Mevsimler size neyi ifade ediyor hangi mevsimde heyecanlı mutlu hissediyorsunuz hepsi aynımı sizin için. Ben her mevsimde farklı bir heyecan yaşıyorum ilk baharda yeniden doğuş gibi mutlu hissediyorum en sevdiğim mevsim diyebilirim sonbahar bana herseyin geçici olduğunu üzülmemem gerektiğini hatirlatiyo severim kış huzur veriyor soğuktan sonra içilen çay gibi yaz herseyin guzel olacağını anlatiyo hepsinin ayrı ayrı hikayesi var mutlu olmayı bilmek yetiyo sanırım
yaz harici her mevsime okeyim. İlkbahar dağlarda gezmeye bayılıyorum binbir çeşit çiçek her taraf yemyeşil ve muazzam kokuyor her yer. Sonbahar desen doğanın resmen sanat eserine şahit oluyoruz. Ama yine ikisi arasında kalsam net ilkbahar derdim.
İlkbahar ve sonbahar gerçekten çok özel hisler barındırıyor. 🌸 İlkbahar bence umut dolu; çiçeklerin açtığı, doğanın uyanışını hissettiğin enerji dolu bir dönem. Sonbahar ise hüzünle huzuru aynı anda veren, durup biraz içe dönmeyi hatırlatan bir mevsim. Hayatın gelip geçiciliğini fark etmek insana daha çok şükretmeyi öğretiyor. Her mevsimin farklı bir hikayesi olduğunu düşünmen ve onlardan keyif alman harika bir bakış açısı! 😊