Geri çekilmek gibi pis bir huyum vardır, bir kere kullanırsam gözüm kendimi bile görmez, sen kendinle alakalı bir ihtimal görüyor musun bu işte?

Bu konuda harikayım, geçen yıl sigara bu yıl kötü alışkanlıklar.. yani istediğim zaman yapamayacağım çok az şey vardır. İstemediğim için vazgeçmemem benimle ilgili oldu
Çok istese de deli gibi sevse de insan her şeyden vazgeçee! Doğumdan ölüme kadar, her an bir şeylerden vazgeçen canlılarız
Anne Rahminde başlayan ayrılık sütle devam eder ölümle son bulur kısacası hayat sana şunu der,
Her vazgeçiş yeni bir başlangıçtır...
Çok net yaparım.
Özellikle çok değer verdiğim halde aynı değeri göremediysem. Gömerim gider. 7 senedir ayrıl barış olanın tüm resim video vs hepsini sildim numarası da dahil. 460.000 mesaj sildim WhatsApp dan elim titremedi
Başaracağıma inandığım şey uğruna sonuna kadar mücadelemi veririm fakat bazı durumlar var ki insanı zora sokar, o zaman da efendi gibi çekilmesini bilirim 🌸
Teşekkür ederim canım 🥰🌸🙏🏻
Mücadele ederim ben😇
Cevap
28Cevap
Başarırım, nelerden nelerden soğuyor insan. Yeter ki gözümden düşsün.
Güçlü kadın...🖤
🖤
Zor da olsa evet başarırım artık otomatik olarak istememeye de başlarım
evet başarırım
Başarabilirim.
İrademe sahip çıkabilen biriyimdir.
Geri çekilmek acizlik değil millet bunu aciz olarak algılıyor yeri geldiğinde durulması gereken yeri, geri çekilmesi gereken yerleri bilmesi gerekiyor.
Merhaba! Evet hiç bir şeye geri çekilmeyecek veya terk etmeyecek kadar bağlanmam bu benim hayatta kendime verdiğim söz ve verdiğim değeri gösterir.
Başarabilirim en iyi yaptığım şeydir hatta.
Evet. kararını verdim. Enerjimi ve finansmanı farklı alanlara kaydırmak için. Bakalım.
Ben geri çekiliyorsam geri çekildiğim her neyse onuda bitiririm yalnız.😎.
Benim geri çekilip bıraktığım bir başkasının hedefi olmamalı.
Bugün ben olduğum kişi olmasaydım yapamazdım. İsteyerek değil mecburiyetten geri çekildim.
Çok zorlar fakat evet bu ileriki durumlarda daha sağlam temeller atacaksa olabilir..
Artık herşeyden geri çekildim... Kendi halimde mutluyum...
İster istemez oluyor çünkü bazen ne kadar istesen de şartlar seni geri adım atmaya zorluyor..
İrademe her türlü sahip çıkabilirim. Ölsem de geri çekilebilirim.
Vazgeçebildiğim kadar güçlüyümdür ve vazgeçmem gerektiğini düşünürsem vazgeçerim..
Evet başarabilirim
Bazen mantıklı olmak böyle davranmayı gerektirebilir
Bazen iradesiz davransamda çoğu zaman cekilirim
Yaparım beni tetiklemesi yeterli
Bir şeyi istiyorsam mutlaka alırım.
Zorlanmadan :)
Anında
Onu da elde ederim, cekilmem
Uzmanlık alanım
Hiç istememiş gibi hemde
Nelerden vazgeçmedi ki bu yürek...
Çekilirim iradem sağlamdır