+1 yılBoşanırım ne halt yerse yer.
İğrenç ya midem bulandı.
Ben öyle duruma izin vermem boşanırım.
Çaresizlik diye bişey yoktur. Bilinçsizlik vardır. Senin mehri müeccel senedin olsun.3 kg altın. Hadi bakalım kuma istesin. Boşanırken sana o kadar para verecek. Bu korku ile kuma istemeyi geç lafını edemez
Öyle birşeyi kabil etmem.
Ne hali varsa görsün ben eşimin tek gülüyüm. Daima öyle kalacağım inşAllah. Bu gibi bir durum olursa terkederim. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için bu ruhsatı kullanmak isteyen erkekler bunu kabul eden kadın ile evlenir, tek eşli olmak isteyen erkekler de kocasını paylaşmak istemeyen kadınla evlenir. Böylece huzursuzluk çıkmaz20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKuma gömerim onu!
52 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Ben, yıkılırdım ben kabul edemezdim. şu an için bir şey deyemem ama o anda kesin tokat yerdi o kadın. Tokatı atıp yüzüne tüküp ben sana yetemedim her halde yazıklar olsun Allah' havale ediyorum derdim ve çekip giderdim.
10 Yorumla
+1 yılÇamura getiririm. Kuma ne l*n Tekken'de ki panda değil mi alala.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılTamam dinimizce hak tanınmış olabilir ama seven erkek asla öyle bir şey yapmaz. Ben de beni sevdiğinden emin olduğum kişiyle evlenirim zaten. Çocuk oyuncağı değil bu önüne gelen kişiyle evlenesin...
Öyle bir şeyi söylemesi bile anında bırakmama sebep olur. Hiçbir bayan böyle bir şeyi kabul etmez. Ediyorsa "geniş" biridir. Ya da sevgi yoktur.
Peygamber efendimizin aşkı gibi "kördüğüm" aşklar nasip olsun inşallah...23 Yorumla- +1 yıl
genç; kuma getirmenin bir şartı var dinimizde..
18 yaşındaki çıtır, bakire kızdan bahsetmiyor dinimiz..
eşi ölmüş, bakacak kimsesi kalmamış, hem maddi, hem manevi, hemde bu kadının cinsel açlığını gidermekten bahsediyor..
bu kadın kötü yola düşse daha mı iyi?
sırf egosunuz mubarek.. - +1 yıl
Hiçbir bayan böyle bir şeyi kabul etmez. Kimse ona ait olan eşini paylaşmak istemez. Genişlikte bir yere kadar. Midem kaldırmaz be benim.
Evet egoyum ve hep böyle olacak. - +1 yıl
Haklısın
Çaresizlik diye bişey yoktur. Bilinçsizlik vardır. Senin mehri müeccel senedin olsun.3 kg altın. Hadi bakalım kuma istesin. Boşanırken sana o kadar para verecek. Bu korku ile kuma istemeyi geç lafını edemez
Ne hali varsa görsün ben eşimin tek gülüyüm. Daima öyle kalacağım inşAllah. Bu gibi bir durum olursa terkederim. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için bu ruhsatı kullanmak isteyen erkekler bunu kabul eden kadın ile evlenir, tek eşli olmak isteyen erkekler de kocasını paylaşmak istemeyen kadınla evlenir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyledigin sartlardan en iyisi olsun allah dusurmesin kabul etmem evlenmek helalse bosanmakta helal 👍 bana adammi yok hic kendini teselli etme savas yok birsey yok aclik gidermekmis bekar erkekmi kalmadi senmi gidercen cinsel acligini avutma hic kendini bosuna ne hissetcegimizi sormussun yan odada karini bagirtan sesleri duyunca ne hissedersen onu hissederiz bizde
00 YorumlaBenim rızam olmadan getiremez ki. İkinci eşle evlenmenin şartı birincisinden izin almaktır. Kendi adıma üzülürüm ikinci eşe ihtiyaç duymasına neden olduğum için. Kabul etmezdim.
29 Yorumla- +1 yıl
@digesta İğrenç ya midem bulandı.
Çaresizlik diye bişey yoktur. Bilinçsizlik vardır. Senin mehri müeccel senedin olsun.3 kg altın. Hadi bakalım kuma istesin. Boşanırken sana o kadar para verecek. Bu korku ile kuma istemeyi geç lafını edemez. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için bu ruhsatı kullanmak isteyen erkekler bunu kabul eden kadın ile evlenir, tek eşli olmak isteyen erkekler de kocasını paylaşmak istemeyen kadınla evlenir - +1 yıl
Getirilemez. Hz. Ali kuma istedi Hz. Fatıma razı olmadığı için vazgeçti
- +1 yıl
Getiremez. Hz. Ali kuma istedi Hz. Fatıma razı olmadı. Bu işler öyle kolay değil kadın razı değilse rüyasında görürler.
İğrenç ya midem bulandı.
Ben öyle duruma izin vermem boşanırım
Ne hali varsa görsün ben eşimin tek gülüyüm. Daima öyle kalacağım inşAllah. Bu gibi bir durum olursa terkederim. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için - +1 yıl
@İlimilekonus evet dogru hz fatima kabul etmedi fakat hz ali peygamberimizde ya kizimi bosa ya da bu arzundan vazgec dedigi icin hz fatima olene kadar evlenememistir cok sukur boyle peygamberin ummetiyiz
- +1 yıl
@DeffneMrym evet çok şükür dinimiz çok mantıklı bir din. Ve çok eşlilik isteyen erkeklerin sevmediği bir hadisedir. Hatta Hz. Alinin o kadını almaktan vazgeçme sebebinin kadının babasının musrik olması olduğunu söyleyip ümmeti Muhammedin kadınlarının buna hakkı olmadığı yalanını uydurdular.
Halbuki Hz. Ali babası müslüman başka kadınlarla daha evlenebilirdi. Ama hanımı razı olmadığı için bu işten vazgeçti ve hanımı vefat edene kadar tek eşli kaldı
+1 yılOyle bir plani varsa bosarim kuma gelmeyi kabul eden ustune kuma gelmesinide kabul eder. Alsin istedigi kadar kari ne hali varsa gorsun...
33 Yorumla- +1 yıl
eşi ölmüş, bakacak kimsesi kalmamış, hem maddi, hem manevi, hemde bu kadının cinsel açlığını gidermekten bahsediyor..
Durum oyleyse o anki gorusume gore degisebilir onemli olan o zaman bir tek erkegin iki esiypede uyumlu olmasi degil ayni zamanda o iki kadinin ve varsa cocuklarinda uyumlu olmasi gerekir. O sartlar altinda olabilir. Egoya gelince sirf degil azbucuk var.
- +1 yıl
İğrenç ya midem bulandı.
Çaresizlik diye bişey
Öyle birşeyi kabul etmem.
Ne hali varsa görsün ben eşimin tek gülüyüm. Daima öyle kalacağım inşAllah. Bu gibi bir durum olursa terkederim. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için bu ruhsatı kullanmak isteyen erkekler bunu kabul eden kadın ile evlenir, tek eşli olmak isteyen erkekler de kocasını paylaşmak istemeyen kadınla evlenir. Böylece h
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yıleksik atladığın bir husus var.
Eğer ilk eşin rızası olursa kuma alınması caizdir. Aksi halde yine caiz değil.
Eşimi kimseyle paylaşamadığımdan kabul edemem...23 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız
Ne hali varsa görsün ben eşimin tek gülüyüm. Daima öyle kalacağım inşAllah. Bu gibi bir durum olursa terkederim. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için bu ruhsatı kullanmak isteyen erkekler bunu kabul eden kadın ile evlenir, tek eşli olmak isteyen erkekler de kocasını paylaşmak istemeyen kadınla evlenir - +1 yıl
@İlimilekonus Seninle aynı fikirdeyim :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖncelikle allah korusun. Bu gerçekten çaizmiş ama Türkiyede normal bir kadın bunu kabul etmez. Eğer bana diyecek olursa ki sanmam mutluluklar diler çekilirim. Olurda sakat kalırsam ve ya ise yaramaz bir halde kotuysem kendim izin verir söylerim
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapmaz çünkü onu tanıyorum. Herşeyi yerinde yaşamayı seven biri. Eğer yapmak istiyorsa gider benim ruhumun duymadığı yerde basar nikahı oturur başka turlu bizde kabullenemez
+1 yılEşim öyle biri olmaz bence ama eğer ki öyle bişey olurrsa boşanma davası açar, çocuklarım varsa onları da alır giderim
Yeni karısıyla otururlar23 Yorumla- +1 yıl
Üzerime kadın asla kabul etmem.
Öyle yapacak kocaya da koca demem, mümkünse başka şehir ya da ülkede yaşarım, reddederim kesinlikle öyle koca olmaz olsun - +1 yıl
Çok mu meraklisin
Istemezdim çekilirdim demek bende eksik görmüşki başka birini istiyor. Buyur canim yol verdim mutluluklar. Ama ben yoğum.
20 Yorumla
+1 yılikincisine fırsat vermem boşanırdım. boyle sacma bişey olamaz
28 Yorumla- +1 yıl
dinimizdeki ikinci evlilikler siz erkeklerin kendı zevklerıne gore sebepler gösterilip yapılsın dıye yok.
- +1 yıl
bana 4 tane eş almak için mantıklı bır sebep soyler mısın?
- +1 yıl
hemen en kestirme yapılcak şey.. sevgili değil bahsettıgın kişi bır omur evet dedıgın ıyı gün ve kotu gun beraber olacagın EŞİM dedğin insan.
hemen isteksiz ve soğuk kadın de.. dimi daha kolay çünkü yıkmak.
bir sor bir esaslıca otur konus ama yok hemen baska kadınlar girsin devreye.. sonra kadınlar nıye boyle? olur tbi.
+1 yılTokadı yapıştırırım suratına giderim evden kararlıysa tabiki boşanırım.. İkinci bir eş de neyin nesi ya ben neyim burada bak sinirlendim ya :)
213 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi bir eşin olamaz çünkü benim gibi akkıllı kadınlar senin gibi akılsız ve terbiyesizlere bakmazlar :)
- +1 yıl
akıllı olduğumu sana ispat etmek zorunda değilim sonuçta..
- +1 yıl
akıllı olduğumu iddia ettim evet doğruları saklayamam dimi :)
- +1 yıl
Şimdi bak arkadaşım ben akıllıyım dedim dimi sana yani neden yalan söyliyim ki hem de yani sana hiçbişeyi ispatlamam gerekmiyor çünkü seni tanımıyorum bile vee sonuç :: bunlar benim doğrularım senin değil sen benim akkıllı olduğumu kabul etmek zorunda değilsin :)
tamam mı.. - +1 yıl
neyse lafı uzatmaya gerek yok :) ve o son dediğin deli kanlı? bunu açıklasana bir :)
- +1 yıl
ya bak :)
+1 yılSıkıyosa getirsin benimde getircemi bilir getiremez
15 Yorumla- +1 yıl
Gerçekte yapmam saten eylencesine yazdım ya. Ama korksun yine.
- +1 yıl
Ama çoğu kadın yapiyodur dikkat edin o yüzden .
+1 yılMüslümanlığı tam yerine getirdiler de çok eşliliği mi uygulamaları kusur kaldı? İslamda yeri olabilir ama bırakın böyle şeyleri.
14 Yorumla- +1 yıl
çok eşliliğin belli durumlar halinde islamda yeri vardır... oda örnek veriyorum peygamber efendimizin savaşta şehit düşmüş bir sahabenin hanımına yardımcı olabilmek için nikahına alması gibi... ya da bakabileceği gücüne köre öyle kafaya göre dinimiz de müsade etmiyor takdir edersin ki
- +1 yıl
bende yorum yapmadım farkındaysan. sen kaç kişiyle evlenceksen evlen neden burada saçmalıyosun ki.
- +1 yıl
Duygularda mantık mı arıyorsun? Bence sende de tutarsızlık var genç!
+1 yılKuma getirirse önce kadını yaşadığına pişman ederdim sonra da eşinden bosanırdım yani ikisine de ağır cezalar ödetirdim
24 Yorumla- +1 yıl
Sakinin sadece olabilecekleri söyledim o kadar:D
- +1 yıl
Evi başına yıkarım..
Şeriatın hiç bir kuralını yaşamayıp sadece Zevkine 4 kadın alan adamdan hayır gelmez
üstelik onun mazeretleri var kadın kabul etmeli..43 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmek zorunda değiliz
Asla olmaz eşimi kimseyle paylaşamam çok saçma bir olay bence
23 YorumlaGetiremez. Cunku bilir ki geberecek onu getirdigi anda.
23 YorumlaBenden boşansın sonra evlenir ama yaşarlar mı bilemem
15 Yorumla- +1 yıl
Mecburiyet de yok nolacak?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir tarafını kesip tuvalete atıp sifonu çekerim. Sonra kumasıyla napıyosa yapsın. Yapabiliyosa.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKuması yesin.
+1 yılALLAH nasip etmesin kimseye,
Kimseye yasatmasin öyle bir durumu.20 Yorumla
+1 yılDeğişik fanteziler arıyorsa onu ben * öyle deneyelim bence
00 YorumlaKadın bir erkekle daha evlenmek istese napardnz acaba çok merk ediyorum?
110 Yorumla- +1 yıl
Dinimizde yok tabiiki de senin bir erkek olarak kalbinde karindan başka bir kadinin yeri var mi? Olur mu yani? Ayrica peygamber efendimiz 4 kadinla evlenilmesinin nedenini açıklamıştır ; sahip cikmak, giydirmek ve doyurmak ! Yatmak değil yani dostum. Ha bu devirde de o 4 eşin modernleşmiş hali nasl olur biliyor musn? İhtiyacı ola. Kadina , insana yardm edersin ;) öyle yapacaksa başım üstüne
- +1 yıl
Ne hali varsa görsün ben eşimin tek gülüyüm. Daima öyle kalacağım inşAllah. Bu gibi bir durum olursa terkederim. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için bu ruhsatı kullanmak isteyen erkekler bunu kabul eden kadın ile evlenir, tek eşli olmak isteyen erkekler de kocasını paylaşmak istemeyen kadınla evlenir. Böylece huzursuzluk çıkmaz
Güle güle derim. Boşanırım. Sonra naparsa yapsın.
31 Yorumla
+1 yılayrılırım. kaldıramam böyle bişeyi
21 YorumlaEvlenecegim kisi oyle tipte birisi olmaz zaten
34 YorumlaMerdaneyle dalarim. Sag çikmaz.
30 YorumlaBen birini getirsem nasıl olur:D
04 Yorumla- +1 yıl
Ne hali varsa görsün ben eşimin tek gülüyüm. Daima öyle kalacağım inşAllah. Bu gibi bir durum olursa terkederim. Dinimizi nefsi için alet edinenler var. Çok eşlilik azimet değildir. Kadın itiraz edebilir. Nisa-3'te açıklandığı üzere çok eşlilik Farz vacip mustehab değildir. Ayette tek eşlilik övülümektedir. Bir kadın dini nikahında "kocamın üzerime başka kadınla nikahina razı değilim o da bu şartla benimle nikahlandı ve imzaladı." Yazıp şahitlere ve kocasına imzalatabilir. Bunun sebebi dinimizde çok eşlilik bir azimet değil ruhsat olduğu için bu ruhsatı kullanmak isteyen erkekler bunu kabul eden kadın ile evlenir, tek eşli olmak isteyen erkekler de kocasını paylaşmak istemeyen kadınla evlenir. Böylece huzursuzluk çıkmaz
La ne kuması ben bitanesiyle baş edemiyorum
21 Yorumla1 tanesiyle baş edemiyor millet
25 Yorumlahadi bana eyvallah der yoluma bakarım
20 Yorumla
+1 yılBende erkek getiririm ::D
02 Yorumla- +1 yıl
Ay tabikiiii
- Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılAdamı doğduğuna pişman ederim yeminle.
23 Yorumla- +1 yıl
Yaparım.
+1 yılcaiz yerine cahil konmalı
boŞARIMMM20 Yorumla
+1 yılYok yok olmaz düşünmesi bile kötü
20 Yorumla
+1 yılkabul etmem.
22 Yorumla- +1 yıl
o zaman boşanirim ben sahsen kabul etmem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİcazet vermem :)
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu zamanda bir kadınla başedemiyorlar, 2,3 ya da 4 dırdırı, tribi bir arada düşünsene :)))))
Cevap sahibi+1 yılGözün kesiyorsa, meydan senin... :)))
Cevap sahibi+1 yıl:)) Bende esmerim, kara kaş , kara gözlüyüm bildiğin anadolu kadını...
Cevap sahibi+1 yılTüüühhh yani sende hiç şansım yok öylemiii ;))
Cevap sahibi+1 yılPeki :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşarım
10 Yorumla
+1 yılBen 4 tane alacam
12 Yorumla- +1 yıl
Çalış seninde olur hangini soruyon kuşlar ürker akıllı ol ;-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrilirim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne