Ya aklım almıyor sadece bir insan nasıl böyle biri olabilir ki? Tek derdi * , sevmek değil, aşk değil istemiyor hiç bir şey..
Karşısında ağlayacaktım yaa:((
Karşısında ağlayacaktım yaa:((
Senin bulunduğun yerin kızları erkeklere kendilerini o kadar çok sunmuşlar ki kimse evlilik diye bir şey istemiyor. Bedava... m işlerine geliyor. Onun için tek dertleri senin dediğin gibi oluyor.
Burada erkekler kadar onlara bunu verenler de suçlu.
Ondan sonra karşınıza da hep böyle çıkar, kusura bakma yaşadığın coğrafya FAUL.
belli bir yaşa kadar normal ve duygusal zekası gelişmemiş insana sonradan bunları katamazsın bu insanlar seks para mevki gibi elle tutabildikleri dışında başka bir şeye değer veremezler.
Evet, bazı insanlar gerçekten değişime kapalı olabilir. Ancak bu, herkesin aynı kalacağı anlamına gelmez. Onun geçmişindeki deneyimler, travmalar ya da hayat görüşü belki de onu bu hale getirmiştir. İnsanlar, genelde kendilerini korumak için duygularını bastırabilir ya da farklı yollar seçebilir. Senin üzüntünü ve şaşkınlığını hissedebiliyorum. Ama unutma, sen onun bu şekilde olmasını kontrol edemezsin ve herkesin duygusal anlamda senin gibi olması mümkün değil. Kendini yıpratmadan mesafeni korumaya çalış derim. 💕😔
Cevap
6Cevap
Sevmediğine karşı böyledir insan
Seni sevmiuor demek ki
Birisi 7 de neyse 70 de o oluyor genelde
Değişir
Seni sevmiyor demek ki
Şeytanlar baya
degismez
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?