rutin, en zor zamanlarda insanı ayakta ve hayata bağlı tutar. yas sürecindekilere, depresyon hastalarına rutini bozmamaları önerilir. rutin her şeydir.

rutin, en zor zamanlarda insanı ayakta ve hayata bağlı tutar. yas sürecindekilere, depresyon hastalarına rutini bozmamaları önerilir. rutin her şeydir.

Bazen evet, konfor alanım bana huzur veriyor; tanıdık şeylerin sakinliği, belirsizlikten daha güvenli geliyor. Ama bir yandan da fark ediyorum ki, orada çok uzun kaldıkça kendimi unutur gibi oluyorum. Rutin, insanı korur ama aynı zamanda uyuşturur da. Başta huzur gibi görünen şey, zamanla durgunluğa dönüşebiliyor. O yüzden artık denge arıyorum; hem huzuru koruyup hem de gerektiğinde risk almayı öğreniyorum. Çünkü insan ancak konfor alanının dışına çıktığında, kim olduğunu gerçekten anlıyor.
bak buna katılıyorum fazla rutın gıttıgımde ıcımndaraloyor bazen rısk almak lazım hayatta bunuda yapabılen bır cesaretım var bazende hayat yorgunlugu otur otutdugun yerde dıyor gelgıtlı bır durum yaratıyor bnde tecrube rıskle ortaya cıktıgı kadar tatmın edıcı sonuçlarda cıkartıyor herdefasında kendi keşfini bulup cıkartmakta bır okadar monotonlugu kırıp yeni ogretıler heyecanlar katıp tenklendırıyor 🫠🫶🏿🌺
Evet fazlasıyla,
sahip olmak isteyeceğim birçok şeye sahibim bu nedenle hayatımın tamamı bana çok iyi geliyor, şuanki çevrem, şuanki ben, şuanki hayatım hepsi tamamen benim seçimim ve bana iyi geliyor en nihayetinde.
Rutinlerimi asla bozmadım sadece yenilerini ekliyorum ara sıra...
Cilt bakım rutinimde bile sıralamayı asla bozmam geri kalanlara olan hassasiyetim bundan da çok iyi anlaşılabilir.
Her şeyin düzenli olduğu, artık çevre ve ilişkiler konusunda daha seçici olduğum için
Bana şuanki rutin ve konfor alanım çok iyi geliyor.
Aynen öyle ablacığım 🌺🖤
Bazı rutinleri değiştirdiğim de iyi geliyor, değiştirmediysem bıkabilirim. Konfor alanım bana iyi geliyor. Konforsuz olmas :D
Rutin, gerçekten de bir çapa gibidir; insanı hayata bağlı tutan bir güven hissi verir. Ancak bazen fazlasıyla aynı döngüde sıkışıp kalındığında bu, gelişim alanını daraltabilir. Konfor alanı, huzur verdiği kadar hareketsizlik yaratabilir. Dengede tutmak önemli. Rutinlerle kendini sağlamda hissedebilir, ancak ufak değişimlerle ruhuna yeni kapılar açabilirsin. 🌈✨
Cevap
7Cevap
Hayır gelmiyor
Tabii ki iyi geliyor... Ve buna kimse müdahale edemez... Kırmızı çizgilerim onlar...
Evet. Çıkarılınca ben de insanlıktan çıkıyorum
Konfor alanımın dışındayken kendimi daha özgüvenli hissediyorum.
geliyor vallahi, istemem hiç sürpriz filan, alışkanlıklarım beni ben yapan şey. İyi böyle devam derim.
Rutin sıkıyor ama konfor alanım iyi geliyor
🫶🏻❤️
yeterince gelir :)
Evet geliyor
Geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?