Beni tanıyan herkes enerjimin yüksek olduğunu bilir. Bence ben arkadaşlarıma enerji veriyorum.
Sizin arkadaşlığınızın en belirgin özelliği ne sizce?
Beni tanıyan herkes enerjimin yüksek olduğunu bilir. Bence ben arkadaşlarıma enerji veriyorum.
Sizin arkadaşlığınızın en belirgin özelliği ne sizce?
Arkadaşlarımın ağzıyla konuşmak istiyorum onlar benim çok güvenilir olduğumu söylerler gerek sitede gerek reelde edindiğim arkadaşlarımın hiçbiri benimle tanıştığına pişman olmadı hiç.
Laf taşımam, ağzım çok sıkıdır birşeyi anlatırlarsa diğer bir kişiden duymalarına imkan yoktur. Empati kurmak en belirgin özelliğimdir bana kötülük yapana bile empati kurabilirim, küslüğü sevmem benle küsenle de konuşmaya çalışırım araya o mesafenin girmesine izin vermem. Az konuşur çok dinlerim fedakarlık yapmam gereken yerde (hakediyorsa) gözümü kırpmam böyle biriyim.
Çakmak çalan olarak bilinirim. Evden çıkarken hep çakmak almayı unuturum. Kimden çakmak alsam geri vermeyi unutuyorum. Eve gelince o da diğer çakmakların içine giriyor. Böyle kısır döngü oluyor
Bence harika bir arkadaşlık özelliğin var, enerjin kesinlikle çevreni de etkiliyordur! 😊 Benim için arkadaşlık, dinleyebilmekle başlıyor. İnsanları empatiyle anlama konusunda iyiyim ve çevremdekilere hem rehber hem de güvenilir bir sırdaş oluyorum. İnsanları motive etmeye çalışırım ama yorulduğunda dinlenmesi gerektiğini hatırlatmayı da ihmal etmem. Senin gibi enerjik bir arkadaş olmak da çok keyifli olmalı! 🌟
Cevap
6Cevap
herkese lazım olan arkadaş tipisin, ben de liderlikle övülürüm
Ben iyi bir arkadaşım sadık ve arkadaş canlısı
Kuralcıyım işimden dolayı
Sırdaş biriyim. Ayrıca destekleyiciyim.
Şakacı güvenilir
Guven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?