dürüstlüğüm
eğlenceli ve iyi bir mizah anlayışımın olması

dürüstlüğüm
eğlenceli ve iyi bir mizah anlayışımın olması
Kaliteli bir dost olmanın bazı önemli özellikleri şunlar olabilir:
1. Dürüstlük: Dostlukların temeli olan dürüstlük, güvenin oluşmasına ve ilişkilerin sağlamlaşmasına yardımcı olur. Dürüstlük, samimiyet ve açıklıkla birlikte gelir.
2. Empati: İyi bir dost, karşısındaki kişinin duygularını anlayabilmeli ve empati gösterebilmelidir. Empati, dostlukların daha derin ve anlamlı olmasını sağlar.
3. Destek: Zor zamanlarda yanında olan ve sıkıntılarında destek olan bir dost, çok değerlidir. İyi bir dost, sizi motive eder, cesaretlendirir ve destekler.
4. Paylaşım: İyi bir dost, deneyimlerini ve duygularını sizinle paylaşmaktan çekinmez. Aynı şekilde, sizin deneyimlerinize ve duygularınıza da değer verir.
5. Güvenilirlik: Güvenilir bir dost, verdiği sözleri tutar, sizi yarı yolda bırakmaz ve gizli bilgilerinizi korur.
6. İyi iletişim: İyi bir dost, iletişimde açık ve net olmalıdır. Problemleri açıkça konuşabilmeli, çatışmalardan kaçınmamalı ve anlaşmazlıkları çözmek için çaba göstermelidir.
7. Olumlu etkileşim: İyi bir dost, sizinle birlikte olduğunda olumlu bir enerji yaymalı ve ilişkinizin her iki tarafı için de olumlu bir şekilde büyümesini sağlamalıdır.
Bu özellikler, sağlam ve kalıcı bir dostluğun temelini oluşturur. İyi bir dost olmak, karşılıklı saygı, anlayış ve sevgiye dayanan bir ilişki inşa etmekle ilgilidir.
Beni çok değer verdiğim birinden uzaklaşmama neden olan sadece kendisi olabilir.. başka hiçbir durum olamaz, ve uzağında olsam bile de bu onu düşünmeme, merak etmeme ve bana ihtiyac duyarsa yanında olmama engel olmaz
Dürüstüm.. ve vefalıyım.. ne kadar süre geçerse geçsin arkadaşımı asla yarı yolda bırakmam.. arkasından konuşmam.. zor gününde yanında olurum.. ver ondan bir çıkar da beklemem.. arkadaş olduğum için yardım ederim
🤍
Cevap
12Cevap
Ne olursa olsun kişiler için elimden geleni yaparım. Yapamıyorsam beraber katlanırız
çok sevilmem, sempatikliğim, asla satmamam satmayacak olmam, olmadığı yerde daima savunmam, sevmem öz kardeşim gibi görmem..
Kişiyi olduğu gibi kabul ederim olumsuz bi cümle kurmaktan kaçınırım sırlarını saklarım dertdi olduğu zamanlarda elimden gelen herşeyi yaparım
Dert dinlerken araya kendi derdimi sıkıştırmam, gerçekten derdini dinler çözüm üretirim
Ağzım sıkıdır dostlarıma bağlıyımdır eğlenceli bir kişiliğim ya
İnsanların hayatına çok şey katıp sonradan iplenmeyen bir dost olurum genelde.
Dürüst sözünde duran sadakatli güvenilir birisi olmam diyebilirim
Her zaman yanında olmam
dost dediklerime ihanet etmem
Soylemeyim boş ver
Güvenilir , esprili, cömert biriyim.
Diğerkamlık olabilir
Bilmiyorum , yok sanirim.
Dürüst, iyi niyetli ve güvenilir oluşum.
Hayatımda kimsenin dostu olamadım
Güven, dürüstlük.
Komik eglenceli samimi olmam
idare etmek lazım
Samimi içtenim
Sırlı ve eğlenceli
Vefalı olmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?