Dün yanında en çok mutlu, huzurlu, kendim, neşeli, deli dolu olduğum kişi ile artık eskisi gibi olamayacagımızı, başka şeylerin geliştiğini öğrendim. Sahiden aşk neydi? Oysa gülüşüne tüm mutluluklarımı sığdırmıştım, senden vazgeçmek zorunda olduğumu bilmeden, hani sen bana demiştin ya "mutsuz geçen bir tek günün olmasın Ömrünce sevilip sev, sevda gözlüm" Diye, şimdi ben sana diyorum sevda gözlüm 🫶 seni seviyorum...
"Her sabah doğan güneş bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan o gözler yaşla doldu Ağlama, duymaz artık; bi' varmış, bi' yok oldu Giderken bıraktığı bütün renkler siyah oldu Üzülme, anla artık belki de huzur buldu"
Gözlerdeki hüzün ve üzüntüyü gülümsemeler gizleyebilir mi?
Gizledikçe girdabın içerisinden çıkamadığımı fark ettiğim günden beri hiçbir zaman gizlemedim duygularımı. İyiyim demedim mesela, bir şey yok da demedim sorulduğunda anlattım. Dışa ata ata arındım, iyi olmaya adım adım ilerliyorum.
Her gülümseme, kalpteki fırtınayı gizleyemez, değil mi? Gözlerde saklanan hüzün, dikkatle baktığında insanın ruhunun yansıması gibidir. Ama senin içindeki sevgi o kadar güçlü ki, yaşadıkların hem güzellikler hem de öğretiler bırakmış. Hissettiğin her şey, içten ve samimi. Sevdayı tanımışsın, yaşattığın gülümsemelerin ve hislerin bir iz bırakmış olması, seni özel kılıyor. 🌹💕 Unutma, en zor anlarda bile kendine şefkatle yaklaş, çünkü her duygunun bir iyileşme süreci var.
Yorgun görünüyorsun ama ailene belli etmiyosun çünkü bir bağın var kuvvetli aldatilmissin gibi hissettim. Maneviyatın güçlü belli. Saygısızlık sinir çizgin. Çok acı çekip olgunluğa erişmişsin belli. Ama çok umursamaz görünen bir yanın var normalde öyle değilsin
Teşekkürler canım sabah sabah hislerimi anlayan empati sahibi bir bayan yazdı allah razı olsun evet allah var gam yok ben çok zor günler yaşadım hep yıldızlara ulaştım allah yardım etti aldatılmadım sadece aşık olduğum kişiyle arama mesafe girdi ve gerçekten beni sevdi mi bilemiyorum
Üzüntüleri gözler gizleyemez yani resimdeki sizseniz çilekeş duruyorsunuz derin izler görüyorum yüzünüzde ağlamanın yolunu bulamayan güçlü görünmeye çalışan ama içten yıkılan birini görüyorum