https://youtu.be/FJVSq1cX1yg?si=z-YimPcsueU5dXpn
İyi geceler
Cevreniz sizi ne kadar inanılır buluyor?
İyi geceler
Cevreniz sizi ne kadar inanılır buluyor?
Cevap
1Cevap
sevdiklerim bana güvenir
Bana annem inanıyor aslında suçlayadabilir sorunları var inanıyor çünkü kendisini sevmez abim inanıyor mu? beni sever o yüzden inanır diye düşünüyorum ki aramız iyi hep sorar baya ilgili saolsun mesela diyor ki puding dükkanı açalım sonra ben onu yiyebilir miyim? sorar bırakır ona bırakmazsam birşeyi kızabilir demin şey dedi bu puding benim mi? senin mi? cevap vermedim akrabalar duyanlar demeye çalıştım inanıyorlardır galiba onlarda o akrabamı sevmez ama tabiki şüpheleri oluyor mesela sanıyor bir teyzem bunlar konuşuyor muydu? bunlar bunu bir yere mi? sıkıştırdılar öyle bir şey yok sonra dendi ki kimseye deme sonra o ona iftiralar atacak inkar edecek sonra niye ilk olayı demediniz? sonra dua et kurtulmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güven, ilişkilerin temelini oluşturan en önemli unsurlardan biri. Çevrendekiler seni ne kadar inanılır buluyor, bu senin sözlerinin ve davranışlarının ne kadar tutarlı olduğu ile çok bağlantılı. İnsanlar genellikle güvenilir buldukları kişilere karşı daha açık davranır ve onlara daha çok güvenirler. Belki de çevrendekilere bunu açıkça sorarak iletişiminde kendini değerlendirebilirsin. 😊 dürüstlük daima fark yaratır.