Çok fazla kullanılan bi isim istemiyorum, mesela bizim sınıfta 4 tane Elif vardı, böyle olsun istemiyorum. Nehir de çok duyulan bi isim ama vazgeçemiyorum. Çevrenizde çok sık rastlıyor musunuz, normal bi isim mi?
Ne yapıyım yine de koyuyum mu?
Ne yapıyım yine de koyuyum mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nehir de sırandanlaştı gibi; Berfu, Sara, Lara, Maya, Yankı, Sanrı, Kumru…
Ya bende de çok fazla seçenek var ama çok kararsızım artık birini seçmem lazım ve sizin önerdikleriniz de çok güzel. Nehir'den de ayrılamıyorum, arkadaşlarım da yardımcı olamadı herkes kendi istediğini öneriyor, ben iyice aşure oldum
Ne için bakıyorsun?
Kendim için, seçmem için yardım mı edeceksiniz? Çok süper olur hayır demem😌
Kendin için mi? İsmin yok mu? Dur bi dk nasıl ya ahahaha
Yok benim ismim 😩
Ne diye seslendiler sana? Hadi ilkokul bitene kadar “şişşt pişştt” dediler desek sonra?
Hoşt dediler 😔
“Var bende bir itlik” diyorsun yani 😂
Estağfurullah, saf bi garibanım.
Pare olsun o zaman adın
İsim olarak hiç duymadım, elimdekileri eleyebilecek güçteyse kazanır 💪🏼
Yarışa sokacaksın hee beni. En iddalı olduğum isim bu değil. Gerçi en fazla iddalı olduğumu söylemem onu ben kızıma koyacağım Türkiye’de hiç yok mesela.
Ben kimseye söylemem vallahi, kendime koycam sadece kimse bilmeyecekkk
Cık olmaz kızım olsun sonra
Ya senin kızın olana kadar ben yaşlanırım zaten, pek arkadaş çevrem de yok kimse duymaz, sessizim sakinim masumum... 😢
Aa ama bak doğru hem yaşlanırsın hem de belki çirkinsindir falan o isim sana gitmeyebilir doğru. Biz sana başka isim bakalım.
Lütfen söyle belki yapmam, merak ettim. Bende de birkaç tane az bilinen isim var ben de sana söylerim😅😂
Tamam tamam söyleyeceğim. 😂
Evett?
Ne evet?
E söyleyecektin, bak söylemezsen asarım kendimi senin nickinin yazdığı bi kağıdı da bırakırım hapse girersin
Söyleyeceğim dedim de hemen söyleyeceğim demedim ki
Ya ben birkaç gün sonra değiştireceğim, ne zaman söylicen. Ağlıyorum mutlu musun?
Ahahahah 😂😂 kızım olunca 😂😂😂
Yoksa karşılığında on milyon dolar mı istiycen, bende para yok haberin olsun (fakirim)
Yoo şu an o kadar paraya ihtiyacım yok.
E tamm hadi söyle
Peril nasıl?
Anlamına bakıyım dedim 'tehlike' olandan başka çıkmadı. Öyleyse bakmadan ekliyorum. O sakladığın isim miydi, hala saklıyor musun? (bkz. isim kavgası yapan ilkel insanlar)
Peril; tehlike demek zaten ama kaç kişide var bilmiyorum. Türkiye’de yoktur da yine bir check edeyim.
Dünyada: 413 Tr’de: 23 kişide varmış.
Yani güzel isim de birisi bana dese 'hiç duymadım anlamı ne?' ben tehlike mi diycem. Güzel bi anlam olmasına gerek yok ama kötü olmasın yeter. Mesela Lavin, çığ heyelan demek sanırım, güzel değil ama kötü de değil anlatabildim mi? 😅
Hem senin kıza hem bana isim mi bakıyoruz, ona göre birkaç tane de ben söyleyim az kullanılan. Benim takıntım var da az kullanılması lazım😄
Yoo benim kızın ismi hazır. Türkiye'de ilk olacak.. :D ama sana bakalım.
Tamam, her türlü öneriye açığım
Hmm.. Ester nasıl ama biraz yaşlı gösterir haberin olsun.
btw senin ismin ne cidden?
Benimki bunların yanında fazla sade kalıyor, pek şaşırma, Duru.
Ben sana şunu söyleyim Duru, Nehir'e 1000 basar..
Nehir: 3706
Duru: 3757 kişide var.
Türkiye'de ise
Nehir: 3546
Duru: 446 kişide var.
Hatta benim önerdiğim Ester, Duru isminden daha fazla Türkiye'de.
Benim Duru'yu değiştirmem lazım, iyi ya da kötü olması önemli değil. Bir de üşenmeden tek tek araştırdın mı? 😅
Niye ama? Güzel isim bence.. Hee o isim bak çirkine gitmez o yüzden değiştiriyorsan haklısın..
Yok annem istiyor değiştirmemi, koyan kişileri pek sevmiyor. Mila nasıl?
Mila'da güzel ama "senin için düyayı yakarlar" tarzı espirilere maruz kalabilirsin yakın zamanlarda..
Kim koydu ki ismini?
O espriyi anlamadım, baba tarafı koymuş😬
Sedat Peker kızı Mila'ya silah doğrultu diye konuştu ya ondan dedim.
Ben bu aileleri anlamıyorum. La anne babanın birey ismine niye taraflar karışır. Çocuğu yapan kimse o koysun ismi.
Aynen en nefret ettiğim olay. Mila olayını anladım şimdi teşekkür. Ama hoş şimdi onu yapabilirim, Alya olabilir ama şu sıralar çok popüler. Esil ismi var bir de. Nasıl bunlar, ben kararsızlıkta zirve yaptığım için seçemiyorum, yabancı birinin seçmesi daha mantıklı geldi👽
Aa Alya (Alia) diye bir karakterim vardı benim. Vera’da iyi. Esil’i sevmem ve önermem
Evet vera da güzel. Alia diye benim de Instagram hesabım vardı canım gibi. Esil neden önrmiyırsın merak ettim
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izleyicileri Esra ve İlyas karakterini yakıştırıp esil diye kısaltmışlardı ve o sayfalarda bildiğin ergence şeyler dönüyordu
Anladım. Tanımadığın biri için isim analizleri falan yapmak nasıl bi duygu😐
Açıkçası biraz ukalaca gelebilir ama bana normal geldi çünkü hobim gereği sık sık isim seçiyorum. Ama açıkçası sana şu cuk oturur diyemiyorum. Tanımadığım için.
Yalnız benim hobim çalmışsın. Ben en iyisi bi beş tane falan isim seçiyim kabul ederler mi ki¿ karar veremedim derim
Benim hobim isim seçmek değil senaristlik. Amatör senaristim ben.
5 isim mi?
Altı da olur seni mi kırcam. Aşırı cahil olduğum belli oldu farkında değilmiş gibi davran lütfen
8 olsun. Bizim okulda Bajoh diye bir eleman vardı Tanzanyalı 8 ismi 2 soyismi vardı
Sanırım hakim buna pek olumlu bakmaz😅
Ohoo hakime kalırsa sen ismini “Tayyibe” yap.
Lan😳
Sevdin sevdin.. Hadi hayırlı olsun 😂
Ben vazgeçtim değiştiremiyorum😂
Niye caydın ki şimdi ne güzel isim direk işe de alınırsın
Eğer istediğim bölümde ve okulda okuyabilirsem buna ihtiyaç duymam. Siyasi mizah yapmayalım e bana isim bulalım😡bu akşam neye karar verirsem o olacak ve sen karar vereceksin ona göre
Ben karar vereceksem yandın 😂 çok eğlenceli olacak ahahahah
Noluyo gerildim, doğrlk-cesaretlk oynarken bile bu kadar gerilmezdim.
Doğruluk cesaretlikte gerilecek ne var ki be..
Ben başkasına sorarken bile gerilirim ki hep beni köşeye kıştırmak için sorarlardı, asla cesaret de seçmezdim nolur nolmaz diye. Her insan gerilir artistlik yapmayın bayım
Ahahahha… artsilik yapmıyorum da sorarken niye geriliyorsun?
Gün gelir hesap döner diye. Ben uyuyorum, gözlerim mola vermek için kapatıyor kendini. Sen yaz, sabah bakarım ben hadi bay 👋🏼
Ciao 👋
Eliza nasıl senarist bey?
Dur ya insan bir günaydın der.. a fazla o isimde. At o “a” yı.
Eliz'i sevmiyorum, niye atıyoruz a'yı
Günaydın bu arada😌
Eliz güzel isim bir karakterim vardı eliz diye gerçi sonradan bozuluyordu ama yine güzel kızdı. Ama sen de haklısın çirkine yakışmaz o isim.
Günaydın
Çirkinlik de Allah vergisi neden öyle dedin😖
Çirkinliği ezmedim ki Eliz ismi çirkine gitmez dedim
Defne olur mu bare?
Defne güzel isim değişik de ama şahsen ben koymazdım.
Nedenini de söyler misin?
Kulağa biraz değişik geldi hani garip geldi.
Şimdi sana isim bakıyoruz da sen nasıl bir şeysin hani karakter olsun tip olsun ismin oturması lazım.
Karakter olarak anlatamam çünkü ben de bilmiyorum😬 tipimi mi anlatıyım
İnsan karakterini nasıl bilmez? Kaç yaşındasın ki
19. Yani bilmiyorum işte, ben dışarıya başkalarına kendimi pek göstermem yakın arkadaşlarım hariç (utangacım da biraz). Benimle tanışanlar başlarda çok soğuk durduğumu söyler, öyle yani be kendal_dagdeviren bey
Tip olarak nasılsın?
Tipimi anneme soruyum bi dk😅
Ruhiye, safinaz falan olabilir sana bu cevaptan sonra.
Şimdi İngilizce dersinde tipimi anlatıyormuş gibi hissettim. Neyse, siyah kıvırcık saç (hakikaten siyah böyle kömür gibi, aşırı sinir bozucu) , ela göz (ağlayınca yeşil olduğu için hrp ağlarım), beyaz tenliyim. Boyum 1,67 sanırım, 51 kiloyum (bak buna dikkat çekiyorum 51, 50 değil), başka ne var ayrıntıya giriyim mi? Gülünce yanaklarım tombik olur ve gözlerim neredeyse kapanır, alnım geniş değil, fizik olarak da birkaç ay öncesine göre baya düzgün bence (spor yapmış gibi ama yapmıyorum çünkü malım). He başka soru? Bu arada bunu uyumak üzereyken yazdım, cevap gelmezse bil ki yeşil bi diyarda ceylanlarla sekiyorum taraftayım
Burçe, Marmaris, Işıl, Yasemin, Afra, Aslışah, Ela, Şelale, Kırlangıç.. Yeşil diyarlarda sektiğin Ceylan’ları göz önüne alınca da; Ceylan, Gazal, Ceren, Karaca. Ayrıca yeşilden; Yeşil, Zümrüt, Derya, Duru, Deren, Derin.
Yeşil yerler de şelaleyi çağrıştırdı; Ilgaz, Irmak, Nilüfer.
Onun dışında da; Başak, Burçak, Buğlem, Bukle
Bunlara bak beğenmezsen başka da düşünürüz.
Hee bak Haziran’ı da ekleyim o da baya iyi. Hatta ben bu ismi ilerde bir karakterime de vereyim. Aynen iyi olur. Sen boş ver Haziran’ı.
Beğendiğin olunca kenara ayırıyorsun çakal mısın ki¿
Neyse bazıları güzel sabahah bakıyım tam şey edemedim şimdi. Haziranı yapmam zaten ay olarak sevmiyorum, yaza denk geldiği için merak etme...
Ben ve çakal aa 😯 senin ceylanlarla sekme saatin gelmiş 😂
Ceylanlar gelmedi bugün
Kimlerle sektin?
Merve'lerle😔
Rengin mavi olsaydı çok sevinirdin ama
Burçe, Işıl, Ilgaz güzel (zevk sahibi değilim de) 'Linda' var da pek beğenen olmadı. Elis ya da Elisya duydum (tam duyamamışım😅) hastanede az önce onlar nasıl?
Elisya yapma pis dalga geçerim 😂
Bu kez niye
'Rengin mavi olsaydı'? Anlamadım
Mavi renk pembe renk bunlar sana burada ne ifade ediyor?
Niye dalga geçeceğime gelince anlattırma şimdi çok uzun sürer o 😂
Ha anladım, yo şimdi de seviniyorum 😐
Naptın mervelerle de seviniyorsun la?
Sen saniyesinde nasıl yazıyorsun ya, sayfayı yenileyim yanıt gelmiş mi diye yukarı çıkıp mesaj kaçırdım mı diye tekrar aşağı inene kadar konu değişiyo
Şaşırtırım insanları genelde. İstersen geç yazayım ama sonra ağlama “unuttun beni” diye
Oyun oynadık da anlat niye dalga geçersin? Eliza ya bile geçmedin bunla nasıl geçicen
Ya isimle alakalı değil bir arkadaşla alakalı. O da adını değiştirim elisya mı ne yaptı da onun hali geliyor aklıma tam bir canım
Ağlamam, darılırım😩
Ağlamazsın?
Ağlamam da canım yerine 'sal@k' mı diyecektin
Diyorum ya yeşil oluyo ağlayınca, sen göremiyorsun o yüzden ağlamam😅 yüzyüze ağlıyorum genelde
canım da mı sansürlü öff. Ya şimdi kaç kişi kendisine sarktım sanmıştır off mk ya
Ağlayınca yeşil mi oluyor?
*sallak da mı sansürlü
Küfürlere de sansür oluyor mu bari?
He yeşil oluyo canım
Adamlar canım sansürlüyor küfrü mü sansürlemeyecek?
Sen bana canım mı dedin demin?
*salllak
Küfürü denemem lazım ama yerine ne gelecek bilmiyorum, nerde deneyebilirim? Yo canım demedim, canım dedim
Mal çok sitede birine söv. O değil nasıl bir açmaza düştük ya. Şimdi hangisi hangisi ve sen hangisini dedin
Hadi 'adli işlemler başlatıldı' derse😳. Ben sana niye canım diyim mal mıyım?
Mal niye sansürlü değil, mal diyebiliyoruz canım diyemiyoruz
Ya dur kafayı yiyeceğim. La bu ne mk.. şimdi dur sen bana s*lak mı dedin? Mal’ın ticari anlamı da var ya.
Ben de ticari bi malım, çok para kazandılar üstümden😢 (yanlış anlaşılmaya çok müsait bi cümle oldu, dost kazığından bahsediyorum). Hayır ben sana sal@k demedim ama canım da demedim.
Ahahahah 😂 yanlışlıkla kendine fena gömüyordun az kalsın
İnsanlık hali, olur öyle
Doğaldır
Kura çekmeye karar verdim, çok mu mantıksız olur
Kura torbasına Duru da atsana asıl risk o zaman işin içine girer ahahaha
Atıyım ama kesin çıkar, eklemek istediklerini söyle torba kapanıyo bak
Duru’yu koy Duru’yu hatta 3 tane koy Duru’dan.
6 isim yapacam, beşi benimki olacak lan
Doğru ya senin adın Duru’ydu adını unuttum sabahtan beri hitap edeceğim sana gelmedi aklıma.. aklımı bulandırdın iyice. Yap işte “Bir İki Üç Dört Duru Duru” diye. Al sana 6 isim
Sen niye buna taktın, ben değiştirmek istiyorum dedim diye mi?
Takma değil de gıcıklık yapıyorum ama cidden güzel isim hani Duru. Tamam sen değiştir onu ben karakterlerimden birine koyacağım o ismi
Simge biraz fazla vardır ama o da güzel isim bu arada
Simge arkadaşım olmaz
Zayıftır.
Derken, anlamadım?
Simge’ler zayıf olur şişman Simge olmaz.
Zayıf değildi şimdi tam hatırlamıyorum da boyu kısaydı biraz o yüzden kilolu da gösteriyor olabilir. Yanıldın yani, isme göre insan yargılamak hmm...
Kilo 55 üstü müydü? Eğer öyleyse yanlış isim koymuşlar çağır ona da bakalım bir isim
😂😂(55 üstüydü)
Bana bulamadık, karıştırma başkasını
O zaman yanlış koymuşlar. Hadi çağır o da gelsin
Ya senin ismin güzel sen baba tarafının koyduğu ismi değiştirmek için geldin ben de “Duru” koydum bitti.
Sen niye koyuyorsun ben koycam. Annem bana küsmezse Duru kalır, başka bi isim eklerim ama bi isim lazım yani. Ayrıca elalem ne alaka lan, kız isminden memnundur belki hem kız güzeldi yakışıyordu ismi yani bence
Tamam tamam karışmıyorum isimlerinize.
Kanka bana karışabilirsin Simge'yr karışma. Duru hariç güzel sevdiğin bi isim önericen sadece, ben de karar verip koycam.
Yığınla isim önerdim sana. Al bak biraz daha söylüyorum; Algı, İmge, İmay, Umay, Ada, Yakamoz (bu erkek ismi de olabilir bilmiyorum), Kuğu, Ahu, Özne, Öznur, Sahra, Hale, Berfin, Beste, Melodi, Sezgi, Sezen, Ayda…
Öneriyosun da ben seçemiyorum... (harbi mal lan bu diyebilirsin)
Daha önceden demediğimi kim söyledi ahahahah
Sonra bana gelip “sin niyi kiyiyirsin bin kiyicim” diyorsun ama ohooo
Teşekkürler, biraz da şuralarıma de üfürükcü teyze
Yani dayı
Hıı? Önce lan sonra kanka şimdi teyze dayı.. dede de olacak mıyım ona göre toruna da isim hazırlamak gerek sendeki bu kararsızlıkla o da bana kalır mk
Yoo, toruna ben hazırlarım. Ne demem gerektiğini bilmiyorum, ailem, bana terbiye vermedi😟
Niye vermediler?
Sormuşlar, istememişim
Sabi sübyana da soru mu sorulurmuş
He sormuşlar, 'o istemeden bi şey yapmayalım nolur nolmaz' demişler
Kaç kardeşsin?
Beş sanırım, sayamıyorum kimse yerinde durmuyo
Beş kardeşin olduğu ailede nasıl bu kadar şımardın 😂
Beni şımartmışlarsa ben napıyım, ayrıca beş sayısı burada aza tekabül ediyor çok şey yapma yani😅
Neredesin ki?
Bunu söyleyemem, yabancılara adres vermiyorum. Hadi organ mafyasıysan, hiç sigara içilmemiş temiz birinci el sayılan ciğerlerimi 300.000 tlye okutursan? Sattığın kişiler 'Allah bereket versin abi' derlerse?
300.000₺ temiz ciğer için az ben o kadar keriz değilim. Açık adres de istemedim zaten şehir yeterli
Napıcan zaten ciğeri kedi misin, hem murdar olur o. Şehir olarak Konya dersem yanlış olmaz
Konya’da 5 çocuk aza mı tekabül ediyor vay be. Ayrıca sakatat sevmem korkmana gerek yok
Konya olarak değil bizim aile olarak dedim. Kuzenlerim 50-60 kişi falan sanırım. Ayrıca SAKATatın tadına bakanlar sevdiğini söylüyor, bilemiyorum 🤷🏻♀️
Yuhh.. Az daha arttırsanız aileyi kendi içinizde köy oluyorsunuz
Çoğunu yıllardır görmüyorum, çok da önemli değil ha on kişi ha yüz. Hep benden bilgi topluyorsun ciğerimi değilse böbreklerimi mi satıcan? Parayı bölüşürsek tamam
Ya yaşım olmuş 28 hani el kadar kızsın ne uğraşayım ciğerinle böbreğinle
Ticaretin yaşı olmaz
İnsanların arkasından oyun çevirmenin yaşı olur ama küçük hanım
Bi şey çevirmedim valla, ne çevirmişim
Ya şimdi senin isim bulamamanı anlıyorum. Sen bana demedin mi ciğerimi falan çalacan diye. Ben de insanların arkasından iş çevirmem anlamında söyledim onu senin yaşın kaç ki daha dur teenager seni
Yaşım küçük olmasaydı😳
Tamam Duru sustum bu konuda bir şey demiyorum daha
Ayrıca ben küçük değilim, sen büyüksün. Sana anormal geliyo tabi bu yaşlar ama insanlar bu yaşlarda çoluk çocuğa karışıyor, sizin kuşak (y mi?) için bunlar normal değil, küçükmüş gibi geliyo
Yok la sen deyince fark ettim en uzun senle konuştum tanımadığım ve sizin kuşaktan biriyle.
Çünkü ben çok boş yapıyorum ondandır, ciddi konuşamıyorum doğama aykırı. Sen normal bi insansın be Kendo, ben fazla salağım 🚬
Niye sansür olmadı şimdi?
Site bile biliyor gerçekleri😅
Ahahahahah
Ben üzülmüştüm... Bu kadar bilgili ve eğitimli insana sal@k muamelesi yapmak olmadı (çarpıldı)
Ne yaptıysan kendine yaptın ben hiçbir şey yapmadım 😂
Allah razı olsun ya sağ ol. Neyse cevap gelmezse Merve'yle evcilik oynuyorum ben diğer dünyada
İyi eğlenceler
İyi geceler/uykular*
Evcilik oynarken uyuyacak mısın cık cık..
btw iyi geceler
Evcilik kapsamlı bi olay, birden fazla şey yapabilirsin. Neyse tamm gittim.
Bir ara detaylarını anlatırsın evciliğin
Şimdi hadi kış kış
Sen bilmiyor musun, ben anlatamam. Kendi kendine öğren
Kısır yer misin, kargolayım oraya? Ben yapmadım bu arada yemem faaln dersen
Yok kısır sevmem.
At etli ama😋
At dedin mi de aklım karışır işte. Zayıf at mı balık etli at mı?
Balık etli😍
Iggyyy sevmem kalsın.
Sübhanallah ilk defa görüyorum böyle biri, nasıl sevmezsin😧
Heh.. Beni herkesle bir sanman hakarettir bana. Ayrıca dediğim gibi hiç sevmem balık etli. Minyon ve zayıf olacak. Somali zayıfları gibi değil tabi.
Somali zayıfları😋
Yazık günah la onlara.. ayıp ayıp.
Bi şey demedim, sen diyince şey edesim geldi. Espriydi, gül diye...
Ben erkek olsam balık etli severdim, bir de esmer kesinn yani ayrıca minyon da sevmezdim, ne öyle çocuk gibi
Çen büyüdün de beni güldürmeye mi çalışıyorsun 😂
Büyük bir şey istesem gider erkek at seçerdim en azından tribiyle falan uğraşmazdım. Kız dediğin kız gibi olacak. Böyle ufacık değil elbet ama böyle iri yarı da olmayacak.
Kanka bi kadın en fazla ne kadar iri olabilir, en fazla kilolu olur. Minyon olanlar her çocuksu geliyor bana, yakın arkadaşlarımdan uzun biri vardı böyle tam at gibi (😋). Minyon değil diye erkek gibi olmaz, kadın mı görmedin¿
Çocuk muamelesi gördüm maşallah elhamdülillah
Valla o kadar kadın gördüm ki kıstaslarım baya serttir hani. Minyon dediğimi de 1.55 okuldan yeni çıkmış zıpır bir şey anlama. Misal Kim Kardashian bildiğin damızlık erkek gibi. Ama Megan Fox minyon.
Megan insan değil, sus onu bu işe karıştırma
Hea insan değil bildiğin k*hpe. Ucube tipli bir mal için gül gibi kocayı bıraktı. Çok gözümden düştü.
Yabancı ünlü dedikodusu, daha önce kimseyle yapma şansım olmamıştı. Heyecandan ellerim titriyo
Sakin ol şimdi öleceksin falan hiç içeri giremem.
Heyecan yüklü balonu patlattı, teşekkürler Türkiye
“Olsam olsam balon olurum” diyorsun yani.
Oha lafı nereye çekti, tırstım teşekkür.
La 225 yorum olmuş artık burada her konuya çekmezsek ayıp.
Ben göremiyorum kaç olduğunu. Bi de ara sıra en aşağıya inmeye çalışıyorum cevap kaçırdım mı diye, sen beni düşün. Ayrıca her konu derken isimden başka bi şey konuşmadık, delinin biri taa cehennemin dibine inip okuyacak mı buraları
Bir kızla 10 yorum konuşmayı kendisine nimet sayanlar var mk sitesinde aşağıya inen çok olur.
Bu arada ben böyle olan konuşmaları okurum😅merqk işte naparsın, gizli bi şey varsa özelden konuşsunlar.
'BULAŞIK MAKİNESİ ÇALIŞTIRMAK İÇİN ELEMAN ARANIYOR'
Şımarma şımarma bulaşık makinası ettin zaten kafamı 😂
Sen şımarık görmemişsin
Senin yaşın kadar benim şımarık şey yapmışlığım var. Görmüşlüğüm..
😳
Buna rağmen bana şımarık dedin, utanmalısın...
Şımarık demedim şımarma dedim. Şımarık birisine şımarma denmez çünkü şımarmıştır. Şımarmaya başlayan birine şımarma denir ki şımarmasın.
Bi kere de ben şımarayım içimde kalmasın, yazıktır günahtır
Doğum günün ne zaman?
1 Şubat , ikiyle başlayan yaşlara girmeme az kaldı, çok stresliyim. YAŞLANDIM RESMEN
Tamam. 1 şuabatta şımarmana izin vereceğim içinden çıkarırsın o zaman
Şımaramam o gün bi hüzünlü olmam lazım, düşünsene 20 yaşında olcam halbuki daha 17 gibi hissediyorum
La sen o kadar küçük müydün
Lan küçük müyüm 20 diyorum 20, kırışıklıklarım çıkacak seneye
Tabi küçüksün.
Erkenden çirkinleşmene bir şey demem ama küçüksün.
Sağ olasın artık küçük ve çirkinim🌝 (en azından küçüğüm💁🏻♀️)
Ben çirkin demedim. Görmedim bile seni nasıl diyeyim
Görmene gerek yok diyebilirsin, izin veriyorum
“Bildiğin çirkinim” diyorsun yani.
Evet, bu dünyaya çirkin de lazım yoksa güzellerin değeri nasıl bilinsin?
Öyle.
Aynen. Sen sürekli bana cevap veriyorsun, yani işini söyledin ama ne yaptığını bilmiyorum, çalışmıyor musun? (nasıl soracağımı bilemedim)
Vermeyim mi cevap? İşsizim şu an hazırlanıyorum bir iş için.
A benim gibi biri🤓. Yok ondan demedim çalışsaydım birine mesaj yazmakla uğraşmazdım. Yazım kurallarına dikkat etmişsin, al bu plaket senin 📦 (emoji bulamadım)
Uğraşmazdın diyecektin galiba 😂 al bu 🏆 da senin
Hayır ben çalışsaydım uğraşmazdım. Bi an ne yazdım diye korkup hemen aşağıya kaydım aklım çıktı. Teşekkürler evin en güzel yerine koycam (buzdolabının üstüne)
Okula gitmiyor musun?
Hayır, üniversiteye başlamadım henüz
Ne istiyorsun
Evden kurtulmak😅
Evlendireyim seni?
Tek başıma kurtulmak istiyorum, teşekkürler.
Rica ederim
Napıyon pubg mi oynuyorsun?
Allah korusun. Pubg oynayacağıma oyun oynamayı bırakırım da ne alaka şimdi nerden çıktı
Bilmem, her önüme gelen oynuyo da ondan sordum. Niye öyle dedin, neden sevmiyorsun?
Bir anlamı yok o oyunun ve türevlerinin. Bir de oynayan kitleyi sevmiyorum.
Ben bunun 7 yaşındaki kardeşim de oynamaya başladığında farkına vardım
Oynatma çocuğa öyle saçma şeyler. Gitsin Detroit: Become Human oynasın sonra need for speed oynasın, Assassin’s Creed’in discovery tour’larına baksın tarih öğrensin.
Ben elinden telefonu/tableti alıyorum çocuk eşşşşek gibi anırıyo, bi şey yapamıyorum. Kendisi ilk önce izliyo gamerları sonra severse indiriyor oynuyo, psikopat bu çocuk kafayı yemek üzereyim galiba😢
Hmm
Üzüldün dimi halime, duygulandı...
Yok niye üzüleyim
Tımarhanedeyim diye, üzüldün ben biliyoruö
Yok üzülmedim.
Kalpsizsin, vicdansızın...
Kalbim vardır sadece dediğin şey üzücü gelmedi.
Erkek olaydım aynısını yazardım, seni anlayabiliyorum
Başka napardın erkek olsan?
Ne gibi
Ne bileyim sen söyledin “erkek olaydım aynısını yazardım” diye. Tek düşündüğün bu olmamalı
Bi şey düşünmüyorum
1,2,3,4,5,6,7,8 seç ikisini
Sebep?
Bi şeyler deniyorum, seç bi büyük yapacak değilim
3 ile 7
Tamm
👍
Ee nasılsınız, iyi misiniz. Allah iyilik versin
İyi sen
İyi ben de. Gumball izliyorum
İyi izlemeler dileyim o zaman
Çok ağır işlemişler, konusunu anlamadım kapattım
Hmm. Ne olduğunu bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim
Neyin ne olduğunu, çizgi filmin mi?
Çizgi film mi izledin
Evet...
Onu anlayamadın
Evt
Ve 300 oldu
Ohaa
Alt tarafı isim sormuştuk
Ben bi kere senin yorumuna yanıt vermiştim, öyle sert cevap verdin ki telefondan çıkıp azarlıycaksın sandım, sonra özür falan dilrmiştim. Ara sıra böyle cevap veriyomuşsun gibi geliyo, ya da bende öyle bi izlenim kalmış
Başka soruda da mı karşılaştın benimle? 😂
Evet, pişman olmuştum ama yazdığıma 🤠
Hayrıdır nerde oldu 😂
Şimdi sadece bir kelimeyle hatırlaman sağlarım ama belki benden başka da bunu yazan olmuştur, hatırlamayabilirsin. Ben de bu yüzden hatırladım zaten
Ne o?
'Kendall'
Dur kafamda bir şeyler canlanır gibi oldu. Biri ismimin ondan geldiğini öne sürmüştü sanki
Hayır, yanlış. Başkası da demiştir olabilir yani
Seninki hangisiydi
Birisi bi soru sormuştu, yorumlarda gezinirken de senin yorumu gördüm. Ben normalde insanların kullanıcı adına bakmadan geçerim yorumu okuyup. Sen de kadınları destekleyen bi yorum atmıştın sanırım tam hatırlamıyorum. Sonra ben de senin yorumuna 'tacını düşürmüşsün Kendall Kanka' gibi bi şey yazdım şimdi tam hatırlamıyorum. Kendall yazmamın sebebi de klavye düzeltiyor, Kendal ismini sadece jenner olanda kullanınca (şimdi bile öyle yazıyo). Öyle Bi tersleyerek adım Kendall değil Kendal düzgün yaz gibi bi şey yazdım, özür dilerim yanlışlıkla olmuş dedim, sen de bu kez sorun değil insanlık hali yazdın ama tabi ben artık kırılmışım bi kere, bu uygulamanın gerçek yüzünü yeni öğreniyorum bir tekme de sen vurmuşsun, öyla yani. Abartılacak bi şey yok ama unutmamışım
Ahahahah 😂😂 cidden sana öyle mi yaptım
Evde 'kalbim kırıldı, pepe bana hiç inanmadı' diyerek gezdim:(
İyi yapmışım aferin bana 👍
Pü insafsız
Neyde ben uyuyorum
Hadi hadi merveleri eve atma saatin geldi senin.
Evt, bb
Dün akşam bi arkadaşımı, benimle birlikte ismini değiştirmesi için ikna ettim😶
Ee işte isimlerinini birbirinizle değiştirin
Bu zeka ile inşallah Türkiyede yaşamıyorsundur, harcanırsan üzülürüm.
En azından Konya’da değilim 😂
Şair bunu söyleyerek ne yapmak, nereye varmak istemektedir?
Hahahahah..
Yılbaşı planlarının arasında bana isim seçmek olduğunu biliyorum, seçeneklerini azalttım. Nehir ve Defne (evet dediklerinin hiçbirini beynime sokamadım). Bundan başka bi şey düşünmez misin sen diyorsan, evet düşünmem.
O zaman seçimi de kendin yap
Yapamıyorum, teşekkürler
Peki. Rica ederim.
Önemli değil.
Nehir isminde kimseyi tanımadım
Yaşadığınız yerle ilgili sanırım çünkü İstanbullu bi arkadaşım nehirden başka isim duymuyorum der (öyle olmasın diye dua ediyorum da)
Evet yurt dışında yaşıyorum, o yüzden sanırım :)
Çocuğunuza mı koymayı düşünüyorsunuz bu ismi?
Hayır kendime 😅 şey peki telaffuz açısından zor mu, yani yabancı birisi söylerken zorlanır mı?
Kendine mi, bak buna güldüm 😅😅
Hayır sanmıyorum zorlanacağını, telaffuz açısından gayet rahat :)
Teşekkürler 🌸
Ne demek :)
İlk sevgilimin isimi 😂
Şans yaa😅 çok denk geldiniz mi peki bu isme
Aşırı ya.
O kadar mı çok? Vazgeçmek üzereyim bu isimden
Nadir
Teşekkürler