Kişilik & Karakter Günaydın millet! Bugün neye niyet ettiniz? u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/z6QWhDZTyP0Günaydın millet!Güzel niyetlerimiz olsun günümüz güzel geçsin diyerek soruyorum;Bugün zihninizden geçen gerçekleştirmek istediğiniz planınız nedir?Neye niyet ettiniz? Günaydın millet! Bugün neye niyet ettiniz? Cevapla Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Lotus paraya mesaj atmaya niyet ettim. Niyetim kabul görür mü? Kdkjd 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İnşallah olsun 🌸😀 Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Çok amin 😅🍀 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Mutlu olmaya 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Günaydın. 🌞 Ailemle birlikte deniz keyfi yapmaya niyetliyim. Bugün güzel geçecek sanırım, şimdi hazırlanıyorum 😄 1 1 Yorumla u lotus-patra +1 yıl İyi eğlenceler ✌️ Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Balık avına 😇 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Rast gele 😀 Yorumla KıyametAlameti +1 yıl Eyvallah teşekkürler ☺️😊😇 Yorumla
LasTRomaNces Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı. Yeni bir iş görüşmesi yapmak niyetindeyim, şans dileyin umarım iyi geçer. 1 1 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Hayırlı ise nasip olsun inşallah 🌸 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tünaydın, hiçbir şeye niyet etmedim. Gerçekleştirmek istediğim bir planım da yok 1 5 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Hoş geldin 🌸😀 Yorumla blackman3419 +1 yıl Hoş bulduk, gittiğimin farkına varmışsın Yorumla u lotus-patra +1 yıl Nereye gittin ki 🙄Ben soruma geldiğin için dedim Yorumla blackman3419 +1 yıl Önemli değil boş ver Yorumla u lotus-patra +1 yıl Şaka şaka 😂Gittiğini biliyordum aradım ama açmadın spordayim yazmışsın Ben de daha sonra müsait olamadım Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Günaydın :) baya yorgunum niyet ettim tüm gün yatıp yuvarlanmaya inş olur :) 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Aaa aynı ben 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yalnız olmamak mutlu etti :D Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Günaydın 😊Kul Ahmet gibi, haydi ya nasip deyip işe gitmeye.Not: Barış Manço şarkısı. 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Günaydın. Sağlıkla ve huzurla olmaya. Çalışmaya, üretim yapmaya ve tüm sevdiğimiz insanlara sevenlerimize gülümseme dağıtmaya 🙂 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Denize niyet ettim ama ofis çıktı bahtıma 🤣 neye niyet ettim ne kısmet olfu 🤣 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Günaydın lotus. Şimdilik berbere gidip tras olmak.İlk insan gibi ortalıkta dolanıyorum 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Günaydın. Eğlenceli, huzurlu, yükseklerde, heyecanlı bir gün daha. Harika olacak 1 0 Yorumla
Magrius Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Niyet ettim Allah rızası için sabah namazımı kılmaya 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çalışmsya niyet ettim 1 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Her doğru bedeni yanlış bilir,,sanki zaman durmuş gibi,, dilimde acı içimde nefret düşün sevdiğin,,, 0 0 Yorumla
alkollüaraç Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl valla niyet ettim izmite gitmeye.hatta yoldayım. bi takılıp geri dönücem. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Üç gün önce neye niyet etmiştim acaba gerçekten hatırlayamadım sanırım yatağımı toplamak için djjddj 0 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Çok sıcaktı dün ve bu gün de çok çok sıcak. Akşam olsun bekliyorum sahile inip kurucam masamı ☺️ 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Diyete niyet etmiştim ta ki annemin hamur kızartmalarını görene ve yiyene kadar.. 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Güzel mutlu günlere haberlere tutkuya arzuya ilgiye 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Niyetim hep iyi ama olmuyor 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. bol satış , tahsilat. dün iyiydi şükür. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gün aydın olsun niyetim.. :) 1 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Gündüz yatmak akşam ise gitmek tüm niyet bu 😏 1 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sıcaktan pişmeye :( 1 0 Yorumla
Kediseverkedicik Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ders çalışıp spor yapmaya. 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kötü niyetliyim. 1 6 Yorumla Flittchen +1 yıl Tüh ya ben de bunu yazacaktım. Yorumla guapomorena +1 yıl @Flittchen Sen yine de yaz. Yorumla Flittchen +1 yıl Öyle mi dersin? Ya tutarsa... Yazayım madem. Yorumla guapomorena +1 yıl @Flittchen Tutar tutar. Yorumla Flittchen +1 yıl Teşekkürler. Yorumla guapomorena +1 yıl @Flittchen Rica ederim. Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sağlıklı yaşamaya 1 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gunaydin Roj Bas 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Çalışmaya 1 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Dinlence 👍🏻 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Lotus paraya mesaj atmaya niyet ettim. Niyetim kabul görür mü? Kdkjd
İnşallah olsun 🌸
😀
Çok amin 😅🍀
Mutlu olmaya
Günaydın. 🌞 Ailemle birlikte deniz keyfi yapmaya niyetliyim. Bugün güzel geçecek sanırım, şimdi hazırlanıyorum 😄
İyi eğlenceler ✌️
Balık avına 😇
Rast gele 😀
Eyvallah teşekkürler ☺️😊😇
Yeni bir iş görüşmesi yapmak niyetindeyim, şans dileyin umarım iyi geçer.
Hayırlı ise nasip olsun inşallah 🌸
Tünaydın, hiçbir şeye niyet etmedim. Gerçekleştirmek istediğim bir planım da yok
Hoş geldin 🌸😀
Hoş bulduk, gittiğimin farkına varmışsın
Nereye gittin ki 🙄
Ben soruma geldiğin için dedim
Önemli değil boş ver
Şaka şaka 😂
Gittiğini biliyordum aradım ama açmadın spordayim yazmışsın
Ben de daha sonra müsait olamadım
Günaydın :) baya yorgunum niyet ettim tüm gün yatıp yuvarlanmaya inş olur :)
Aaa aynı ben 😂
Yalnız olmamak mutlu etti :D
Günaydın 😊
Kul Ahmet gibi, haydi ya nasip deyip işe gitmeye.
Not: Barış Manço şarkısı.
Günaydın.
Sağlıkla ve huzurla olmaya. Çalışmaya, üretim yapmaya ve tüm sevdiğimiz insanlara sevenlerimize gülümseme dağıtmaya 🙂
Denize niyet ettim ama ofis çıktı bahtıma 🤣 neye niyet ettim ne kısmet olfu 🤣
Günaydın lotus. Şimdilik berbere gidip tras olmak.
İlk insan gibi ortalıkta dolanıyorum
Günaydın. Eğlenceli, huzurlu, yükseklerde, heyecanlı bir gün daha. Harika olacak
Niyet ettim Allah rızası için sabah namazımı kılmaya
Çalışmsya niyet ettim
Her doğru bedeni yanlış bilir,,
sanki zaman durmuş gibi,,
dilimde acı içimde nefret düşün sevdiğin,,,
valla niyet ettim izmite gitmeye.
hatta yoldayım. bi takılıp geri dönücem.
Üç gün önce neye niyet etmiştim acaba gerçekten hatırlayamadım sanırım yatağımı toplamak için djjddj
Çok sıcaktı dün ve bu gün de çok çok sıcak. Akşam olsun bekliyorum sahile inip kurucam masamı ☺️
Diyete niyet etmiştim ta ki annemin hamur kızartmalarını görene ve yiyene kadar..
Güzel mutlu günlere haberlere tutkuya arzuya ilgiye
Niyetim hep iyi ama olmuyor
bol satış , tahsilat. dün iyiydi şükür.
Gün aydın olsun niyetim.. :)
Gündüz yatmak akşam ise gitmek tüm niyet bu 😏
Sıcaktan pişmeye :(
Günaydın 💐☺️ niyet ettim işe gitmeye tatlım ☺️
Ders çalışıp spor yapmaya.
Kötü niyetliyim.
Tüh ya ben de bunu yazacaktım.
@Flittchen Sen yine de yaz.
Öyle mi dersin? Ya tutarsa... Yazayım madem.
@Flittchen Tutar tutar.
Teşekkürler.
@Flittchen Rica ederim.
Güzel bir uyku 😊🥱
Sağlıklı yaşamaya
Gunaydin Roj Bas
İlle de sağlık.
Sağlık.
Mutlu olmağa.
Çalışmaya
Uyumaya niyet ettim gerçekleşecek 😂
Sağ salim eve gelmeye