Yeni bir hayata başlamak mümkün müdür?

Merhaba arkadaşlar 1.5 yıllık evliliğim bitti boşandık onun için İstanbul'da yaşamayı göze almıştım küçük bir yerden gitmiştim adapte olamadım onun ailesini evliliğe çok karıştırması vs gibi sebeplerden bitti bitmemesi için de hiç uğraşması zaten 2 ay oldu ben memleketime döneli boşanali da 1 ay falan olacak sanırım ama bana yıl gibi geldi günlerim çoğu zaman üzülmek ve ağlamakla geçiyor ailem çok şükür çok destekcim toparlanmam zaman alacak sanırım psikolojik olarak yipranacagim çok şey yaşadım bir yandan da psikolojik destek alıyorum. İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor anlamıyorum da bu durum bana geçmişimi sorgulatti üniversitedeyken 4 yıl boyunca biri ile sevgili olmustik dolu dolu geçmişti sonra ben ayrıldım ama o hâlâ beni seviyordu uzaklarda yapamam dedim ona da bitti sonra aradan yıllar geçti bana yazdı hâlâ beni unutmadığını hediyelerimi bile sakladığını söyledi o da nişan atmış ama nasıl oluyor bilmiyorum bende boşandım acaba onu ahi mi tuttu bana diye düşünmeye başladım tekrar sohbet etmek istedim yanlış anlar diye yazamadım hani yanlış zaman doğru insan derler ya öyleydi belkide ben kıymet bilemedim kafam çok karışık çıkamıyorum düşüncelerden
Yeni bir hayata başlamak mümkün müdür?