• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Dünyanın neden tadı tuzu yok?

Luciferr111
Luciferr111 Takip Et
Yoda Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
422
Yapay Zekaya Sor

Öyle değil mi sizce de?

Mutlu olmak için ne yapmak lazım?

Dünyanın neden tadı tuzu yok?
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı.

Türkiye gibi kontrol edilen ve fakirlik sınırının altında olan ülkelerde ne yazık ki vatandaşa macera yaşama bir keyif alma şansı verilmemekte. Avrupa'da ise o şans veriliyor yani senin her günün aynı değil aynı olsa bile çok küçük bir boşluk sana şans olarak veriliyor bir keyif veriliyor. Türkiye'de senin tek keyfin çay içmek. Cinsellik bile yasak. Kadınla erkeğin parkta bile öpüşmesi yasak ne yapmak üşürseniz denize atarlar veya polis gelir bir şey olur yani. Ha demek ki bu olmaması gerek. Mahalli baskı aslında devletin istediği bir şey. Hatta erkeğin boşalmamış olması sinirli olması. Bu kadına da yarıyor zaten. Fakat toplu olarak bakarsak herkes aynı şeylerin olduğu ve her gün monoton olduğunu söylüyor. Tabii ki kontrol altındasın her şeyin kontrol altında her şeyin aynı olmasını bekleyeceksin. Of sıkıldım diyeceksin. Çünkü sen kontrol altındasin. Bir de kontrol altında olmayan ülkelere git. Mesela Afrika tam bir macera. Şu an Nijerya'da mesela evli bir kız var orada gerçekten mutlu çünkü hiçbir kontrol altında değil. Ülkeler bize bazı özgürlükler tanıyor yani hem aç kalmayacağımız hem de olasılıklar olan şeyler. Ama Türkiye'de olasılık yok yani oluyorsa zaten kötü bir şey olmuştur. Kötü bir şey olunca biraz iyi olunca sevinirsiniz yani bir zorluk çekmeden asla mutlu olmazsınız. Size önce acı çektirir bu ülke sonra mutluluk verir. Size nasıl mutlu olacağınızı onlar karar verir. Siz vermezsiniz sizinki küçük şanslardır onların bilmediği küçük çiçek koparmak baklava yemek gibi çekirdek yemek gibi ama onu da bilirler çünkü kredi kartına aldığın zaman çekirdeğin senin keyif yaptığını anlarlar yani hep kontrol altındasin. Mesela bir erkeğin tayland'a gidip seks yapacağını da bilirler hatta onun peşin vergisini bile alır çünkü erkeğe bunu çok pahalıya mal etme arzusu vardır. Yani tek kontrol altındasiniz. Mesela denizcisindir gemide çalışırsın. Senin ağzını yoklarlar her limanda bir sevgili derler. Ağzını yoklar şöyle der hadi hadi söyle anlat yani orada toplum senin gizli yaptığının peşindedir. İnadına söylemezsin

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

ben tıkanmışlık sendromu yaşıyorum misal. uzun zamandır. bi şey var o olmadan ötelere gidemiyorum eğlenemiyorum ot gibi yaşıyorum. kendimi hayatımı da donduramıyorum el mecbur yaşıyorum. zoraki. dışardan baksan herşeyim var ama bi gr mutlu değilim. kadere de kızıyorum bu gidişle belki dinden bile cıkıcam. geçenlerde bilerek de demiyim de bile bile lades ehliyetimi kaptırdım. alkolle de pek aram yoktur. işte mal mal saçma hareketler yapabiliyorum. mevcut halim beni tatmin etmiyor bu hayat. sıkıldım. yenilik olsun diye saçmalıyorum ara ara. kendimi farklı ortamlara atmaya calısıyorum sanki icimde bi baska ben beni tamir etmeye calısıyor. yoksa evde takılcan ev kaçıyor mu diyor. misal aksam bi kafenin bi etkinliğine gitcem. tek. tanımadıgım insanlarla bişey yarısması bi şey etkinliği yapcam. amac hani sosyallesmek. belki yeni biriyle tanısırım. şu anda her yola akmaya acıgım. güvenmesemde bi nebze ilerlerim yani öyle cüretkarım. para ile hiç işim yok. kac para bakmadım bile. biletini alıcam. bakalım kader bize neler çizecek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Hayattan eğer zevk alamıyorsan öyle ot gibi yaşıyorsan yani 1 amaçsız uğruna yaşıyorsan sadece yaşamak için hayatta kalmak için yaşıyorsan hem 1 de yaptığın işi de severek yapmıyorsan o zaman zevk alaman tabi.

Hayattan zevk alabilmen için önce sevdiğin şeyleri yapmalısın sonra küçük şeylerle de mutlu olmayı bilmelisin sahip oldukların şeylerin değerini bilmelisin ve onlar için yaşamalısın.

Nasıl insan mutlu olmak için 1 kişiye ihtiyaç duyar sevmek ve sevilmek için ama onu bulamıyorsan hayvan da sahiplensen de olur sonuçta onlarda canlıdır onlarında canı vardır hareket eder yer içer ses yapar önemli olan herseye rağmen onları sevebilmek ve bakmaktır..

0
    2 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Abi ne anlatıyorsun
      Herkes ot gibi yaşamıyor hedef amaç var tabi
      Ben genel manada bahsediyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      8 ay

Peki

• harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Mutlu olmak için bir şeyler yapmayı düşündükçe mutlu olman mumkun degil. Mutluluk zamanda ve isteklerde aranmaz. Şükretmeyen insanın mutlu olması da mümkün değil. Bazıları göre şükreden insan kendini geliştirmiyor cabalamiyor haliyle hak ettiği hayati yaşıyor. Fakat bu bazıları sağlığını yahut bir yakınını kaybettiğinde şükür yerine keşkeye sarılıyor keşkelerde yaşıyor.. Bana gore hayatta elde edebilecegim hicbir sey bana mutluluk vermez kaybettiğim hicbir şeyde üzüntü vermez. Basit olmadık çok şükür...

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
8 ay
  • Bazen dünyayı böyle hissetmek normal, bu hepimizin yaşadığı bir durum aslında. 🌍 Mutluluk, dış koşullardan çok içsel bir yolculuk. Belki de küçük detaylara daha çok odaklanmayı denemelisin. Bir fincan kahvede, güzel bir kelimede ya da bir dost sohbetinde anlam bulabilirsin. 💬 Kendine daha nazik davranmayı ve seni gerçekten mutlu eden şeyleri keşfetmeyi bir rutin haline getirebilirsin. Unutma, mutluluk başkalarının standartlarına göre değil, senin kendi deneyim ve bakış açına göre bulunur. 😊

2
    2 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Onlar da sarmıyor hiç bir şey sarmıyor

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

İremolog
      İremolog
      Fenomen
      8 ay

Hissettiklerin o kadar tanıdık ki... Hiçbir şeyin sarmadığı anlar, gerçekten bizi yormaktan başka bir şeye yaramıyor. 😔 Ama bir düşün, bu duygu da gelip geçici. O an hissedilen boşluk, aslında bir şeyleri değiştirmen gerektiğinin işareti olabilir. Belki küçük bir mola, belki alışılmadık bir deneyim... Kendi sınırlarını zorlamak için küçük bir kıvılcım yetebilir. Kendine zaman tanı, bazen cevap sadece bir nefes ötede. 💫

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

60

Cevap

98

Cevap

• 27esmerim u
    27esmerim Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Dünyanın değil insanların tadı tuzu yok, mutluluk çok zor.

1
    3 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Heh işte aynen bu kafadayım
      Yapayalnızız ve sevenimiz samimi bir şekilde umrunda olduğumuz kimse yok
      İnsanlardan bi beklentm de yok
      Ama hayat iyice çekilmez oldu sanki
      Çok boş her şey

Yorumla
    • 27esmerim u
      27esmerim
      8 ay

Bende aynı şekilde düşünüyorum 😅

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

😭😭

Yorumla
  • Aldkdıcıcncj
    Aldkdıcıcncj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Kimseden bir şey beklememek lazım

küçük şeylerle yetinmek lazım bazen yediğin bir ekmek bile seni mutlu etmeli

herşeyi kafaya takmadan akışına bırakmak lazım çünkü yarın senin düşündüğün gibi olmuyor olması gerektiği gibi oluyor

insanlara şaşırmamak lazım ne sıcak ne soğuk herkese eşit mesafede ne derse desin alınmamak lazım çünkü herkesin psikolojik durumu iyi değil aramızda nece önlük gibtmesi gerekenler gayet şık şekilde geziyor

kavgadan uzak kalmak gerek onu gerine nazikçe laf sokmalıyız baktın karşı taraf alındı “ canım ben seni severim hiç öyle şey mi derim sen alıngansın “ demek lazım :)

0
    0 Yorumla
  • Engin0655
    Engin0655 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    8 ay

Bunun nedeni yanlızlık sevgisizlik ilgisizlik ve dünyanın her yeri savaş ekonomik sıkıntılar samimiyetsiz insanlar. Samimi bir insan bulursan ona yapış yani ilk önce kalbini tamir et gerisi bi şekilde iyi kötü olur. ;)

0
    7 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Samimi insan yok kalmadı
      Haklısın

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

? Samimi insan neden yok gerçekten?

Yorumla
    • Engin0655
      Engin0655
      8 ay

Varda arayanlar kör olunca halbuki gerçek ağmalar göremez ama kalbiyle hissederler ama sağlıklı insan da ikiside yok maalesef o yüzden bu yanlış düzen böyle gider ;)

Yorumla
    • Engin0655
      Engin0655
      8 ay

O yüzden Allah c. c kötüye kötuyu dusurusun samimiyetsize sadık olmayan Kadına kıza erkeğe eşinimi aldatıyor kızyla eşiyle imtihan olsun karektersizler bana yorum atar şimdi zoruna giden şeref yoksnlrı durum böyle.

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Sanmıyorum ben olduğunu
      Varsa da çok az

Yorumla
    • Engin0655
      Engin0655
      8 ay

Nice azlıklar çokluklara galip geldiyse İslam da sen samimiysen sanada denk gelsin inş. O az kısımdan

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

İnşallah

Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Senin dünyanın tadı tuzu yok belki de

benim Dünyam kendi içimde gizli olduğu sürece istediğim zaman çok katlı pasta olurken bıçak kesmiyor bahanelerine inat üstüm başım tatlılığa bulaşarak yemekte tereddüt etmiyor...

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Bir inanışa göre insanlar doğmadan önce Cennet'i görmüş, yaşamış ve tatmış. Bu yüzden Dünya denen, Cennetin binde biri bile olmayan bir yeri sevemezlermiş tam manasıyla. Bu yüzden hep eksik ve yetersiz hissederlermiş insanoğlu burada.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Dünyayı gezdin mi de bu kanıya vardın, asıl yaşadığımız hayatın tadı tuzu yok norveçli almanyalı japonyalı arjantinli gayet de hayatın tadını tuzunu çıkara çıkara yaşıyor hayatını

2
    1 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Aynen gezdim?

Yorumla
  • Cevobey1
    Cevobey1 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı.

Maddeten de aza ihtiyaç duymak lazım. Ruhen aç olmak lazım. Sevgide, öğrenmekte, şefkatte terakki arzusu, maddi ve cismani hazlarda geri durmak lazım...

0
    0 Yorumla
  • gündüzüngüneşi
    gündüzüngüneşi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 50%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 622 cevap paylaştı.

Gerçekten de öyle hele hepimiz insanlığımızı daha çok kaybettik diye hiç tadı tuzu kalmadı. Bir yandan Gazze'de ve Afrika'da açlıktan ölen halk, diğer yandan ülkemizdeki adaletsizlik...

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Her türlü kotuluk yolsuzluk haksızlık yani daha ne saysam bilemiyorum oyle kotu bir çağ ki bunun dışında pandemi iklimin bozulması susuzluk kuraklık derken dünyanın çivisi çoktan çıkmış

0
    0 Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.

Yetinmeyi bilmiyoruz çünkü her şeyin daha iyisini daha fazlasını istiyoruz başkasına özeniyoruz oda bizi mutsuz ediyor

0
    2 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Fazla birşeyde de gözüm yoktu aslında

Yorumla
    • _-Dream-_ u
      _-Dream-_
      8 ay

Ne istiyordun

Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı.

Ben mutluyum bence dunyanın tadı tuzu şekeri hepsi var hemde kocaman kocaman mesele nelerden mutlu oldugunla alakalı ben kesfetöeyı ve yenı kulturlerı gördükçe öğrendikçe mutlu olan biriyim

0
    0 Yorumla
  • ladycurio
    ladycurio Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 96%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sorma yaa cidden hiç zevk alamıyorum hayattan bu aralar bende sogudum

2
    0 Yorumla
  • Karahindibaaaaaa
    Karahindibaaaaaa Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı.

Mutlu olabileceğin şeyler keşfetmelisin, uçarı şeyler değil de minik şeylerle bile mutlu olmak gibi

0
    0 Yorumla
  • Laedriwolf12
    Laedriwolf12 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    8 ay

Mutlu olmak diye bir şey yok, sadece huzur bulmak vardır ve ne kadar az istersen o kadar uzun sürer

0
    0 Yorumla
  • Babelissk
    Babelissk Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 761 cevap paylaştı.

Bizde tat tuz kalmadı savaşlar afetler ölüm kaos ekonomik kaygılar insani ilişkiler yaşadığımaza şükretmeliyiz

0
    0 Yorumla
  • birrgaripüye
    birrgaripüye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı.

Olmayacak hayaller kurup o hayallerdeki mutluluğu aramak mutsuzluk getiriyor, oysa mutluluk çok daha kolay

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Gezmek, kültürel etkinliklere katılmak, hobilerini yapmak, arkadaşlarınla toplanmak vs ama bunlar için de para lazım. Dünyada kaynaklar tükendikçe işsizlik barınma sorunu arttıkça insanlar hayatını yaşayamıyor kaygılar artıyor

0
    0 Yorumla
  • BallıTarcınınız
    BallıTarcınınız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    8 ay

Mutlu olmak için benimle arkadaş olmanız lazım bu bütün insanlık için geçerli sjsjsj aşırı pozitif bir enerjiye sahibim

0
    0 Yorumla
  • SerialHas
    SerialHas Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay

Sağlam mentalite lazım bende 25 yaşındayım hiç bir şeyden memnun değilim. Çok rutin hayatlar yaşıyoruz

0
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    8 ay

Doğru dedin dünyanın tadı tuzu aşkı sevgisi romantizmi huzuru bitmiş gitmiş doğru insanı bulabilirsek belki mutlu oluruz

0
    0 Yorumla
  • Engin_Arr
    Engin_Arr Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı.

sen biraz aksi bi kıza benziyosun. seni mutlu etmek zordur luci

0
    7 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Pamuk gibiyim
      Haksızlık ediyorsun

Yorumla
    • Engin_Arr
      Engin_Arr
      8 ay

hee, geç o işi. zorsun. çok hemde

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Sen beni nerden tanıyorsun?

Yorumla
    • Engin_Arr
      Engin_Arr
      8 ay

yoo. analistim ben derrrmişim 😄

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

😔😔😔😔😔😔

Yorumla
    • Engin_Arr
      Engin_Arr
      8 ay

somurtma.. sanşsızsın sadece

Yorumla
    • Engin_Arr
      Engin_Arr
      8 ay

yaz sen ben bi kahvaltı yapayım 😊

Yorumla
  • Burakk8869
    Burakk8869 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    8 ay

Önce kullanıcı ismini degistir iblisi. temsil. etme mesela

0
    2 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Hesabımı kapamak gerek
      Tekrar açmak için kim uğraşacak

Yorumla
    • Burakk8869
      Burakk8869
      8 ay

O enerjiden kurtul en azından ilgi alanının dışında tut

Yorumla
  • Alpereennnn
    Alpereennnn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Monotonluğu terk etmek güzel bir başlangıç olabilir

0
    3 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Hiç bir şey sarmıyor

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      8 ay

Elbet denemediğin şeyler vardır. Bir çiçek asfaltı yarıp güneşi selamlayabiliyorsa, bataklığın ortasında güzel taç yapraklı bir çiçek pörtleyebiliyorsa elbet senin de hayattan zevk alabileceğin bir şeyler vardır

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

İnşallah

Yorumla
  • Mahşerin_Yakışıklısı
    Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı.

Bunu söyleyen kızın adı Lucifer mi :D Anlamın ı biliyor musun?

0
    14 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Biliyorum niye ne olacak
      Şeytanlar mutsuz olamaz mı

Yorumla
    • Mahşerin_Yakışıklısı
      Mahşerin_Yakışıklısı
      8 ay

Olur tabi :D

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Mutlu olan insanlar nasıl oluyor?
      Mesela sen neden mutlusun

Yorumla
    • Mahşerin_Yakışıklısı
      Mahşerin_Yakışıklısı
      8 ay

Neden mutluyum.. Çünkü sykim dşşaama denk. Param var, karı kız var, yan gel yat var.. Sen sahipsizsin diye ben neden üzüleyim... Yarın öğlen kalkacağım. Hayatın tadını çıkarmak varken neden kendimi üzeyim.

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Sen ne iş yapıyorsun?

Yorumla
    • Mahşerin_Yakışıklısı
      Mahşerin_Yakışıklısı
      8 ay

Baba parası yiyorum.. Borsa ile ilgileniyorum, kira alıyorum... Benim adıma çalışanları takip ediyorum :D

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Maşallah

Yorumla
    • Mahşerin_Yakışıklısı
      Mahşerin_Yakışıklısı
      8 ay

Sen neden mutsuzsun?

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

İşim yok
      Sevdiceğim yok
      Param yok
      Arkadaşım yok
      😄😄

Yorumla
    • Mahşerin_Yakışıklısı
      Mahşerin_Yakışıklısı
      8 ay

E ben varım.. Sen öyle trip yaparak yaklaşırsan ben yanından teğet geçer giderim :D

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Bu siteye kafa dağıtmak için giriyorum herhangi bir arayışım yok
      Arkadaş arayışım da yok

Yorumla
    • Mahşerin_Yakışıklısı
      Mahşerin_Yakışıklısı
      8 ay

Biz farklı bişey için mi giriyoruz... Sohbet ediyoruz işte. İkimiz de kafa dağıtıyoruz.. Fiziksel darbelerden uzak :D

Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Ben sorularda yorumlarda anlık olarak konuşup gidiyorum

Yorumla
    • Mahşerin_Yakışıklısı
      Mahşerin_Yakışıklısı
      8 ay

Tamam anlaştık. Ben de teğet geçip gidiyorum ;)

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.

Her şey yapaylaştığı için. Belki de her şeye kolay ulaşmak ve bu teknoloji bu hale getirdi ya da hayat şartları iyice zorlaştığındandır; bilemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Prince12345678
    Prince12345678 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Değecek biriyle sevgili olmak lazım heyecan mutluluk tutku özlem her şey olur o zaman tadınu da alırsın tuzunu da

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    8 ay

Fitne fesat yüzünden...

Yoksa karnımız tok, sırtımız pek..

Yani en azından evsizler yok bu ülkede...

Neyi Paylaşamıyoruz?

0
    1 Yorumla
    • Luciferr111
      Luciferr111
      8 ay

Valla haklısın

Yorumla
  • aşklazımdeğill
    aşklazımdeğill Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    8 ay

değişen düzen sosyal çürüme ekonomik kriz özeti zaten

0
    0 Yorumla
  • wiwiwiuyauyauya
    wiwiwiuyauyauya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    8 ay

Kitap oku sanat uret ve tuket hayatin tadi tuzu onlar

0
    0 Yorumla
  • kratlı
    kratlı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    8 ay

İnsanlardan uzak durmak lazım şu devirde herkesten uzak duranın başı kalbi ağrımaz

0
    0 Yorumla
  • koreanturkey
    koreanturkey Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.

Haset ve fesatlıktan meraktan vicdansızlıktan uzak.. Allah a yakın durmak lazım.

0
    0 Yorumla
  • Kürekçi47
    Kürekçi47 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çünkü çocuklar öldürülüyor, insanlar aç orada savaşlar çok

0
    0 Yorumla
  • payiz_demsall1373
    payiz_demsall1373 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    8 ay

Tuz serpelim biraz 😄 3 yaşında ki yeğenimin dediği gibi 😄

0
    0 Yorumla
  • ꞀႶϽႶℲƎᖈ34
    ꞀႶϽႶℲƎᖈ34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 100%
    8 ay

Dünya bir gıda değildir. tadı tuzu olmaz, yaşam tarzı vardır

0
    0 Yorumla
  • HardBDSM06
    HardBDSM06 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    8 ay

Mutsuzluk umutsuzluğa bağlamayı bırakınca mutsuzkende mutlu olabiliyorsun

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    8 ay

Hayat gayet güzel. olumsuz düşünmeyin. Sağlıklı olmanın, yaşamanın kıymetini bilin.)

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ne diyor Yeni Türkü şarkısında ve biz büyüdük kirlendi Dünya

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    8 ay

Çünkü tesettürlü kızlara daha temiz kız olarak bakılıyor toplumda dolayısıyla açık kızlar hep kendini kçtü düşünüp pişmanlık içinde yaşıyor ve mutsuz.

0
    1 Yorumla
    • psikolojisibozuk3434
      psikolojisibozuk3434
      8 ay

acik kiz daha tatli oluyor cekici aurasi yuksek

Yorumla
  • grkyfdn
    grkyfdn Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 81%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.

Şükürsüzlükten dolayı, insanlar neye şükremeleri gerektiğini unuttular hatta unutturdular da.

0
    0 Yorumla
  • Qasanovaa
    Qasanovaa Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.

Cunku bebek gibi seven bi manitamiz yok da ondan

0
    0 Yorumla
  • TheDuygusal
    TheDuygusal Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 100%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Çünkü kötü niyetli insanlar Eskisinden Çok Daha fazla

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Maddi çıkarlar savaşlar gün yokki kötü haber olmasın ve yaşam kalitesi zorlasmasin

0
    0 Yorumla
  • tarihizle
    tarihizle Takip Et
    Master Yaş: 61 , eic 99%
    8 ay

Yüzyıllardır tadı tuzu yok dünyanın gelecekte de olmayacak

0
    0 Yorumla
  • düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yaşam kötü. Nasıl tadı olsun ki. İnsanlar kötü.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    8 ay

Yaş 40
    24 yaşında sevgilim otel odası ödüyor
    Yemek yediriyor
    Giydiriyor beni sürekli
    Bunun karşılığında
    İyi pompa yapıyorum doğru mu

0
    0 Yorumla
  • Hissiz_man
    Hissiz_man Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    8 ay

Bu coğrafyanın tadı tuzu kaçtı Kuzenim yurtdışında keyfi gayet yerinde

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Ben tadını tuzumu kendime sakladım

Az insanın çok huzurla keyfini sürüyorum

1
    0 Yorumla
  • Galaxynur34Xx
    Galaxynur34Xx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    8 ay

Vallahi şöyle mutlu olmak için bir şey yapman gerek yok bence eğer biraz kafadan oynatırsanız benim gibi ota boka mutlu oluyorsunuz bazen böyle tek başınıza kaldığınızda ufak bir ağlama krizleri getirebilirsiniz ama o da geçici

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    8 ay

Dans kursuna, dans gecelerine katıl, onların farklı yerlerde gezileri, tatilleri de oluyor otellerde, bak bakalım hayatın tadı var mı yok mu 😂🎉

0
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

insanlar hep mutsuz beklentileri kalmamış sanki

0
    0 Yorumla
  • Ausserirdisch
    Ausserirdisch Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    8 ay

Yazik oysa ki yasin daha cok genc. Simdiki genclere cok üzülüyorum. Dogduklarindan beri gün yüzü görmediler. Eskiden her sey daha güzeldi.

0
    0 Yorumla
  • atesgibibisi
    atesgibibisi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    8 ay

çünkü beynimiz iyi veya kötü her şeye adapte oluyor. Tölerans gelişiyor ve her şey normalleşip tadsızlaşıyor mlsff

0
    0 Yorumla
  • acexx
    acexx Takip Et
    Guru Yaş: 36
    8 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı.

Şeytana 😈 dünya da mutluluk arıyor 🤣🤣beklentiyi küçük tut

0
    0 Yorumla
  • Cahilterbiyecisi
    Cahilterbiyecisi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    8 ay

Renkler vardı Gülfem, sesler şarkılar vardı 😁

1
    0 Yorumla
  • NDSOSNZKZN
    NDSOSNZKZN Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    8 ay

Çünkü burası için yaratılmadık buraya ait değiliz her an ölebiliriz

1
    0 Yorumla
  • berley
    berley Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    8 ay

Bende sadce ben mutsuzum sanıyordum , selamlar benim gibi olanlara 🙋🏻‍♀️

1
    0 Yorumla
  • cesuryurek49
    cesuryurek49 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    8 ay

Çünkü insanlar dünyaya geliş nedenini unuttu dünya malı için telaşa girdi

1
    0 Yorumla
  • berilgulll
    berilgulll Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    8 ay

bence teknolojiden eskiden insanlar daha mutluymuş

1
    0 Yorumla
  • kralicenizzzz
    kralicenizzzz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    8 ay

Kendinle yaşamayı öğrenince ve alışınca yanlız kendine o zaman mutlu olucaksın ✨

0
    0 Yorumla
  • birduamvar
    birduamvar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    8 ay

Burası dünya insafı yok, vicdanı yok, imanı yok ve aslında hiçbir derdin dermanı yok.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (98)
Devamını Gör(143)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Dünyanın neden tadı tuzu yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce neden dünyanın tadı tuzu kalmadı? 10 cevap verildi
Neden hiçbir şey de tat tuz kalmadi? 13 cevap verildi
Purolarda neden tat yok? 6 cevap verildi
Neden çoğu şeyin tadı yok? 15 cevap verildi
Neden hiçbir şeyin eski tadı yok? 8 cevap verildi
Hiçbir şeyin neden eski tadı yok? 30 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El dokuma halılar hoşunuza gider mi?
  • Eski sevgilinizin arkasından konuşur musunuz?
  • 70 kiloyum belim ince mi sayılır, ideal bel ölçüsü kaç olmalı?
  • Uzun mesajınıza "anladım" cevabı gelse tepkiniz ne olur?
  • Esiniz örtu takmanızı isterse takar misiniz?
  • Kendine bir iyilik yapmak istesen, bu ne olurdu?
  • Hayatınızda aldığınız en doğru karar neydi?
  • Son zamanlarda neler dinlediniz?
  • Her espri masum mudur?
  • Eski sevgilisini hâlâ unutamayan biri yeni bir ilişkiye başlamalı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨