Hic olmamasi gereken bir anda buldu kendisi beni. Ne bir sey yapasim var ne de nesem. Halbuki halletmem gereken, beni bekleyen onca is var.
Ne yapacagimi bilmiyorum, siz nasil cikiyorsunuz depresyondan?
Hic olmamasi gereken bir anda buldu kendisi beni. Ne bir sey yapasim var ne de nesem. Halbuki halletmem gereken, beni bekleyen onca is var.
Ne yapacagimi bilmiyorum, siz nasil cikiyorsunuz depresyondan?
Çok uzun yıllar anksiyete ve panik atakla uğraşan biri olarak yazıyorum. İlk aşama bunu kabullenmek bence, ama ya ben depresyondayım yatıcam kafasında değil. Evet şu an bu hisleri yaşıyorum ve bunların geçici bir durum olduğunu biliyorum demen lazım. Depresyon öyle bir şey ki evde yatıp iş yapmamayı insanlar depresyon sanıyor. Belki insan işlerinin yoğunluğu bu durumlarda yapabilirse azaltabilir, ama yatmak bir çare değil. Nefes egzersizini kesinlikle öneririm, youtube'da bulabilirsin. Bir de kesinlikle profesyonel bir destek almak en azından durumun başında çok yardımcı oluyor.
Kendinizden anlattiginiz icin cok tesekkur ederim
Onerilerinizi kesinlikle deneyecegim
Cok tesekkur ederim
Dibine kadar yaşarsan her duyguyu kalıcı bi şekilde geçer
Dibine kadar yasamak seni bogmaz mi, dibine kadar yasayayim derken dipte olan sen olursun
Bunun geri cikmasi da var ne yazik ki..
Maalesef öbür türlü yapamıyorum ben depresif olduğum zamanlarda ölü gibiyim uzun da sürüyo ama bi şekilde kalkıyorum çok şükür yani
Bu sizin guclu noktaniz olmali o halde.
Sizde ise yaramasina cok sevindim ne guzel :))
Teşekkür edeeim sağ olun hayat depresyona girmek için çok değersiz kendinizi üzmemeye calisin ibadet edin iyi gelecektir gercekten esenlikler sizin olsun
Asil ben tesekkur ederim..
Sozleriniz cok iyi geldiii 🤗
Rica ederim tesiri olduysa ne mutlu bana 🙏🙏
Müzik aletlerim var hepsine yarim saat ayirsam yeter
Ne guzel
Hangi muzik aletlerini kullaniyorsunuz?
Vay canina ne guzel
Cok guzel, kendi ilacinizi bulmussunuz
Muthis :))
Cok haklisiniz..
Bu hisleri yaşamak gerçekten zor, seni anlıyorum. Bazen hayat, beklenmedik anlarda ağırlığını hissettiriyor. 🖤 İlk adım, hissettiğin şeyleri kabul etmek. Kendine bu süreçte anlayış göster ve küçük bir mola verme hakkı tanı. Minik adımlarla başla mesela; sevdiğin bir şarkıyı aç, kısa bir yürüyüş yap ya da bir dostla paylaş. 🌱 Duygularını bastırmak yerine yüzleşmek, uzun vadede daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Eğer bu hisler uzarsa, profesyonel biriyle konuşmayı düşünebilirsin. Unutma, yalnız değilsin. ❤
Cevap
6Cevap
Bu rürkiyenin şartlarında depresyondan çıkamamak normal ben hiç çıkamadım çıkanıda tebrik etmek lazım
Fakat hayat bu sekilde yasanmiyor
Maalesef ama bir şekilde inasanın yaşama tutunması lazım belki bir umut diye ben böyle devam eriyorum bakalım hayırlısı
Kucuk bir umut dalina tutunuyor olabilmeniz bile buyuk bir mucize.
Sizin adiniza sevindim
Harekete gecerek
Nasil, ne yaparak, tam olarak hangi eylem harekete gecmek demektir?
Kosamazsaniz peki?
Bacaklarimdan kaynakli bir saglik sorunum var, kosamiyorum.
alıştım çıkamıyorum
Tehlikeli bir aliskanlik
Devam edebilmek icin hareket etmek lazim
Takili kalmak sadece tuketiyor
çalışıyorum markette
Bu size iyi gelen bir sey mi ki?
hayır ben kronik anksiyeteyim
sevişerek canısı. ten teması rahatlatır iyi gelir.
Fiziksel bir ihtiyac degil
iyi gelir işte unutturur
Ah ne desem anlamazsiniz zaten.
Çıkamıyorum
Bazen kendinden beter insanlari dusunmek anlik olarak iyi gelebiliyor, tavsiye ederim..
Seksle
Igh
Neden
Hayatta sahip oldugu tek sey arzu olan insanlar akil ve fikirlerini tamamen bununla bulamis durumda.
O nedenle igreniyorum
Stresi azaltır ama
Aaaah aaah
Niçin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?