıyoruz hayatları değişince pek dost arkadaş saymadılar.
Cevap sahibi8 ayBuradan KS'den birileriyle zor. KS dışındaki sosyal medya platformlarında ise tanışmak kolay fakat güvenmek zor zaman alıyor. Doğru düzgün bulabilirsem bırakmıyorum ama zaman geçtikçe ya evleniyor ya iş dolayısıyla yoğunluk vs giriyor ara iletişim kesiliyor
Cevap sahibi8 ayCinsiyet değiştiren benimde arkadaşım vardı İstanbul'da. Fakat hiç görüşemedik çok davet etti gidemedim yanına sonra dediğin gibi zamanla uzaklaşıyor insan birbirinden
Soran8 ayCok zor tabii. KS de mesela asla kadin çıkan gerçek hesap yok. Kimle konuşsam yorumda ya fake olduğu için gelmiyor özele ya da konuşsam bi şekilde anlıyorum 😅 diğer sosyal medyada da zor güvenemiyorum
Cevap sahibi8 ayKS'de çoğu erkek evet. Kadın da var ama sağlıklı bir iletişimi olan bir insan çıkması gerek. Herkesle konuşulmuyor bu konular. Seni dinleyip anlaması gerek önce. Hele günümüzde kimse dinlemek istemiyor rastgele geçiştiriyor
Soran8 ayMaalesef günümüzde dinleme yok
Cevap sahibi8 aySağlıklı iletişim kesinlikle şart ve bu söylediklerimizin tek bir kişide olması imkansız oluyor. O yüzden biseksüel eşcinsel ilişkiler zorlaşıyor
Soran8 ayCok zorlaşıyor ne yazık ki ama isterdik düşünmeden yasamayı
Cevap sahibi8 ayDüşünmeden yaşamak dimi ne güzel olurdu. Yargı diye bi kavram olmasaydı oldukça kafamıza estiği gibi hareket ederdik
Cevap sahibi8 ayÇevrende gizlisin sanırım sende. İş çevrende falan değil mi
Soran8 ayBen yurtdışına gittim işimden dolayı orada hiç çekinmeden söylüyordum türkiye’ye gelince çok kötü hissettim kendimi. Çevremde evet iş hayatım vs kimse bilmez. Hayatımda en yakın arkadaşım biliyor o da eskileri biliyor sonra bi kere bile sormadı bana
Cevap sahibi8 ayİnsanlarda önyargı yargılama olayları çok fazla eğer açılıp bir şeylerden bahsediyorsan dinlermiş gibi yapıp sonrasında uzaklaşıyorlar aynı durumu yaşamış gibisin bi kere bile sormadı deyince. Kimsenin bilmemesi güzel. Beni de 2 kız arkadaşım biliyor ama öyle çok görüşmüyoruz açılmasam olurmuş hiç yanımda olmadılar bile
Soran8 ayBenim de yanımda olmadı. Bak düşün 20 yıllık arkadaşım biliyordu tek o biliyor bu hayatta. Ama 8 yılımı bilmiyor çünkü bi daha önceleri görmeyince onu anlatmadım hep içimde yaşadım. Kimseye de söylemedim
Cevap sahibi8 ayBu konuları konuşacak birilerine felaket ihtiyaç duyuyorum ama arkadaş olarak bi kere bile nasılsın noldu demiyorlar. Belki yanlış yapıyorum kalçalarımı fotoğraflayıp erkeğe göndererek ne bileyim arkadaşlarımdan birisi uyarsa yapma falan dese böyle boşlukta ordan oraya savruluyor gibi hissediyorum. Son zamanlarda bende kimseye bir şey anlatmıyorum özelimde yaşıyorum hep
Soran8 ayBen de öyle hep içinde yaşıyorum. Biri vardı o da baya yüz üstü bıraktı beni burada. Ama insan ihtiyaç duyuyor gerçekten. Aslında boşluktan değil bence
Cevap sahibi8 ayGerçekten ihtiyaç duyuyorsun böyle birini bulup açılınca da hastaymışsın gibi yaklaşıyorlar. Valla çözemedim seni anlayan biri yoksa dar oluyor hayat. Sosyal medyada da ara dur kafama göre biri çıkacak diye
Cevap sahibi8 ayBende hemen hergün birileriyle tanışıyorum ama hesabım +18 olduğu için hemen mevzu değişiyor. Genel bir arkadaşım olsun istiyorum bana ilgi duymayacak apaçık konuşabileceğim
Soran8 ayO yorucu bi eylem ya biri beni engelsin bulayım vs
Soran8 ayİstd cinsellik olunca insanlar kullanmaya çalışıyor haklısın
Cevap sahibi8 ayÇevremdeki kadınlara karşı cinsel anlamda nötrüm. Son yaşadığım ilişki değişim yarattı bende oldukça. Pasif yönelimimde ağır basınca erkekler oldukça iştahlı. Sonu yok bence :) böyle sıkışıp kalacağız hayatta
Cevap sahibi8 ayYorucu evet genelde film izleyerek internet alışverişi yaparak içsel düşüncelerimi bastırıyorum
Cevap sahibi8 ayYurtdışına gittiğinde rahatça yaşayıp kafana göre ilişkilerin olmuştur ama hayatını güzelce yaşadığın
Soran8 ayHiç ilişkim olmadı sadece ortamlarına girin ama biraz çekinen yapımdan dolayı pek iletişimde kalamadım insanlarla. ama rahatça kendimi söylemiştim tabii orası ayrı. düşünceleri bastırmak çok yorucu ama ya
Cevap sahibi8 ayGerçi bende yeni yaşadım ilk ilişkimi bu yaşımda ama senden benden farklı değilsin. Sen nasıl bastırıyorsun bi kadına karşı cinsel arzunu şaşırıyorum. Kendini içsel olarak yıpratmıyor mu bu durum
Soran8 ayYıpratıyor tabii ama kendimi her türlü bastırmaktan dolayı artık hissizlesmis haldeyim
Cevap sahibi8 ayÇok zor ya bu durum bazen vibratör almayı bile düşünüyorum kendim için hele sen hiç yaşamamışsın tarif edilemez içinde yaşadıkların
Soran8 ayMaalesef :/. travmatik biriyim biraz 😅
Cevap sahibi8 ayYalnız yaşamıyorsan onunda etkisi olabilir :)
Cevap sahibi8 ayBurcun ne?
Soran8 ayOndan değil de biraz tuhafım ondan 😅 Başak burcuyum sen
Cevap sahibi8 ayBaşak çok titiz olur cinsellik kirli bir aktivite ondan uzak duruyorsun kesin :) oğlak bende
Soran8 ayÇok takıntıliyim 😅
Cevap sahibi8 ayBurada söyleyemiyorsun ama anladım takıntılarını :)))
Soran8 ayBaya obsesif biriyim 😅
Cevap sahibi8 ay😄😄 tahmin edebiliyorum bende baya takıntılıyım kendim gibi biri olsun istiyorum o türlü konularda.
Soran8 ayÇok nadir insanlar ya temizlik titiz konusunda 😅
Cevap sahibi8 ayX hesabımı verip nasıl bi chick olduğumu görmeni isterdim :)) yani kriterlerin arasında bu takıntın varsa çok çok nadir yani temiz biri yüzde 1 falan
Soran8 ayMerak edici 😅 aynen öyle temiz insan gerçekten zor
Cevap sahibi8 ayKonu temizlikten açılınca konu şu ağdalı pürüzsüz vücudumu görmeliydin x'te :) sadece kalçalarım var tabi 15 tane falan:)) temiz insan yok yani başak burcuysan sana yok :))
Soran8 ayVay be temiz erkek ilk defa duyuyorum 😅
Cevap sahibi8 ay:)) yükselenim başak benim o yüzden şaşıracağına eminim 😊
Soran8 ayAa demek ki yükselenini çekiyorsunnn
Cevap sahibi8 ayEvet her hafta kesinlikle ne kadar kıl tüy varsa alırım ayak topuğu törpüme kadar :)
Soran8 ayÇok iyi gerçekten 😅 kimi erkek ayaklarına bile bakmıyor
Cevap sahibi8 ayYorum eksik çıkmış evet ayak topuklarıma kadar bakım yapıyorum hatta braun silk epil bile aldım kullanıyorum bacaklarıma :)
Soran8 ayVay be şaşırtıcı gerçekten
Cevap sahibi8 ayBuraya hesabımı yazsam son yorumu silebilirsin dimi :)
Soran8 ayEvet silerim
Soran8 ayyok çıkmadı
Soran8 ayŞimdi çıktı ama hesabın gizli olduğu için çıkmıyormuş bana 😅
Soran8 aySildim yorumları
Cevap sahibi8 ayÜstteki yorumu sil ama acil :)) sonra hesabı 2 dk genele açacağım
Cevap sahibi8 ayHazır mısın 2 dk genele açıyorum hesabı :)
Soran8 ayOlur sildim açabilirsin bakınca tamam derim
Cevap sahibi8 ayAçtım şu an hesabı genele
Soran8 ayBakayım
Cevap sahibi8 ayAçtım
Soran8 aybir sey dicem vücudun çok iyi taş gibisin 😅
Cevap sahibi8 ay:)) teşekkür ederim daha yüzlerce var vücut çoraplı falan ama yüklemedim
Soran8 ayBaşka erkeklere kıyasla gerçekten vücuduna baktığın belli ve çekiciliği var tabii ki
Cevap sahibi8 ayÇekici ve taş gibi buldun ya 😍 teşekkür ederim. Bakım deyince görmeni istedim
Soran8 ayGerçekten öyle ahahah
Cevap sahibi8 ay2 yıldır falan ciddi anlamda ilgileniyorum vücudumla :) emek işte bakınca oluyor 😊😊 dişiliğimi yüksek buluyorum
Soran8 ayNe güzel gerçekten
Cevap sahibi8 ayYaaa başak burcundan iltifat almak ne güzelmiş :)
Cevap sahibi8 ayAma dışarda normal yaşantısı olan biriyim böyle kadınsı hal hareketlerim yok
Soran8 ayBen de maskulenlik var 😅
Cevap sahibi8 aySeni de ben gibi pasif sanmıştım. Hiç maskülen olduğunu anlamadım mesajlardan
Soran8 ayBeni ilk gören ay çok çiti piti bi kızsın güzelsin derler ama içimde ki maskulen gitmiyor. Bi de motorcuyum ben motor üstünde hep abi abi derler giyim tarzımdan erkek gibi gözüküyorum 😅
Cevap sahibi8 aySenden hiç beklemezdim erillik :) ummadığın taş meselesi gibi oldu :) neler yazıyorsun neler okuyorum öyle:) motor falan mı sürüyorsun sen waow yani
Cevap sahibi8 ayResmen şok oldum o kadar dişil hissettim ki seni aynı ben gibi dişil enerjisi yüksek demiştim
Soran8 ayAhhaha oyle oldu biraz 😅
Cevap sahibi8 ayVayy be :) yazarken hiç belli olmuyor :) şaşırdım
Soran8 ayİnsanları şaşırtmayı seviyorum 😅
Cevap sahibi8 ayAbi falan deyince acaba kalçalarımı gene bir erkeğe mi gösterdim ya dedim :)) motordan hele ben çok korkarım hiç binemem
Soran8 ayAhahah yok değilim merak etme ispatlarım da bunu 😅 ben 9 yıldır kullanıyorum
Cevap sahibi8 ayKusura bakma telefonda konuşuyordum :)
Cevap sahibi8 ayTabiki kadın olduğunu biliyorum :) abi falan diyorlar deyince seni motor üstünde şöyle bi hayal ettim baya maskülen olmalısın :) neyse yabancı görmedi kalçalarımı :) gene bi abi gördü 😊😊
Cevap sahibi8 ayMaskülen abi nerelerdesin:)
Soran8 ayBuradayimm ben de hazırlık yapıyordum sabah iş için
Cevap sahibi8 ayAaa doğru seninde işlerin olduğunu unutuyorum. Bugün pazar evet yarın haftanın ilk günü. Hiç sevmem pazartesileri
Soran8 ayEvet ya pazartesi 🥺 istersen özelden yazayım yorumdan takip eğmek zor oluyor baya fazla olmuş hahah
Cevap sahibi8 ayOlur özelim açık zaten
Cevap sahibi8 ayXten mi buradan mı? Xten mesajlarımı açmam gerekir yazacaksan oradan:) burası açık ama herkese
Soran8 ayyok burdan xte kişisel hesabım var çünkü
Cevap sahibi8 ayTabiki buradan olur açık mesajım. X kişisel hesabınsa olmaz zaten :)
- 1 ay
Ben de senin gibiyim. İki cinsle de ilişkim oldu
Gizli Üye(30-35)8 ayYargilanmak istemiyorsan gercekten icindekileri eoleceksen karsilikli dertlesebilir icimizdeki fikirleri yargilanmadan anlatabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayHemcinsine pasif misin Aktif misin sen
00 YorumlaBi dk yazsana bana
01 Yorumla
Soran7 ayNe oldu
Çok zevkli
00 Yorumla
8 ayYaş kaç peki
06 Yorumla
Soran8 ay27
Soran8 ayMaalesef
- 8 ay
Neden
Soran8 ayNeden atayım
- 8 ay
Sohbet etmek istedim sadece
Soran8 ayKimseyle konuşmuyorum burdan
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanların duygusal yönelimleri, özeldir ve kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. 🤍 Arkadaşının tepkisi ise maalesef seni anlamamakla alakalı olabilir. Kimi insanlar, anlamadıkları durumlara karşı önyargıyla yaklaşabiliyor. Arkadaşına, bu tepkisinin seni nasıl üzdüğünü ve iç dünyanda aslında bunun bir karmaşa olmadığını anlatabilirsin. Onunla dürüstçe konuşmak belki daha empatik bir yaklaşım geliştirmesine yardımcı olur. 🌈 Kendin olmanın özgürlüğünü yaşamak hayatında en değerli şeylerden biri zaten; kimseye kulak asma. ✨