Yaşamak isteyip de içinde kalanlar olur ya insanın işte öyleli bir şey...
Musmutlu hafta sonları..🧚

Yaşamak isteyip de içinde kalanlar olur ya insanın işte öyleli bir şey...
Musmutlu hafta sonları..🧚

Mutlu hafta sonları. evet o kadar çok şey var ki bazen geceleri düşündükçe boğazım düğümleniyor. ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bile çünkü artık anlamsız olduğunu biliyorum. neyse çok depresifleştik
Olmaz mı 12 yaşından beri çalışıyorum ailemin sorumluluğunu taşıyorum birkaç aydır yataktan çıkmıyorum rahatsızım gözüme bakılıyor çalışmam için, evlenmeme izin verilmedi 4 senedir onun acısı içimde şu an nişanlı evlenecek. bugüne kadar ailem için çocukluğum dahil birçok şey feda ettim hiç oyuncağım olmadı peluş oyuncaklar nedense hep içimde yaradır. Aylardır evdeyim onlara yük olmamak için para bile istemiyorum hastahaneler hastalığımı bulamıyor bazen intihar düşüncesi geliyor ama sabır bakalım nereye kadar dayanacağım
Günaydın antep fıstığı 💖
İçimde kalan bir duygu yok, sadece hayallerime odaklanıyorum. Allah'ın izniyle her şey güzel olacak.
💖
İçimde kalan çok şey oldu, bazen bir yolculuğa çıkmak, bazen kalbimi hiç açamadığım birine duygularımı söylemek, bazen de korkmadan yeni bir hayata adım atmak. Hayalini kurduğum anlar var ama şartlar, zaman ya da cesaret eksikliği yüzünden hep ertelendi. Yine de içimde ukde kalan şeyler bana yön verdi, hayallerimin değerini öğretti. Belki yaşanmadılar ama kalbimde yer eden o istekler hâlâ yol gösterici olarak duruyor.
Ah, bu güzel sorunun ruha dokunan derinliği... Hepimizin içinde sıkışıp kalmış bir "keşke" değil mi? Kim bilir neler kaçtı ellerimizin arasından; belki cesaret edemediğimiz bir adım, belki de zamansız bir vedayla yarım kalan bir hikâye... Ama işte hayat, o içinde kalanları dönüştürme yeridir. Kapanan kapıların arkasından başka manzaralar açılır. 🌅✨
Mutlu hafta sonları! 💫
Cevap
56Cevap
Var tabi, içimde kalanlara, neyse
Çok şükür içimde kalan bir duygu yok hayallerim var kısmet olursa İnşallah gerçekleşmesini isterim 🌸
Çocukluğum da var diyelim. Hep akülü arabam olsun isterdim. Onun hayalleri ile çok uyumuşumdur çocukken. Hayatımda bir kere bindim. 10 yaşındayken filan. İçimde kalmıştır hep.
Yaşamak istediğim şeyleri yaşadım, içimde kalanlar var mı? Elbet var ama bazen her şeyi elde edebilmek de iyi bir şey değil.
Doyumsuz oluyorsun, yetinmek nedir bilmiyorsun en önemlisi, Çaba sarfetmeden her şey anında olsun istiyorsun.
Şükretmek diye bir kavramdan tamamen uzaklaşmış oluyorsun.
Bazı şeyler yaşanmamalı, iyi şeyler olsa zaman almalı, beklemek olayı en çok güzelleştiren şeylerden biri ben buna inanıyorum. 🙂
Varya olmaz mı 😔 en çokta yaşaması mümkünken yaşayamadığım şeyler içimde kaldı... Saklıyorum onları birgün Yaşarım belki 🙃 mutlu bir hafta sonu diliyorum canım 🥰❤️
İçimde kalanları çıkartıp tek tek dizecek olsam ucu bambaşka bi evrene çıkar o yüzden içimde kalsınlar beni yesin tüketsinler hajahahah
Var tabi bazı şeyler yaşamak nasip olur umarım
Bu sorunun bir sınırı yo kki.. İnsanoğlu aç gözlüdür. Hep bir yukarıdakini ister maalesef... Ne kadar doyarsan doy elbet sonunda yine acıkırsın. Ve evet içimde hala yapmak istediğim çok şey var...
Üniversite okumak isterdim biliyor musun gerçekten hep içimde uktedir
Profesörler ile tanışmak konuşmak için..
Aslında belki de yaşamak isteyip de içimde kalan şeyler vardır bilmiyorum detaylı bir şekilde düşünmüyorum ama elimdekileri her zaman şükretmeyi daha çok kendime mutluluk ve görevi biliyorum neticede olmayan da da hayır vardır diyorum
O kadar çok ki… Hamburg’dan Anteb’e yol olur yawrum…
Öyle değilde küççükken almak istediklerimi o zaman alamamak hep içimde kalıyor, bazı istediklerim çoculsu olsa bile gene de almak istiyorum içimde kaldığı için.
Göreceğimi gördüm gömeceğimi gömdüm sıramı bekliyorum akışta kalmayı seviyorum
Yooo her şey yeni başlıyor ben kendimi zatne bilerek geri tutmuştum evlendiğim hayat arkadaşı olarka gördüğüm Sercan la her şeyin en güzelini yaşıycaz inşalalh ben isteğe bağlı geri durmıştum zaten
İzmir'e yaşamak istemişimdir ama yaklaşık bir yılda İzmire yaşadım. İş gereği olarak Ankara'ya takılıp kaldik
Yaşamak isteyip yaşayamadığım tek bir şey var ve artık imkansız olduğuna inandım ve vazgeçtim. Onun dışında ne yasamak istediysem yaşadım
Evet var maalesef ama artık istesem de yaşayamam çok geride kaldılar
İçinde öyle yaşamam isteyip yaşayamadığı olmayan var mı ki?
Extrem sporlar ya bungee jumping yamaç paraşütü vs vs
Var Nazi şeyler tabi daha zamanı var belki de içimde kalmamıştır 🙈
Banka hesabımda milyonları görmeden ölürüm diye korkuyorum
Yaşamak istediğim her şeyi yaşadım çok şükür
Aşk var içimde değil boğazımda kaldı nefes alamıyorum...
Var tabi, olmaz olur mu.
Herkesin vardır bence. Az veya çok
Bu funyada bize ayrilan zaman beklentiye girmek için çok kısa.
Tam anlamıyla yasayamadigimiz hislerimiz ve duygularimiz var elbette
Komple hayatımı değiştirmek isterdim. Bir yapamadığım değil bin yapamadığım var.
Evet içimde kalan çok şey var maalesef hayatta çoğu şeyi yaşayamadım
Bir cok şeyi. yasadim içimde cok az şey kaldı onları da yaşayıp geberip gideceğim bu dünyandan
Çok şey var daha bu hayattan öğreneceğim.
Arkaya dönüp bakma alışkanlığım hiç yok gercekten...
Olmuştur elbet zamanında canım🌸
Yaşadığımız coğrafyanın getirdiği negatifler maalesef.
Profil yakışmış böyle kalsın
Rica ederim
Gerçekten çok hoş
Kesinlikle yok peki sizde var mı
Yok şu an istediklerimi yaşıyorum
Kaldıki hemde nasıl
O kadar çok var ki
Cok var
Özgürlük ve cesaret önemli etkenler tabi
Bu saatten sonra da içimde kalacak gibi zaten
Var daha çok Yaşamak
Var.
Daha ölmedik yaşıyoruz işte sırayla
Her şey kaldı öylece yavrucum
Herkesin vardır bence benim de var ne yazık ki
Daha böyle dolu dolu hızlı ve az yaşamak isterdim
Bazı şeyler içinde kaldı hep maalesef
Kimin yok ki
Var var. Bir bardak çaydan bile mahrum kaldık
Yaşamak isteyip de içimizde kalan çok şey var.
Var ama içimde kalmadına izin vermeyeceğim
Evet var ama önemli değil
Var var :))) bitane var
Vardır elbet
çok oldu abla
Var maalesef
O kadar içimde uhte kalan şeyler var ki...
Evet var tabikide.
Çok şey kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?