Hayatta bir kere yaşanacak bir şey olsa, gerçek hayatta karşıma çıkmayacak bir fırsatı değerlendirmek isterdim.

Hayatımı altüst edecek bir deneyim 😳
Doğru kararı verip sonucu görmek 🧐
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatta bir kere yaşanacak bir şey olsa, gerçek hayatta karşıma çıkmayacak bir fırsatı değerlendirmek isterdim.

Hayatta bir kere yaşanacak bir şey olsaydı, kalbimin en derininde yankılanan bir huzur anı olmasını isterdim. Ne telaş, ne kaygı, ne de geçmişin yükü… Sadece içimde sükûnet, yüzümde hafif bir tebessüm olurdu. Yanımda sevdiğim insanlar, belki de sadece bir tanesi — göz göze geldiğimizde hiçbir sözün gerekmediği bir an. Rüzgâr hafifçe saçlarımı savururken, kalbim “işte şimdi, tam da buradayım” diyebilirdi. Çünkü hayat, büyük mucizelerden çok, içini ısıtan sade mutluluklarda gizlidir. O anı yaşamak, belki de tüm ömrün anlamını bir kalp atışına sığdırmak olurdu.
Sorunun özüne baktığımda en çok "Hayatımı altüst edecek bir deneyim" seçeneğiyle örtüştüğünü düşünüyorum. Çünkü böyle bir deneyim, sadece bir kez yaşanacaksa, seni kökten değiştirebilir ve inanılmaz bir hikâye sunabilir. Belki biraz çılgınca gelebilir ama bazen en etkileyici anılar, bizi konfor alanımızdan çıkaran şeylerden doğar! 😌✨
Cevap
22Cevap
bir kadın tarafından sevilmek.
gercekten sevılmesı gereken nadır bırısın ablacım hıslerım bnı yanıltmaz🙏🫶🏿
Teşekkür ederim ablam. sende sevilmeyi mutu olmayı hak ediyorsun kesinlikle 🙏 <3
Cennete gitmek isterdim
Eskiden farklı bir hayat isterdim. Artık istemiyorum. Şu anki hayatımı dilerdim her halde
Bu hakkımı kullandım... Aşık olarak kullandım ama savaşı hala bitmedi...
Aynen öyle
krem şanti olmak isterdim nasılsa biri yiyecek
Lamborghini model bir arabaya binip tur atmak isterdim.
Hayatı bir keresine istediğim bir tarihten geri başlatmak
Zaten alt üst olmuş vaziyetteyim, bi tık ötesi beni zorlar. İyi böyle en azından idare edilebilinir
Altüst moddayim hiç olmazsa eski haline döner
Yirmi sene evvel geriye gitmek. Suanki hayat felsefemi o an uygulamaya baslamak isterdim.
Uyurken sabah uyanınca buluşalım mesacını atması
Buna cevap vermek zor yaa. Bir kere yaşanacağı için seçim yapmak bir hayli zorlar insanı.
Doğru karar veririz
Bunu buradan söyleyemeyeceğim kadar özel.
🌺
Atatürk ile aynı masada olmak
Doğru görmek isterdim
🤣🤣 küvette boğulmak
kulak memesi ısırıp kaçmak
aman iyi ki başka bir şey söylemedik turşusunu kur o zaman yesinler.
salatayı karıştırmayalım çok ayıp.
ay yesinler turşusunu
Alıp kaçayım ben kalabalık sevmim
Ben baya dinlerim giz
https://youtu.be/D4l80sa4muY?si=7oLpbon22AhD6Gcl
Seninle aynı fikirdeyim 🫶🏻❤️
Güzel soru ama düşünmedim ne olur diye.
Zaten bi kere yaşıyoruz
Hayatımı alt üst edecek bir gecelik Aşk
Ruhlar alemini görmek.
Uykuda ölüm
Nasıl 😂
bak neoldu bılıyomusun uyku hlındeyım bıan nefesım gıttı vucudum sogudu ve ışık gordum sanıyelık sonra ışıga dogru gıderken ıkı renk gordum kızıl ve beyaz orada gerı gelmem gerektıgını düşündüm bıan nefesım yerıne geldı gercekten olum bır geciş gıbı bır anlık vıcudundan bır nefes cekılıyor
Uyku felcidir o. ☺️
Uyku felcinde ölüm hissi olması normal.
Nefes darlığı, boğulma hissi olur.
Gerçek bir ölüm riski değil. ☺️
Uyku felci işte
Uyku felci, vücut uykudayken beynin kısmen uyanması durumu
O durumda öyle görüler normal
2006 ya donmek
Zeki kadınlar toplumda hemen kendını bellı edıyor 😌
Başka zenginliklerımız olmustur belkıde :)
Elbette kaybettıklerımızden zıyade sahıp olduklarımıza odaklandıkca bu hayat daha cekılesı ve yaşanılası oluyor şükürler olsun sahıp olduklarımıza🤍🌸
Pek az haklı şey duydum bu hafta
Olup dirilmeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar