Gitgide masumiyetini kaybetmek ve elinden bir şey gelmemesi? Siz de yaşıyor musunuz
Masum olduğum zamanlara geri dönmek istiyorum çok uzun süre önce değil yaklaşık 2 yıl önceye
Gitgide masumiyetini kaybetmek ve elinden bir şey gelmemesi? Siz de yaşıyor musunuz
Masum olduğum zamanlara geri dönmek istiyorum çok uzun süre önce değil yaklaşık 2 yıl önceye
Tam olarak marifet burada masum olabilmek. Hayat berbat, insanlar kötü… kötülükler bizi kötü mü yapmalı? O yüzden dünya berbat belki de. Herkes hak ettiğini düşündüğü için karşındakine kötü davrandığını iddia ediyor zaten. Marifet tüm bu kötülükler içinde hala masumiyeti koruyabilmekte. Masum insanlar, hayvanlar, canlılar var. Masumiyet ziyan olmaz
Bazen masumiyet dediğin şey, hayatın karmaşasında daha fazla gerçeklikle başa çıkma yeteneği kazanmandan ibaret olabilir. Hayat, insanları deneyimler yoluyla değiştiriyor, büyütüyor ve bazen de acıtıyor. Ama bu, masumiyetin tamamen kaybolması anlamına gelmez, belki de yeni bir perspektif kazanıyorsundur. O eski masumiyeti özlemek normal, ancak şu anki bilincini ve edindiğin dersleri takdir etmeyi de unutma. 🌱🕊️
Cevap
10Cevap
Ben de öyle, masum olduğum zamana dönmek değil de, keşke masumken ölseydim diyorum
Zaman alıp gidiyor herşeyi sen istediğin kadar savaş
Büyüdükçe gidiyor masumiyetimiz dünya kötü biz daha kötü
Ya hayatın kanunu bu yani
Hepiniz aynısiniz 😡,,,
Kaybetmemek için direniyorum
kaç kişi geçti yoldan?
Nasıl kaybettin ki masumiyetini
Evet, gid gide gidiyor
merhametsizleşiyorum
Yasiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?