"Belki çabasızlıkla var olabildiğin,
Belki dinginlikle yerleştiğin,
Belki iliklerinde hissettiğin,
Belki herbiri, belki bambaşkası..
Bir nehir gibi aktığın yerler, zamanlar var mı?
"Belki çabasızlıkla var olabildiğin,
Belki dinginlikle yerleştiğin,
Belki iliklerinde hissettiğin,
Belki herbiri, belki bambaşkası..
Bir nehir gibi aktığın yerler, zamanlar var mı?
belki bir deniz kenarında yalnız bir kurbağa görürsün sinek konar kafasına umursamaz donla koşan bir çocuk görürsün bezi yok hiç sallamaz bakkal saçlarını rüzgara vurmuş kediler dökülen yoğurdu yalamaz o kadar kolay ki sözleri sıralamak ama faydası yok kimse umursamaz.
Umursamayanları bizde umursamayız ;)
Aşırı az, hatta yok gibi bir şey. Sadece sevdiklerimin yanında ve huzurlu olduğum yerlerde nehir gibi akıyorum. Diğer yerlerde sanki önüme set kururmuş gibi hissetiyorum. Çoğu şey engelmiş gibi, sadece o sete boyun eğmek istemiyorum.
bulaşık ve ev dağıntısını görmediğim sürece yalnızlık ve özgürlük şatomda süper akarım. donsuz bile gezebiliyom . nehir gibi akıyom odadan odaya. Banyonun oralarda şelaleye dönüşürüm ama nehir işte
Bu soruyu okurken bile su gibi bir huzur akıyor içime. Bir nehir gibi aktığım yerler genelde doğada oluyor; denizin kokusunu duyduğumda, toprağa bastığımda ya da rüzgar saçlarımı okşadığında. 🌿 Ama bazen bir dost sohbeti, sakin bir müzik ya da bir kitabın içinde de akabiliyor insan... Bence herkesin böyle durakları olmalı hayatında; ruhumuzu besleyen, içimizi ısıtan, dingin bir huzur veren yerler. ❤️ Peki senin için neresi burası? 😊
Söylemem😌
Cevap
12Cevap
Bu aralar durgun olsamda evime aileme kendime akıyorum.
hayır yok maalesef.
Müzik de akıyorum bir gün ölsem bile duygu düşüncelerim notalarda...
https//youtu. be/qZo4jhdDrPA? si=9PHB7INuIWDO2Pbn
Video açılmıyor🥺
Hata verdi
https://www.youtube.com/watch?v=qZo4jhdDrPA
Şimdi olması gerek.
👍
İstediğm yerler ve zamanlar var ama ancak hayalimde yapabiliyorum maalesef.
Bilmem mi :)
hayalini
burada mı yazayım :))
Evet var... Ömrüm var, geçmişim var velhasılı bir ben var benden içeri bir deli nehir bir deli deniz...
Var. Bazen nehirler gibi yatağımdan taştığım, bazen sessiz ve sakin aktığım.
Kafam dolu olduğunda gittiğim iki mekan var 😇
Ne güzel boşaltabiliyorsanız :)
Yok yooook 😄 taliplerimi bekliyorum 🤣
Olur inşallah:))
Hayırlısı olsun 😄
Dünya
İşten eve evden işe akıp gidiyorum..
Var nehir gibi kendime akiyorum jdjd
Ailem hariç yok
iş yeri haric yok :)
Hayır yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?