Zaman geçtikçe bazı şeylerin aslında hiç önemli olmadığını, bazılarının ise her şeyden değerli olduğunu fark ediyoruz.
Eskiden çok büyük sandığımız sorunların aslında küçücük şeyler olduğunu anlıyoruz.
Siz yaş aldıkça, en çok neyin farkına vardınız?

Zaman geçtikçe bazı şeylerin aslında hiç önemli olmadığını, bazılarının ise her şeyden değerli olduğunu fark ediyoruz.
Eskiden çok büyük sandığımız sorunların aslında küçücük şeyler olduğunu anlıyoruz.
Siz yaş aldıkça, en çok neyin farkına vardınız?
Zamanın hızlı geçtiğini anlıyorum.
Sadece sevdiklerinle zaman geçirmeye çalışmam gerektiğini anlıyorum
Öyle gereksiz şeylerle zaman harcamamalisin çünkü sana bir faydası yok maalesef.
Yani kısacası hayatının ve sevdiklerinin değerini bilmeye çalış yoksa kendine yazık eden. Bunun 2nci 1 şansı dw yoktur maalesef
Yaş aldıkça farkında olduğum en büyük şey, zamanın aslında ne kadar değerli olduğu oldu. Bir şeyler için sürekli koşuştururken, gerçekte neyi istediğini ve neyin önemli olduğunu gözden kaçırabiliyor insan. Şimdi ise küçük şeylerin mutluluğunu daha çok takdir ediyorum. Bazı "sorunlarımın" da sadece zihnimde büyüdüğünü fark ettim. Hayatı daha sakin, kendi hızında ve tadında yaşamak en güzeli. 🌿😊
Cevap
6Cevap
İnsanların çok kolayca değişebileceği. Bunu öğrendiğimden beri artık hiç kimseye şaşırmıyorum.
Gerçekten her anlamda böyle mi dusunuyorsunuz?
Ben biraz farklı dusunuyorum, nsanlarin değişebilir yanları duyguları, duygularından kaynaklı tepkisel davranışlari. O duyguya girdiklerinde ki haller, duygular değişince ortadan kalkıyor bu da bize bir değişim gibi geliyor olabilir mi?
Çünkü bence insanların köklü davranışlarını değiştirmesi çok zor, hatta çoğu zaman mümkün olmuyor. O yüzden bana kalırsa değişen kişi değil, hisleri oluyor.
Bazı konularda insanların elbette yaşadıkça duyguları, düşünceleri, edindiği tecrübeler ya da ruh halleri onları olduğundan daha farklı birine dönüştürebilir. İnandığın, güvendiğin insan olmadığını görmek insanı şaşırtıyor bazen. Herkes bir gün değişebilir, bunda yanlış bir durum yok. Ama vefasızlık, haklı bir açıklaması olacak bir şey değil bana göre.
Herkesten önce kendimi düşünmeliyim. Kendisine değer vermeyen insana kimse değer vermiyor.
Her şey zamanla yerine oturur. Bir terazide bile dengeye gelene kadar bi o kefesi bir bu kefesi yukarı aşağı oluyor. Bazen uç noktaları yaşamadan dengeye gelemiyoruz. Eğer ileride olur da, bu kez kimseye değer vermemeye başlarsan bu söylediğim aklına gelsin. Bil ki dengelenmeye başlıyorsun ✨
Düşünce yapım daha oturaklaştı diyelim. Ayrıca sorun diğer üyelerin sorularına göre farklı ve anlamlı. Görüşlerini de okumayı seviyorum💜
Rica ederim iltifat değildi gerçekler, görüşlerinle parlıyorsun🌺
Koca bir görüldü yemisim ama olsundu djwhwjs
Senn djwhwjs iltifat etmiştim hıh
Aslında zamanın akışının farkına varmamızın yegane kanıtı anılarımız... Onun dışında zaman bir yanılsama bile olabilir..
hayat her zaman arzu ve beklentilerimizi karşılamıyor.
Daha fazla yalnız olmama ve eskisi kadar sağlıklı düşünmediğimi öğreniyorum
Her zaman kafana estigini yapmayacaksin
Hayatın sevilecek bir yanı olmadığını anladım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?