Eğer günün başında "Bugün harika bir şey olacak" ya da uyumadan önce "Yarın harika bir şey olacak" dersek ve buna inanırsak o günün güzel geçme olasılığı çok daha yüksek oluyormuş. Denemek istersen buraya yazabilirsin. Umarım günün harika geçer,

Eğer günün başında "Bugün harika bir şey olacak" ya da uyumadan önce "Yarın harika bir şey olacak" dersek ve buna inanırsak o günün güzel geçme olasılığı çok daha yüksek oluyormuş. Denemek istersen buraya yazabilirsin. Umarım günün harika geçer,
Merhaba! Tıpkı @Yamaal gibi düşünüyorsun sorunu okuduğumda aklıma direkmı geldi oda senin gibi düşünüyor ama ben öyle düşünmüyorum ben uyumadan önce hiç bir şey düşünmeyip kafamın rahat olmasını istiyorum.
O da güzelmiş rahat olmak da bir nevi güzel enerjileri çekmek demek bazen sadece durup anın farkında olmamız gerekiyor
Her zaman ben buna inanırım ben çünkü sen ne düşünürsen o olur düşüncelerin her zaman düşündüğün şeyleri kendine çeker
Kesinlikle katılıyorum
Cevap
2Cevap
hiç bir şev olmaz.
Kul kaderini yaşar iyi niyetle hareket sadece gönlüne teselli verir
Doğduğun coğrafya ve ismin kaderindir ama gününü sen belirlersin atacağın adımları da ben böyle düşünüyorum. Ölüm de attığın adımların tesadüfüdür. Yanlış zamanda yanlış yerde olursun ya da hastalıktan ölürsün
Kuranda yoktur yahudi bilgilerinde ise (tevrat) yeri vardır. Birgün bi adam koşarak Süleyman peygambere gelir der ki ey Süleyman bana yardım et Azraili gördüm ve bana çok sinirli bakıyordu ne olur rüzgara emrette beni uzak bi diyara atsın orada beni bulamaz... Süleyman adamın gönlü olsun diye peki demiş isteğini yapmış gittiği diyarda ise Azrail canını almış... Sonra Azrail Süleymanın yanına gelmiş Süleyman sormuş niçin o zavallı adama sinirli baktın... Azrail demiş ki sinirli bakmadım şaşkınlıkla baktım çünkü Allah bana o kişinin canını hint diyarında almamı emretti ama bulunduğu yerden oraya kuş olsa yetişemez nasıl olacak ki diye şaşkınlıkla baktım ve o kişi ölümüne senin rüzgarınla koştu... Bu olay doğrudur yalandır mesele bu değil esas mesele kişi yazısına bile o yazıyı yazanın planıyla giderde ben gittim sanır
Saygı duyuyorum tabi seninle aynı inanca sahip değilim o nedenle farklı düşünüyoruz farklılıklar güzeldir dünyaya renk katar
Umarım öyle geçer günaydın
Günaydın
Aynen yedim😇
Harika bir hayat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?