çok konuştuğumu söylemişmiydim:)) terazi burcuyum bende denge ne gezer:))
Tanıt bakalım kendini neysin necisin inmisin cinmisin. . sen nesin?
çok konuştuğumu söylemişmiydim:)) terazi burcuyum bende denge ne gezer:))
Bir yaratıcı dünyanın anlamını , yaşamın amacını düşünmeme ve kendime göre en doğru şekilde yaşamam için 13 Ocak 1998 tarihinde dünyaya sürgün edildim.
şu an 17 yaşında olupta yaşamın amacını daha bulamamamın sebebini
doğduğum yer olan ( Yalova ) ve şu an ki yaşadığım yer olan (İstanbul) a taşınmamızda aramıyorum. Ailemin depremzede olduğu için ve hayatlarında da bir sarsıntı geçirdikleri için İstanbul a taşındığımızı biliyorum. O küçük çocuğun en büyük hobilerinden biri yaşadığı yerin çevrelerinde kaybolup ailesini meraklandırmaktı. Hayatda farklı bir şeyler yapmak istiyordum , herhalde iç güdüsel olarak bir uğraş arıyordu bedenim. Aynaya baktığımda okul kurslarında , klüplerde basketbol oynayan birini görüyordum. şu an o aynanın yerini biri değiştirdi ama o yeri çok aramıyorum. Ben küçüklüğümde hep ölümü düşünürdüm ve ne zaman düşünsem içimde bir burukluk , ateşler , alevler fışkırıyordu lakin şu an ki sevdiklerimi iki ablamı , annemi , babamı, üç yiğenimi düşününce öyle bir ceryan yapıyor ki söndürüyor o ateşi. Bir şekilde farklı şeyler de düşünmem lazımdı , belgesel izlemek, film izlemek ilgimi çekebiliyordu. Müziği sorar gibisiniz hissediyorum. "Müzik ruhun gıdasıdır"Sözüne göre ruhumu çok beslediğim doğrudur. Hele ki sonbaharda camdan dışarıya bakıp müzik dinlemenin verdiği mutluluğu anlatamam. Sonbahar ve kış mevsimini sevmemin nedeni insanı kendi benliğiyle başbaşa bırakıp , insanın kendiyle ilgili çelişkiye girmesini sağlamasıydı. Sessiz, sakin bir ortamda o ağaçlardaki yaprakların seslerine aşina olduğunuzu biliyorum. Doğada ki o sesler gerçekten muazzam bir şekilde kurgulanmış. Bunları fark edememek , yaşadığın yeri fark edememek, yaşamın farkında olamamak, yani şuurunu kaybedipte yaşamın içinde bir yol aramak acı.
Ben etrafını inceleyen, soran, soruşturan, meraklı biriyim. Herkes meraklıdır ama önemli olan neyi mera ettiğidir...
Çok teşekür ederim eline sağlık
İnsanların Meslekleriyle İlgilenmiyorum, Zengin- Fakir Oluşuyla da, Siyasi Görüşleriyle de, Başı Açık- Kapalı Oluşuyla da.. Ne Giymiş- Ne Takmış Umurumda Değil.. İnsan İnsan Değilse Çıplaktır Gözümde, En Pahalı Giysiler Olsa da Üstünde.. İNSANSA DEĞER VERİYORUM gerısı YALAN!!!
Aslında ben biraz dengesizim, ukalayım kabul ediyorum ama bu benim suçum değil.. BELİRSİZİM, KİMSESİZİM... Takip edemezsin bulutların üzerindeyim, havada geziyorum.. Benim ne yapacağımı, ne düşündüğümü ve neyi istediğimi bilemezsin!!! Boşuna uğraşma beni asla ÇÖZEMEZSİN..! Yeri yerinden oynatacak potansiyele sahibim.. Acımasız değilim, canım yanmadıkça can yakmam... Her zaman yol vermesini bilirim..! Eğlenmesini de bilenlerdenim.. Çok Neşeliyim ''ASİLİM '' en önemlisi.. Küçüğümü sevmesini, Büyüğümü saymasını bilirim.. Kısacası görmemiş değilim..! Dur durak bilmem..! Sınırı zorlarım KORKAK değilim OLANLA da işim olmaz..! Oynanmışı OYNAMAM..! Pes etmek bana göre değil.. Kaybetmem KAYBEDİLİRİM... Ben bir insanın yanlışları arasında seçilebilecek tek DOĞRUYUM biliyorum; şaka gibiyim ama GERÇEĞİM!!! ! Onursa Onur, Gurursa Gurur. Hiç Taklit Yapmadım Benim Aslım Budur. Dostum Olan Yanımda, Karaktersizler Kapımın Ardında Durur;))
Hakettiğin Kadardır Verdiğim Değer..! Bende ; Herkes Kendi Değerini , Kendi Belirler..
vay anasını adına kitap yazsinlar okucam:))
Var ki :) Melekleri Anlama sanatı :))
ordan mi bu yazı:)
hayır bana ait sözler
Ozman tebrik ediyorum. hakkın olanı verelim:)
teşekkür ederim :))
Ben teşekür ederim :)
Egolarından vazgeçerek
Balık burcu , tam hayal insanıyım. Çabuk kırılgan ve duygusalim ota boka ağlarım. Karrasız bir tipimdir. Cimri değilimdir cimri insanları sevmem de istanbulluyum , korku filmi hastasiyim , kendini beğenmiş insanlardan nefret ederim. Egoist değilim , egoist insanlarda sevmem. Kendimi de beğenmem ovmem biri övüncede utanırım tuhaf bir insanım biraz da sadistlik var ruhumda
in değil cinde değilsin:)
Biraz sivri dilli insanları kırmaktan cekınen duygusal romantık olmayan yengec burcu kedı delısı kumral ama sacını sarıya boyayan
zenci seven kımseyı ıplemeyen umursamaz tavırları olan rahat
calıskan asosyal :)
Kedileri ben elleyemiyorum ya :/
Neden :)
sinsi geliyorlar bana:))
A lütfen sinsi ve nankör değil onlar zamanında beni kurtardı onlar :)
köpek seviyorum ben:)
bende
ben butun hayvanları sevıyorum
ama bı tek köpek beslıyorum :)
Bende hepsi seviyorum ama dokunmak ayrı ni boyut:)
Teşekkür ederim kankam 😚
Rica ederim tatlım:)
Cevap
167Cevap
Hmm bir bakayım aynaya...
Gözlerim mavi, saçlarım sarı, saç tipimi çözemedim zaten güneşte sarı Gölgede kahverengi karanlıkta siyah uzayınca kıvırcık kısayken dalgalı ıslakken düz. Yumruklarım çok güçlü. Fitim hafif te kaslıyım kol ölçüm 38 cm boyum 181 cm bir düşündüm de kız olsam erkek halime verirdim.
Hmm bakayım fani dünyada yaptıklarıma...
Öz eleştirimi de yapayım iki günde bir okulda mutlaka kavga ederim çok duygusalım sevdimmi karşı tarafın haketmeyeceği kadar da çok severim çok sık romantik olmam fazla gülmem tenhada yalan söyleyenin kalabalıkta yalanını yüzüne vururum o kadar açık sözlüyüm ki patavatsız da diyebilirsin bir de ülkeme zarar veren ırklara ırkçıyım.
Yarım saattir kendimi çözmeye çalışıyom inş eig olurum. :D
Kendini çözmüş sun maşallah sana:)
Sayende, sen olmasan kendini bilmeyen biri olucam ve bir kötü özelliğim daha olmuş olucak :)
ıyiki varım ben:p :))
İyi ki varsın :)
Teşekür ederim :)
Rica ederim hanımefendi :)
:) )
coooook konusurum ama guldururum bazende bayarim :) bana yaklasmak zor ama cidden kopmak ta zordur , yakisiklilik konusunda kendime pek guvenmem lakin elde edemeyecegim hatun da yok gibi birseydir. :) genelde istedigim herseyi yaparim. ozgur ruhlu ama bir o kdr da kendi halinde biriyim. yalnizligi coook severim. sessizlik guzeldir. bazen asabi cok sahiplenici , ara sira kendi karakteriyle bile celisen , istanbula lanet etsemde İstanbul asigi biriyim. :) herseyin iyisinden de kotusunden de az biraz biri :D
özünde sende iyisin:)
sanada eyv:)
Ben deliyim…
Yorgun ve yalnızım kaldırımlara misafirim…
Gecenin gözleri üzerimde.
Denizin ortasında küçük bir
adayım, yüzme bilmem…
Yüreğimi bir yere bırakmışım, bıraktığım yerden çok uzaklardayım. Kapıları kapatmışım üstüme,
sürgüleri beynime çekmişim.
Hey
sabreden derviş banada sabretmeyi öğretsene.
Ben deliyim, ama çok şey bilirim.
Renkler ve zevkler hiçbir şey ifade etmez bana…
Sonların başladığı yerden, başlangıçların son bulduğu yere gidiyorum.
Kara bir tren gibiyim yani, bir istasyondan bir
istasyona, hep aynı raylar üzerindeyim…
Nedense bu şiiri çok seviyorum kısmet sanaymış..:))
Sende boyleysen hep böyle kal derim:)
vayyy seviyorum böyle kızları yenge sahip çık zor bulunur böylesi:)
himmm öyle diyosan öyledir iyi kızmış sevdim:)
Aslında düşünceli, sürekli ileriyi düşünerek hareket eden ve kendi doğruları ile yaşayan İzmir'li bir bireyim :) Sürekli gülerim, ciddi olmamın yanı sıra oldukça sempatik tavırlar takınırım. Her insana %100 güven ve değer veririm, bu değeri ve güveni kaybedip kaybetmemek ona kalmıştır. Bik bik konuşurum, susmak bilmem :) Akla gelebilecek her konu hakkında az veya çok bilgiye sahibimdir. İşini severek yapan bir software & web developer'ım. Fetişist bir kişiliğe sahibim fakat sapıklık olarak değil farklılık olarak bunu seviyor ve doğru buluyorum. İnsanların duygularına çok önem veren ve onları mutlu etmeyi seven orjinal bir organizmayım =^_^=
banada güven verdin bilim öyle bir elektrik aldım:)
^^ Teşekkür ederim, bir nevi benziyoruz zaten :) İkimizin de çeneci maşallah ^^
Aynen öyle bizden zarar gelmez bence
Kesinlikle :) Çenesi düşük olanın içi dışı birdir
Aynen öyle iyiyiz biz:)
Takip edebilrimyim :)
Sen bilirsin :))
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
25 yaşındayım, Mersin de yaşıyorum, lise mezunuyum, özel güvenlik görevlisiyim. Siyah gözlü, siyah saçlı, yuvarlak yüzlü, beyaz tenli, orta boylu, orta kiloda biriyim. Hobilerim; Bilgisayar, internet, kitap okumak, araba kullanmak, motorsiklet sürmek, müzik dinlemek, video izlemek, film izlemek, yürüyüş yapmak. Fobilerim; Yutkunma, ortamına göre yüksekten tedirgin olurum (bazen). Kişiliğim/karakterim; Sosyal, yardım sever, iyimser, dost/arkadaş canlısı, duygusal, romantik, hayatı uçlarda yaşayan biriyim. Sevmediğim özelliklerim; Bazen gereksiz yere inat yaparım karşı tarafa, gözzüm kararınca kimseyi sallamam kırar geçiririm sonradan oturur bir güzel pişman olurum, aşırı iyimserim bu özelliğim beni çok üzüyor, kırılmama neden oluyor.
Ne güzel anlattım kendini:)
Teşekkürler :)
çok konuşurum zeytn yağıyımdır haksızken haklı olurum bunu becerebilenlerdenim... söylediğim yalanların mumu çok uzun süre yanar.. çok zorda kalınca yalan söylerim haftanın 6,5 günü dışarı çıkarım.. aşırı haraketliyim.. disko bar sevmem salaş yerler tercihimdir... güzel yalı tarafında gün batımında yürümeye bayılırım... günde 4 5 saat yatakta kalır 2 3 saat uyurum... çok empati kurarım... analetik düşünür bana söylenilenleri asla unutmam maço görünsemde espiriler makaralar benden sorulur... çok okurum... az dinlerim... insan sevmem... ama değer veririm... boş muhabbete gelemem... ekim ortası doğanların özelliğidir... çok reklilik içimde ve sevdiklerimledir... fedakarımdır... aynı zamanda cefakarda... gösterişi sevmem sade duru güzeliiği severim
Hocam giydirme millete şimdi yani :D
kim üşümüş müdür... üşüyen varsa giydiririz..:)))
aa terazi:)
salantılı bir hayat işte..;)
napalım bIZde Böyleyiz:)
hem izmürlüyük hemüde sallantılı... hemüde gavur derler... işlerine gelirse..:)))
çokta umrumuzdaydi yani:)
öylee... izmiri çok özledim yaa içimi kötü oldu..:(((
Üzülme gelirsin yine zaten hava soğuk burada
Kısacası tam başak burcu insanı :)
Aşırı takıntılı ve her zaman mükemmeliyetçi bir insanım.
Milliyetçiyim.
Üç şey için gözümü kırmadan canımı verebilirim ; Galatasaray, Din ve Canım ülkem için.
Galatasaray'la ağlayıp Galatasaray'la gülen insanım.
Kendi halinde sıradan biriyim.
ölümüne Fenerbahçe desem :))
hahah :)) benim erkek arkadasimda ilk takımımız sormuştu :)) sonra derin nefes verdi :)
Fenerbahçe li:)
Teşekür ederim sanada ;)
Bide suratsız :)
Tıp okurken ikinci sınıfta bırakıp daha sonra turizm okuyan ve mezun olduktan sonra medikal işine girip onuda bırakıp boş boş kafasına göre gezen avare adamın biriyim. 3 yabancı dille dünyayı şeyine takmayan adam olmayacak adamın biriyim.. ama tam bir kitap aşığı ve şairimdir. Bu yaşıma geldim adam olamadım kimsedr adam edemez galiba beni :)
adamına göre adamsindir belkide:)
himm o sıkıntılı işte söz ağızdan bir kere çıkar; )
Ben kendımı tanıtmasına tanıtıyım da benden once sabrına hayran kaldıgımı solıyım bu kadar mesajı ıyı okuyosun :D 1.65 yesil gözlü üni birinci sınıf ögrencisiyim. ingilizce arapca bıldıgım dıller. Acık sözlü ve sıcak kanlılıgım en belırgın ozellıgım. En buyuk zaafım kaybettıklerımı unutamamam.
okucam tabi beni onesmseyip soruma cevap veriyorlar bende cevaplarim. .:)
sende iyimissin. . huyun suyun güzel insan:)
mesaj atabılırmısın bana bırsey konusucam senınle
Ben ge nelde kendimi tanitamam ama başkalarınin benim icin düşündüklerini soyleyebilirim. Bana anlayışlı oldugumu cok soylerler, mütevazi oldugumu, yardimsever oldugumu cocuklari cok sevdigimi vede saf oldugumu bu yuzden beni cok sevdiklerini soylerler.
toplumda sevilen birisin ne güzel:)
yani benim icin kotu bisey diyeni duymadim yuzume kimse soylemedi arkamdan soyleyen olduysa bisey soyleyemem genelde severler yani iyle soylerler iclerini bilemem :)
Seni sevmeyen ölsün:p
ya ahah :) olmesin
gebersinn
işkence edelim:))
Ahaha olur :)
:) ) )
Hayata yalancı, insanlara yabancı , yanlızlık ile sevişen, aynalarda kendime gülen biriyim.
bu koskoca dünyada sadece biri..
Kendince doğrularını ve yanlışlarını
günahları ve sevaplarini
insanca yaşamaya çalışan
yaşarken insanlardan boğulan.
kendi çapımda kendi zaman dilimimde dönen
sıradan bir insanım
farklı olan tek yanım
satırlarım ve yanlizliklarim
yanlışlara yanlış gelen yazdıklarım.
Şiir gibi adamsın vesselâm:)
Resimdeki gibiyim. Kendimden küçüklere akıl vermeyi severim. Onların bunu sevmediğinin de farkındayım:) Diyalog yaşadığım kişilerde etki bıraktığım söylenir. kendimi iyi ifade ederim. Sporu severim. Sanırım egolu biriyim, keyfime düşkünüm ve daha neler neler.
Sende iyisin maşallah in var:)
O senin güzel bakışlarındandır ;)
Teşekür ederim efenim:)
Rica ederim. Ayrıca iltifatın için bende teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek hakettin:)
:))
Şarabı şişeden içmişim
Balı peteğinden yemişim
Her gün şarkı söylemişim
Bunu bir ben bilmişim
Vay be ben neymişim (っ◕‿◕) っ
Teşekürler şarkı için. . sen neymis sin:)
(っ^‿^) っ
peki sen kimsin O. o?
harbi ben kendimi anlatmamisim gunxellerim:))
Bazen kendimi çok zeki bazen ise çok aptal hissediyorum. Çok iyi niyetli ve merhametliyimdir ama yavaş yavaş bu özelliklerimin köreldiğini hissediyorum. Lider vasıflı biriyim. Yerinde, güzel kararlar veririm. İstediğimi alırım başarıya giden yolu belirlerim. Her zaman zorlukları aşmanın bir yolunu bulurum. Ama bunların yanında yavşak bir yapım olduğunu da inkar edemem. Hayatım boyunca bir kıza aşık oldum ama benim saflığım yüzünden kaybettim o kızı bu yüzden kendimle hiçbir zaman barışık biri olmadım, olacağımı da zannetmiyorum hep nefret ettim kendimden.
Şimdi hayatta bir o kız yok pire için yorgan yakma derim. . azimli olmak iyimiş; )
Yok tabi de kolay kolay seven bir yapım olduğunu söyleyemeyeceğim. Saflığımı attım ama artık :D
zamanla seversin:)
Edirne den meraba öncelikle :) ben standart bir universiteye hazirlanan bir magdurum :) aslan burcu olmama ragmen fazla duygusal olmak canimi sıkıyo boyle gamsiz kedersiz bir insan olmayi cok isterdim ama nerdee :) uyumaya bayiliyorum biraksalar 19 saat uyumuşlugum var :) ama iyi bir kizim ya kimseye zararim dokunmaz fazla guleryuzlu bir ygsyusum :D
ulan az kendimi öveyim de egom tavan yapsın dedim 10 ddk dır düşünüyom bişey bulamadım sayende vasıfsız olduğumu öğrendm. Kendim gibi çocuğum olsa eldivenle severim. Odunluk ta var, potansiyel bir sığırım.. değer bilmem. birini bişeyi kaybednce dank eder kafama. neremden tutsan elinde kalır.
Sende stres attın fena mi:)
silah bulsam topuğuma sıkacaktm:d
ama derslerim hep iyi oldu ineğimdir bir o bide müzik konusunda iyiyimdir enstruman filan buldum bak bişeyler
Çalışkansin işte "))
20 yaşıma yeni girdim
bundan 4 yıl önce başımdan 2 evililk geçti ilk karımda 4 çocugum ikinci karımdan ise çocugum olmadı. Şimdi dulum bir evim bir arabam var + 1750 aylık gelirim var evlenmmek isteyenler özele gelsin
neyse xper kazanmak istiyorum uzun lafın kısası
küçücük gözlerim yerinden çıkıyordu az daha:))
Evet hikayem çok acı ailem beni 16 küçük yaşımda evlendirdi.
İlk eşimden hep şiddet gördüm zaten ailesi de beni hiç istemedi inanmassın kaynanam bana sarkıntılık yapardı. ikinci eşim hiç eve gelmedi beni hep başka erkeklerle aldattı.
Küçük Damat...
Hahaha çocuğunu naptin
İlk eşimden ayrılınca 4 Çocuğumla ortada kaldım ikinci eşimde çocukları istemedi. Zaten bu yüzden ayrıldık o kesinlikle bizle kalamazlar dedi ve bende çocuklarım olmadan asla dedim. kapıyı çektim çıktım ve baba evine döndüm. Şimdi çocuklarımla beraber 2 gözlü bir evde kalıyoruz işte devlet sağolsun dul maaşı alıyorum öyle geçinip gidiyoruz
Eve arabaya maaşa ne oldu:))
Ah sorma ahretlik at yarışları mı dersin kumar mı dersin işte yaptık bir hata hepsi gitti şimdi bir dul maaşına kaldık.
Ama pes etmek yok avrat aramaya devam şöyle zengin olamalı var mı bildiğin bir kısmet
zengin varsa bana lazım:)
Seni ben alımmı gızzz :D
yaşım büyük tabi kısa yoldan zengin olcan vay çakal dul:)
Yaş önemli değil para her şeyi çözer hiç mutlu olmadım hep aldatıldım şiddet gördüm morçatıya gitcem bakk
Ayy Kıyamam uff mu oldu:)
Yoooo acımadı kiii :D
vay pis adam:)
Neyse bu saatte bir bayanla konusmam doğru olmaz sonuçta ben dul bir erkeğim mahallede laf olmasın
kapat perdeni yat uyu uyu:)
İİ o zmn ben kactım iyi gecelr
İyi geceler; )
Kendimi tanıtmayı okulda ilk derslerde de beceremezdim :) herkes adıni yaşını şehrini hobisini fobisini söyler ben adım soyadımdan sonra susar ikinci soruyu beklerdim :) tabi simdi deģisti de yine de tanıtamiyorum kendimi tanıyam yazsın :) bu arada guru olucam da xper ònemli :))
Canın sağolsun:)
Milletin dışarı SOĞUK diye çıkamadığı zaman ben MOTORLA dolaşan kişiyim ;)
İzmir deyim SEN gibi ;)
Dikkat et çorabın kaçmasın görürsem seni çorabı kaçık kız istemem :D :D
İkizler im ama İKİZ değilim :S :D :D
Daha ne öğrenmek istiyosun ki? :O
25 yaşımdan sonra okumaya başladım yaş 29 a 3 ay kaldı son senem AÖF Kamu Yönetimi okuyorum...
Hadi hayırlısı hakkında:)
Eyvallah...
Yarışmacı arkadaşlarıma şans dilemiyorum EİG benim ;) :D :D
hayırlısı:)
Dayaklısın mı? olur :D
bicepslerim var dedim akıllı takılındedim mesaj alın lüften:)
Bana mı dedin? Ne zaman :O yap bakalım cepsi :D D:
Yaptım ben yukarda dipnot düştüm; )
Peehhh...
Benim hayatım Caps kız senden korkan dağdan kestim kereste :D
Tey Allam Yareppim yaa :S :D :D
Oldu ozman ok kib by :p :)
Okbay kim? :O ben Ahmet kız şaşkın :D
Sen bana yazarken okbay diye birine de mi yazıyon :@ :D :D
Şakacı:))
Küfür mü ettin :(
Oysaki Ben sadece sana yazılıyordum... :S :'(
Ahahah :D
komikti.
Evet iğrençti :S kusura bak yaa :( :D
baktım
Eyvallah BAK tabi ;)
Biz senle iyi anlaşıyoruz yaa :D ahaha :D
Tamam sustum yoksa anlaşamayacağız :S :'(
terazi, baba taraftan gocmen , su an icin karni ac , btü makine muh. hazirlik ogrencisi, ya bikmis ya da hasta gorundugim soylenir, kendi karekterimden bahsetmeyi sevmem cok cunku objektif olmak son derece zordur bu konuda diye dusunuyorum ya kendimi ovme istegim ya da digerlerinden degisik olma istegim kendim hakkonda bir seyleri abartmama ya da eksiltmeme neden olur cunku, ve yeri geliyor dusunmek bile zor geliyor oldukca tembelim, taliplerimi bekliyorum 😍 😄😅
Esra ablama soylicem senide:)
Aynen öyle:)
Terazi burcuyum dengesiz miyim bilmiyorum ara ara dengesizliklerim oluyor olabilir:) boş konuşmayı sevmem, salon sporlrı yapmayı seven biri değilim. Geçer 60 şınav 60 mekik 15 barfiks çeker otururum. Arar ara koşu yaparım benim için spor budur. Herkesin bittiği yerde bn başlarım :) işimi söylemeyeceğim özel bir işimiz var o da bizde kalsn :) deniz kenarı şehirler benim için yaşanabileck şehirlerdir. sadece xper kazanmak için yazmayayım diye doldurdum bişeyler asdffffldmsbbshsbd:)
ellerin dert görmesin burcdaş:)
Ne demek burçdaşım :)
bicepslerin olduğunu biliyorum karın kaslarıda sırada bekliyor:) bana gelince hayatım sporla iç içe her zaman ve gücüm tamamen bitene kadar da böyle olacak:) içimden geldiği konuşmasını ve davranmasını severim doğallık her zaman önemlidir benim için açık ve net konuşurum saklım ve gizlim yoktur insanlarla iletişim kurma konusunda sıkıntı çekmem duygusal ve romantik bir yapım vardır ve sevdiğim kadınıda çok kıskanırım:)
adam king ya:))
eywallah :))
Ben teşekür ederim:)
karın kaslarını bekliyoruz unutma:)
Fitness point diye bir program indirdim telefona orda hareketleri gosteriyor. . ordan çalışıyorum. birde şu ekmek ve kolayı kessem iyi olucak. ama kilo vermek istemiyorum ben nasıl korkcam kilomu:/
ekmek yerine kepekli veya tam buğday ekmeği ye ben kepekli kullanıyorum zaten küçük ekmek onu dört parçaya bölüyorum yarısını kahvaltıda yarısınıda akşam yiyorum kola yı kesinlikle bırakman lazım direk göbek sebebidir:) protein ağırlıklı beslen sorun olmaz:) fitness pointi bilmiyorum ama sana kendi karın egzersilerimi gönderebilirim :)
Ben kahvaltida 1 ekmek yiyen kızım yapma gözünü Sevim:) ama 3 senedir 52 kilodayim hatta daha zayıf durduğumu bile söylerler. :) zahmet olmasin orda hepsi yazıyor nettende baktım bir çoğu aynı:)
naptın se ya kahvaltıda 1 ekmek:) 52 kilo iyidir sadce vücut yağ oranın fazlaysa karın kasları görünmez tamam ihtiyacın olursa bu egzersizlere sana linkini atarım:)
Benim is yerinde ni abi var oda 39 yaşında adam Hulk gibi neyse o önerdi bu hareketleri bana. . sende yağ yok diyo biraz asilirsan bu işe 3 4 ayda adonis yaparsin dedi :))
dur bir yanlışlık olmasın adonis mi abdominal mi dedi:)
adonis dedi valla ben adonis istiyorum zaten. baklava değil:) sıkı olsun kafi:)
peki anladım bende adonis meraklısı biri oklarak soruyorum sana link atayım benim adonisler ne dıurumda yorumlarmısın eğer yetrsiz ise daha fazla çalışmam gerek:)
Ben ne anlarım ne kadardır spor yapıyorsun iyidir tabi. .;)
en azından göz zevkine göre bir yorum yaparsın:)
al bir bak:)
https://i.hizliresim.com/yP3o67.jpg
Peki at bakalim:)
karın kasları için kilo verdiğmden şu an zayıfım artık kio lamaya ve hacim yapamaya başlıcam:)
sanki biraz daha kilo alman lazım gibi geldi bana:/
evet haklısın şimdi 66 kiloyum ilk hedef 75 olmak sonrada duruma tekrar bakıp gerekirse dahada artırcam:)
zayıf olduğun için keskin durmuyor kas 75 olursun inş olmadı ben 6 gbi ekmek ye kahvaltıda:))
evet bencede keskin değil şu an da 75 olcam kilo almak çok kolay vermek daha zor:) ekmek yersem göbek yapar protein ağırlıklı beslenip kas ağırlığı artırcam böylece göbeksiz yağsız vücut ağırlığım artacak:))
Şimdi ben ekmeği bir ogun yiyorum gerçi 3 ogune bedel:))
bak sen bu ekmek işine bir çözüm bul:))
napim kızarmış ekmeği çok seviyorum:)
bak günde bu dilimden bir tane kahvaltıda bir tanede akşam yiyorum kepekli ekmek:)
https://i.hizliresim.com/kjWng7.jpg
Ben doymam ki bu kadarla:)
20 yaşındayım Abant izzet baysal ünviersitesinde okuyorum 2. sınıfım , elektro gitar çalıyorum , çok fazla iyimserim insanları kolay affedebiliyorum ama yaptıklarını asla silmiyorum. Çok çabuk seven birisiyim oğlak burcuyum çok fazla hayalperestim orta Türkiye şartlarında yoksul bir ailenin ortanca çocuğuyum.
Sende iyisin :))
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
yoğun iş temposu ve stresimi atmam gerekiyor
stres atarsam yarına daha dinç çıkıyorum
ks bnun için güzel bir yer
bankada bölgede yönetmenim 6 şehirden sorumluyum işyerleri ile ilgilenirim sadece
ciddi ilişki istiyorum
buradan kızlar mesaj atsın
yarışmacı arkadaşlara baş dilerim
Hakkında hayırlısı ins. . kızlar duyun sesi kaçırmayın mutluluğu:)
Adım GÜLFEM akrep burcuyum falan filan
Tatlım, şekerim gibi kelimeleri çok kullanmam beni yargılama hakkını sana vermez. CİNSELLİK konuşmuyorum!!
Beni tanıyanlar uzun uzun yazmıcağımı bilir. Eğer birini etiketliyosam değer veriyorumdur :D Bir resimle kapanış yapalım :D =
https://i.hizliresim.com/6ZEqb3.jpg
pekte güzeliz maşallah:)
Rica tatlım:)
onur gurur yerine goredir. Cizdim mi cizerim. Kirmizi cizgilerim vardir asildigi zaman kimseyi Tanimam. Sevdim mi canim pahasina sildim mi sonsuza kadar silerim. Ego desen kac para bilmem. Durulmasini gereken susulmasi gereken yeri bilirim . Cok konusmam bos konusmam. Cok duygusalim kucuk bir durum kirar beni. Aglamayi bilmem ama . Inanarak yasarim ama Yaradan'a inanarak yasarim gerisi yalan doludur. Aklima koydugumu yapan biriyim ( cogu Kisi dedi bunu ) daha cok var aklima gelmiyor :)
namıma degerim diyosun. . teşekür ederim:)
Yani oylede denebilir. :))
Reca ederim.
Dürüstüm
Ekonomistim
Sanattan anlarım işi ustasına veririm
Kimseyi kıramam aşırı şefkatliyim
Balık burcuyum ya biraz da duygusalım
Irkla falan işim olmaz Müslümansa tamamdır benim için
Anadolu çocuğuyum Beyefendi olmak la birlikte biraz kendini beğenmişim..
aynı zamanda müdakkik biriyim de ben kendimi anlatarak bitiremem...
yaşamak lazım diyenlerdensin2:)
soğuk olmayın ya :)
Kan severim sadistim ama iyi biriyim çünkü geçenlerde kediye tekme atan birini dövdüm karı severim ama soğuk havadan hoşlanmam. Özellikle soğukta üşüyen insanlar hoşuma gider neden bilmiyorum ama kavga edenleri izlemekten zevk alırım ayıranlardan nefret ederim Eti çok severim her turlusune hastayım. Vejeteryanlardan nefret ederim hayvanların birbirini yemesinden zevk alırım. Şismanlardan nefret ederim
urktum:)
esmer kumral arasi , hafif çekik göz. cerkes tatar karışımı. düşünmeden aklına ilk geleni söyleyen. dışardan sert ve sinirli gözüken normalde sakin rahat. hatta konusmamla görüntü uyumsuzluğu varmis. ilk bakista gıcık olunup taniyinca sevilirim. kendimi begenmem. beni begenenide anlamam. kendi halimde olmak en sevdiğim seylerin başında geliyor. baskasina ihtiyacım yok düşüncesi. bukadar :)
banada tatar derler bazen:) inatla eşek gozluyum diyorum ben:p
babam tatar annem cerkes o yüzden ben karşılık vermiyorum diyenlere:)
Benim hiç biri değil. . küçükken japon derlerdi. . ya aslında yanaklarim tombik biraz belkide ondan öyle yoksa ben karistim mi ki:)))
yanaklar simdimi tombik kucukkenmi öyleydi :)
şimdide küçükken öyle; ))
iyiymis :)
Komik:)))
ve tatlı :)
sempatikim; :))
ben kendime diyodum pardon :)
benimseyemedin tabi lafı ondan hava da kalmasın diye ben ustlendim:)
aynen bende ceviremedim zaten lafı :)
Ben hallettim:)
Teşekkürler :)
Rica ederim :) )
öz geçmişimi yazmim ya uzun olur kısacası antalyalı efendi dürüst orta halli tipli beyaz tenli siyah saçlı ela gözlü konuşup kaynaşmayı seven kendini övmesini sevmeyen başkasının övdüğünde çok mahçup halde takılıp ama hoşuna giden herbir işten anlayan çevresi tarafından çok sevilen evlilik düşüncesinden o saçlarına beyaz düşmeye yakın 29 yaşında adının tersi umutsuz biriyim :))
Sende iyisin maşallah. . umudunu kim çaldı:)
içerden yazıyorum suan:)
İyi geceler ben yeni geldim daha:)
Ozman Günaydın:)
Bende bilemedim:)
face darilsin birak:)
yap tabi:)
bulursan banada söyle:p
adaliyim, denize asigim.
gocmenim.
aslan burcuyum.
kendi kendime yetebilen, ayaklarim yere basabilecek duruma yasanmisliklarimla ulastim.
ama bilmiyorum, daha sade ve toplu bir hayat yasamak isterim derim bu gunlerde.
Umarim yaşarsın istediğin herseyi:)
Geleneklerime bagliyim en sevmedigim ozelligim sevdigim kisilere hayir diyemem kizamam... :) baskasinin dogrusundansa kendi yanlisim derim bu dunyada erkekce olsun isterim dostlukda dusmanlikda olmaz halbuki :)
hayırlısı ya belki olur:)
Gunellemeni okurken gulumsedim ama nedenini soylemeyim. Empati kurmadan adim atmam. Empatiye cok onem veririm. Karanliga sessizlige asigimdir.. Yalnizliga asigim.. Cem Adrian hastasiyim.
gulumsettiysem ne mutlu bana:) bende severim cem Adrian
Ben gibi biriyim iste. Kimsenin etlisinine suttlusune karismam.. evimle isim arasi yasayan, bazen sıkıntıların icinde bogulan, ama konu annem olunca hic dusunmeden gulumseyen biriyim. Bu kadar..
annelere can kurban:)
Çok yakışıklıyım saçlarım yakıyo ortalığı gözlerim güneşte renk değiştiriyor fazla konuşmayı sevmem bbuda beni havalı yapar çok çabuk sinirlenirim vurduğumda 3-5 kişiyi yere serebilirim sporlarda üstün başarılarım var 1. Likler filan yazamıcam çok uzun... Çokta zekiyimdir.. hiçte sevmem egolu olanları bu yüzden aynayada bakmam 👍
gizliligi kaldirda mükemmel i görelim:)
Mükemmelliğim bana kalsın 🏃
Peki kalbimi kırdın:(
Kusura bakma 😔😔
baktım valla ben bilmem:(
Yalan söylediiiiiim -.-
Yine kırildim:(
onu paylascaktim da iyice simarmayim dedim :))
Terazi burcuyum yükselenim ikizler.
Dolayısı ile dengesizim..
Agresif bir yapım var ama saçma bir şeye ağladığım zamanlar da mevcut.
Fil gibi hafızam deve gibi kinim vardır asdfjfk
Aşka aşık bir bünyeyim.
Alex Turner'a aşığım asddhjk
:) ) ) oda güzel:)
Ela gözlü kahverengi saçlı 1.84 boyunda fit denilebilecek vücuda sahip iki lisanı olan İstanbul'da öğrenciyim spor yapmak yemek yapmak müzik dinlemek hobilerim sinirli inatçı fazlasıyla sosyal de bir insanım öyle işte :)
ks nin yeni cevherlerinden:)
Bir iki günlük bakmaya geldim sadece bağımlılık yapmazsa tabi :)
Bizde öyle diyorduk birsürü sorup cikicam bu işler böyle başlar:))
Bağımlılık yapar ya erken bırak ya da hiç bırakamazsın diyorsun yani :))
Hic baslamamaliydin:))
Olsun olsun can sıkıntısı için güzel bir siteye benziyor :)
ıdare eder:)
Disiplinliyim, insanlara pozitif enerji dağıtıyorum. Yaratıcı zekam ve ilgi çekici bir üslubum var. Aynı zaman da aşırı tutkulu, duygularını çok dışarıya vuramayan, eleştirilerden etkilenen bir tipim :)
azcık bana benziyon sanki:)
Ne inim Ne cinim sadece. Dürüst olduğum için
Yalan söylemediğim için
Kıskandığım için
Tek bir kadına ait olduğum için
Her zaman kaybeden adam gibi adamım!
adamdan anlayani sev ozman kaybetmezsin
Oğlak burcuyum ve keçi gibi inatçıyım kimse bana istemediğim bişeyi yaptıramaz. beyaz tenliyim kumralım boyum 169. klom 68 azucuk baluk etlüyüm 😊😊
Ayy oğlak burcu hiç anlasamam pis keçi ne olcak:))
😃😃
Düşünelim bir çok konusurum hatta homurdanirim ama icimden... Yaradana sual olmuyo verdikleriyle yetinip üstüne birşeyler eklemeye calisiyorus iste
iyisin iyi:)
Şimdi ben buraya, neden çıktım?
Niçin çıktım?
Nasıl çıktım?
Bunu izaha gerek yok.
Gördünüz, yürüdüm çıktım.
Bak şimdi ne oldu:))
:D :D
canım şimdi buraya yazsam sığmaz istersen benim profilimde en son paylaştığım benceyi okuyarak öğrenebilirsin :)
Sağol canım:)
Adın kerem 18 yasındayım terazi burcuyum. sadık bir insanim tango yapabiliyorum ve ascilik okuyorum bu kadari biraz evlilik programina dondu ama olsun :)
paravani açın:))
Yarı Yunan yarı Türk'üm. 18 yaş Bursa da yaşıyorum yurt dışına çıkıyorum sürekli, ileride komple gideceğim. Tercumanım aynı zamanda tiyatro oyuncusuyum. Bu kadar başka bir şey gelmiyor aklıma. :D
iyisin tabii:)
Meraklı, geveze (en sevmediğim huyum), zeki, gülmeyi seven, kahvesiz ve kitapsız yapamayan, azcık saf bir o kadarda kurnaz :) iyi kalpli, güzel yemek yapan, evli, mutlu çocuklu bir bayanım :)
İzmirli
Beyaz Baretli
Kahve Müptelası
3 Elemente devam...
En güzeli:)
Aynen öyle :)
Sevmeyi tam anlamıyla bilen fakat bir değeri olmadığını düşünen biriyim (Artık böyle en azından )
O değeri hak edeni bulunca o düşünce gider
Dogal olmasi gerektigi gibi sade bir insan.. empati yapan olabildigince iyi niyetli ve dogru. Biraz iskolik ve sanat sever biraz biraz resim, siir, tarih, fotograf kucuk dunyamin renkleri. biraz da uzun.
sanatçı ruhlu:)
Ehh sayilir :)
Ben de boga
himm:)
Her yonuyle :)
Yahu şu senin moralinden, yaşam enerjinden biraz alabilirmiyim? Kaç para istersin?:)
bir gülüş yeter parayi ben kazaniuorum:))
Gülücüklü fotom yokmuş yeni farkettim:)
Şaşkın bir bakış var sayfamda, senin için olsun O zaman.
Tamam kabul ettim al yaşama enerjimi dikkat et carpmasin:)
Ohhh üfürüğüne guvvet ey geldi:)
Iyi ufururum:)
Acı çeken buna çozum bulamayan bir insanım kendi halinde sessiz sakin :D
soyle biz bulalım:))
Çozumu yok maalesef :(
Ozman zamana birak o halleder; )
1 aydır olmayan şey onumuzdeki günlerde hiç olmaz bir acı hiç mi hafiflemez bir ayda :( hayata küstüm resmen intihar etcem az kaldı
Ne intiharı düşünmeyin söyle şeyler:/
Sen hiç dayanamıcan kadar acı yaşadın mı ben şu an bunu yaşıyorum yaklaşık bir aydır çabalıyorum ama donup dolaşıp aklıma tek bu çozum geliyor başka bir şey bu acımı dindirmicek :( anlamıcaksın beni biliyorum ama durum bu
Ben o acıları stresleri 13 yaşımda yaşadım. . Ama aklıma gelmez canıma kiymak hayatta hersey insanlar için acida tatlida.. iyi olunca sefa sur kötü olunca intihar falan filan olmaz öyle. . hayırlısı ne ise o olur. . sen şükür etmeyi bil sadece. .
Ben 13 yaşında değilim o yaşlarda olsa umursamazdım bile ama bu yaşta kaldıramayacağım kadar ağır bir yük şukur ediyoruz da bu yaşa kadar geldik benm hayatım hiç mutlu bir anım olmadı ki iyi olunca sefasını sureyim hiç birşeyin sefasını suremedim hep cefa hep cefa ama bu sefer ki acı hayatımda yaşadığım en buyuğu benm bu kadar canım yanmamıştı gerçekten hayata 1-0 geride başlamak bu olsa gerek
geleceği görmediğine göre yaşamaya devam mutlu günler yakındır belki
Bunu yaşadıktan sonra ileride mutlu gün geleceğine nasıl inanabilirim ki geleceği kimse göremez ama benm kalbim kapandı bunu görebiliyorum :(
Ne yaşadın bu kadar acaba
Hayatım boyunca unutamayacağım kimselere anlatamayacağım çunku çok kotu benm için :( hayatımın en zor anını yaşadım ya halada acısını çekiyorum :( bilsen bile beni anlamazsın neler yaşadığımı çokta ayaklar altına duştum bu sebepten :(
hakettin mi peki bunu yaptığın şey çok mu kötü
Hak etseydim canım bu kadar yanar mıydı :( ben hak etmedim bir şeyi yaşadım bu yüzden bu kadar ağır ben kotu hiç bişi yapmadım maalesef keşke yapsaydım :(
Anladım. umarım fazla Uzun sürmez bu durum
Yaklaşık olarak 1 aydr durumum bu her gun daha kotuye gidiyorum her gün duşuyorum uçurumdan elimi tutan yok olcem az kaldı hissediyorum ne bilim :(
Böyle düşünme ya:(
Ya cidden öyle hissediyorum ama kendini kandırabilen bir insanda değilim kendime yalanlar söylüyorum kalbim inanmıyor anlık bir hisle inanıyorum sonra tekrar duşuşe geçiyorum ya ben çok kotuyum bildiğin gibi değil yemek yiyemiyorum uyku uyuyamıyorum 1 ayda 10 kilodan fazla kilo verdim hastalıktan oluyorum :(
Hmmmmm ben ne inim nede cin sadece bir garip yolcuyum bu hayat yolunda yolunu kaybetmiş PERİŞANIM BEN
Perişan olcak ne var
perişan olmak bişeye fayda etmez durumu duzelt derim ben
ortala sende:)
:((
kustum oynamıyor um:)
Bende Uzunca Yazmak İsterdim Lâkin Telden Çokta Uzun Yazmayı Sevmiyorum. Ama İstanbul Özelliklede Üsküdar Aşığıyım (:
ızmiri sevmek herkes sende seveceksin:))
Bak ya bende istanbula 2 kez geldim insanları gibi bir şehir soğuk; )
ama sen ızmiri sevceksin:)
Ben diyorsam evet:)
Güncelleme de fragman yaptım adeta:))
arada çok dengeliyimdir şaşırır kalırlar :))
Bende sizi İstanbul beyefendi si:)
Rica ederim efenim ben teşekür ederim asıl zahmet verdim:)
alt alta yazmışsın ya akrostis şandim baş harflarine bakıyorum.. ne tür bir manyaksam ben:)
Yok daha yaticam işe cokk var:))
4 te is basi gece 12 paydos. . Sana dün dedim ya yeni geldim sayılır diye:))
Şimdi dedim ne farkeder:)
28 yaşımda bekarım. çocuk ruhluyum. biraz yakışıklıyım. önlisans mezunuyum.173 boy 67 kiloyum. kendi işimi yapıyorum.1500-2000 kazanıyorum. taliplerimi bekliyorum :)
esra ablam soruyu takipte merak etme:)
Tarifi yoktur.
Sende şaka gibi misin:)
Evet :)
daha gencsin bil vakit var:)
Her şeye rağmen her şey yolunda gibi Mutlu gözüken insanlardanım..
En güzeli; )
😊😊
misal fileli çorap giyen kızlara bayılırım çok seksi olduklarını düşünürüm
ahhh ahhh
Bende severim varmıki öyle:)) görürsen paslasalim:))
o ne demek yeaaa
eaaa
ne yani lez misin
hayır hayır yanlış anlama. tercihine lafım yok. ayrıca rekabeti de severim ama tatlım hiçç kusura bakma ama ben varsam hiççç şansın yok
istemeye mı gelecen bu ne samımıyet anneeeee bu kızbenı tanımak istıyormuş
+ o kızla olmaz :D. Dd.
paravani kapatın kim açtı ceyranlari kesin:))
HahahHah
25 yaşındayım meslek lisesi mezunuyum ama mesleğim işe yaramıyo bende iş mak. operatörlüğüne başladım genellikle şantiyede kalırım sosyal hayatım pek yoktur çalışmayı severim
çalışmayı sevmek en onemlisi. . teşekür ederim; )
rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar