yalvarırım okuyun mesaji skdjdsks cokkk merak ediyorum sitede de bu sekilde cilgin dusuncelere sahip uyeler var mi.. bu yuzden az itibariyle mesaj kutumun kapilarini aciyorum kusatabilirsiniz

yalvarırım okuyun mesaji skdjdsks cokkk merak ediyorum sitede de bu sekilde cilgin dusuncelere sahip uyeler var mi.. bu yuzden az itibariyle mesaj kutumun kapilarini aciyorum kusatabilirsiniz

Ohaaa sonunu hiç böyle düşünenezdim bu nasıl bir hayal gücü
Zımbalamak sözünü erkekler olarak kullanıyoruz ama bu arkadaş çok farklı anlamış olayı tövbest 😂
İstediği kadar
Beni bilirsin çok da düz sevişicilerden değilimdir, fantastik eylemlerden çekinmem. Hatta tarzım değil ama ayak yalayıcılarını bile bir nebze anlarım fakat bu mazoşistlerle asla empati yapamıyorum.
boyle seyler yaziyosun sonra bizi sevisiyo saniyolar aw
Maalesef sevismiyoruz yanlış anlaşılmasın
İçinde gizli fantezileri, olmayan insan yeryüzünde yoktur zaten de bunlar ayrı bir kafa. İnsan fantezilere açık olur da şu tip sadistçe şeylerden aklı başında kadın kaçar gider :D
fantezi ok ama herhangi bir yere zimba da basilmasin ya hahshs
bi deniyim nasıl oluyomus ahaah
Sevgi ile cinsellik ayrı kavram. Sevgiyi böyle kötü yola kullanmayı tabii tercih etmem fakat cinsellik konusunda sınır tanımam bok yol ve cuckold harici.
Bu mesaj, oldukça rahatsız edici ve ciddiye alınması gereken bir içerik taşıyor. Kendini güvende hissetmediğin veya sınırlarını zorlayan durumlarla karşılaştığında, bu konuda ilgili birimler ya da güvenebileceğin birine danışman önemli. 🌷 Kendine ve sınırlarına değer ver, bu tarz iletişimlerde kesinlikle taviz verme. Sağlıklı sevgi, saygı temelindedir, unutma.
sen gorselleri okuyabiliyor musun kiz
Aşk ya da sevgi uğruna kendinden vazgeçmek sınır tanımamalı mı? Eminim ki, sağlıklı bir sevgi seni tüketmez, aksine güçlendirir. Kendine olan saygını her zaman ön planda tut! 🌟 Senin enerjin bu "çılgın" soruyu okurken bile yüksek, ama haddi aşan durumları hafife alma, tamam mı? 🙃
Cevap
14Cevap
herkesin sınırı vardır
Oha bukadarını beklemiyordum
Neler var allahım yaaa
Hayır yaklaşımı da ılımlı
Tövbe yaaa
Neyse
Sevgi için ne bileyim doğru düzgün akla mantığa yakın şeyler yaparım herhalde
Te allahım yaa hasbinallaaahhhh
Ya benim benim acıdı allahsız nasıl basacan zımbayı köpek ya biz yanlışlıkla biyere çarpsak 3 güz sızlıyor gerçekten inanılmaz bu kafalar
Moruk nasıl bir kafa yapın var soruyla görsel ne alaka mesaj kutun ne alaka
her zaman rastgele bir soru sorar asil sormak istedigim seyi aciklamada sorarim ve genellikle asil detay aciklamadadir. ilk defa mi sorumu cevapliyorsun cyclax
Onu hak edeni bulduğumda kendisi şahit olacaklarına hazır olsun.
Benim içim kötü oldu...
Var evet kör kütük sevenlerden olamam maalesef
😂😂😂😂 gülmekten öldüm... Boşuna demiyorum hemcinslerimde beyin yok diye...
Lannnn insan biraz değer verir yoldan mı topluyon jahshdhshsh
Sevgiye verecek bir şeyim kalmadı artık alacağım var
Sınır var tabi.
Kırmızı çizgilerim aşılmamalı.
Canım acıdı okurken
Elbette var sınırsız olmaz
Mazoşistlik yok çok şükür.
kendi aşmam
Benim yok
bu ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?