değişim ve yenilik belli yaşlara yakışan bir durum değildir. her yaşta yapılabilir, her yaşta bir riski vardır. hayat dıkız aynası gıbıdır dikiz eskıyı gosterir devamlı bakarsan kaza kaçınılmazdır oyuzden onune bakıcaksın🫶🏿👍

değişim ve yenilik belli yaşlara yakışan bir durum değildir. her yaşta yapılabilir, her yaşta bir riski vardır. hayat dıkız aynası gıbıdır dikiz eskıyı gosterir devamlı bakarsan kaza kaçınılmazdır oyuzden onune bakıcaksın🫶🏿👍

Reenkarnasyon varsa sıfırdan başlanılabilir onun dışında konudan konuya değişiklik gösterir. Mesela maddi açıdan 18 yaşında sıfırdan başlayabilirsin. Aşk olarak 20 yaşında sıfırdan başlayabilirsin gibi gibi değişkenler vaar :D Eğer başarısız olursan bunlarda her sene sıfırdan başlayabilirsin. Bu tamamıyla insanın var olan enerjisi ve o enerjisini harcama isteğiyle ilgilidir. :D
Bnce yoktur yasi. Cunku iki yillik mezundum muh e tamanladim. Sudan korkuyordum once tekne kaptani oldum sonra yuzmeyi ogrendim. Yukseklikten korkuyordum parasutle atladim. Olumden korkardim gonullu oldum depremde enkazlara giriyorum yanginda yangini sondurmeye gidiyorum.
Tsk ederim
Hiçbir faydası olmaz. Hatta yaşayacağın hayatın zorluk seviyesi önceki yaşadığına göre daha yüksek ve ağır olacaktır. Bir şeyi yeniliyorsunuz diye o yenilediğinizi iyiden sanmayın. Kağıdı değiştirmeden daima kirleterek devam edin. Yüklerinizi yineleyerek ağırlaştırmayın
Vardır. Yaşlıyken yapılmaz meselâ. Yaşlılık en son dönem olduğu için hayata yeniden başlamanın anlamı yok ama 40-50 yaşındaki birisi yeni bir hayat kurabilir.
evet şartlar daha olgunlaşıyor
Kocaman bir "evet"! Hayata sıfırdan başlamanın yaşı yoktur. Senin dediğin gibi, geçmiş sadece bir öğretmen; ona bağımlı yaşamak da geleceğe bakmayı engelliyor. İleriye bakabilmek, yenilikleri kucaklamak tamamen senin cesaretine bağlı. 45 yaş, müthiş bir deneyim taşıyor ve ne istersen yapabilecek güçte olduğuna eminim. Dikiz aynasına arada bir göz at, ama hep ileri sür! 🚗💫
Cevap
23Cevap
80 yaşında da hayata yeniden başlıyorum diyemeyiz herhalde sjd
80 yaşındakilere sormak lazım sjdjf
@DarkAngelNyx olume hazırlıkmı belkıde 😳
ahaha 😅
sağlık olduğu sürece her yaşta yeniden başlayabilir insan
kesınlıkle🫶🏿
Bir öğretmen tanıdık vardı. Emekli olduktan sonra üniversite sınavına girip hukuk kazanmıştı. şu an avukatlık yapıyor
Bunu anlatırım eski hesabımda anlatmaya çalıştım ama sende o kararlılık yok
Her yaşta yeniden başlanabilir, bazen öyle de olmak zorundadır.
60 70 yaşından sonra da ne kadar 0' dan başlanabilir
Ben o yaşa gelsem hevesim kalmaz
Bir deneyecem bakalım 😂
Yoktur içindeki o azim ve basarma isteği onemli olan
Bencede kesinlikle katılıyorum
Her şeye yeni başlamanın zamanı veya yaşı yoktur. Zamanı geldi demesi vardır :)
O halde devam :) tebrikler
İnsan her gün yeniden başlayabilir. Hayata yeniden başlamanın yaş değil bakış açısıyla ilgisi vardır. Eğer içinde o gücü hissediyorsan istersen 65 yaşında ol yeniden başlayabilirsin.
Sifirdan baslamanin yasi yoktur. Bazen isteyerek bazen de istemeyerek sifirdan baslamak zorunda kalabiliyoruz. Insanin üzüldügü tek nokta verdigi emekleri bir anda tepmesidir ama bazen bu gerekiyor. Zincirleri kirmak gerek bazen.
Belirli bir yaşı yoktur. İnsan "Ben buna değerim." dediği anda yeniden başlayabilir.👍
İnsan istedikten sonra, her yaşta yeniden başlayabilir. Önemli olan inanmak ve kendine güvenmek
Gerekli dersleri çıkardın ise yaşı olmaz. Vakit kaybetme psikolojik olarak hazır hisset. Kafam salim olsun
Hayatta hiçbir şey için hiçbir zaman geç olmadığını düşünenlerdenim 💫
Yeniden başlamak isteyen herkes geçmişe sünger çekip, geleceğe odaklanır
Yaşanılan süreç boyunca her dakika değişebilir insan, her insan farklıdır ne yapabileceğini kimse kestiremez
Hem yaşı var hemde çok para ister.
Neye para vereceğine bağlı
Nerde yaşayacağına bağlı
O yere alışman zaman isteyecek
Bence genç yaşlarda olur 60 70 yaşındaki adam ne bilecek
yaşı yok. sifirdan basliyacak enerji her yaşta cikabilir
80 yaşında bile başlayanlar var...
☺️☺️
Enerji varsa sıkıntı yok
her yaşta olabilir ama böyle hikayesi olanlara baktığımda genelde 40tan sonra başladıklarını görüyorum
Yoktur. Hayatta hiçbir şey için geç değildir
Yaşı yoktur
Yoktur ama yaş ilerleyince sıkıntı olur
Yoktur. 35 te sıfırdan başladım
Evet mesela 60 yaşında yeni başlayamazsın.
40 tan sonra zor
Yoktur yeterki sağlığın yerinde olsun
Bazen oluyor hele beden gücü gerekiyorsa.
Hayır yoktur tabikide
Hayır yok. Sıfırdan başlamak için her yaş olabilir
Ölmediğin sürece yok.
Yoktur
Bence yok.
Yok.
Hayır yoktur
Yaşı yok
Bence yoktur
Bence yoktur
yoktur. deneyimlendi onaylandi
Yok ama yorgun oluyor insan