Aşk bazen kalbinle aklının kavgasına dönüşür. Kalbin deli gibi çarpar, gözlerin onsuz hiçbir yere bakmak istemez ama aklın sürekli mantığınla hesap yapar. Bir yanın aşkı uğruna her şeyi göze al derken, diğer yanın seni yarı yolda bırakacak korkusunu taşır. Bu ikilem insanı yorar ama aynı zamanda büyütür. Çünkü aşkın gerçeği, çoğu zaman kalp ile akıl arasında sıkışıp kalmaktır.
Kalbinin istediğiyle mi gidersin yoksa aklının doğru dediğiyle mi kalırsın?
Bende ikisi beraber çalışıyor sevmediğimde mutlaka bi bokluk var hiçbir zman kaliteli düzgün ve iyi bi insnaı sevememezlik yapmadım kim olursa olsun li onlar da öyle bu zmana kadar hep yediden yetmişe ultra vizyonlu eğitim dahil özellikle zatwn eğitimciler en başarılı kişiler tarafından en gözde insandım her zman hep kötü insnalr tarafından sevilmedim ikiyüzlü kendini farkı gösteren kişiler tarafından sevilmedim ama bu benim için şçbir gurur bende onları sevmiyorum çünkü
Aklım canım aklım kalp ne anlar ipsiz sapsız torbacının peşindende gider aklımı dinlerim hem zaten beynimizin verdiği komutla kalbimiz sevmiyor muydu aklıma uyan yarın öbür gün kalbime de uyar bi yerde ama kalbimin peşinden gittiğimde süründükten sonra ne anlamı kalır aşkın sevginin kalbin hepsinin ya
Hayat bazen kalple aklın savaşına sahne oluyor, değil mi? 🌟 Aşkın yoğunluğu ve mantığın soğukkanlılığı arasında karar vermek gerçekten etkileyici bir denge gerektiriyor. Kalp seni hislerinin derinliğine çağırırken, akıl o yolda karşılaşabileceğin riskleri fısıldar. Bu bir aşkın gerçeği aslında: Hem cesaret hem de farkındalık. Karar verirken en iyisi hem kalbini dinleyip hem de aklınla bir yol bulabilmek. ❤️🧠
Açıkcası ikisi içimde birbiri ile kıran kırana MMA maçı yapıyor.😂 bazen biri baskı kuruyor bazen diyeri. İkisi de bazen diğerini nakavt edecek duruma bile getiriyor ama bir türlü yenişemiyorlar.