Hayatım boyunca bunu hiç kullanmadığım için oda arkadaşlarım tarafından zorbalandım galiba ahshsjsjskdk bir de kıyamet kopmuş gibi tepki veriyorlar ya, bunu hayatında hiç kullanmayan var mı merak ettim

Hayatım boyunca bunu hiç kullanmadığım için oda arkadaşlarım tarafından zorbalandım galiba ahshsjsjskdk bir de kıyamet kopmuş gibi tepki veriyorlar ya, bunu hayatında hiç kullanmayan var mı merak ettim
Cevap
13Cevap
Neyse krem niuetien sürmediysen sorun yok shdd
Ahashjklas yok yok
Kızlar ay bi yanma başladı 🤣🤣🤣🤣
Bi arkadaşım diyor ki ayağının altına sürünce sıcaklık geliyor diğeri diyor ki soğukluk geliyo hangisi doğru ahashjas
Önce yavaş yavaş bi yanma yapar sonra serinlik gelir 🤣🤣 muhabbete bak biri duysa diyecek neden bahsediyorlar ahdhshshs
AHASHJAS of cidden ya
Beni zorbalayamazlar kan alırım kan dhbdb
Hiç zorbalanmadım ayrıca bu kremi bilmek zorunda değilsin ki. Ağızlarının ortasına 2 tane çaksaydın :)
Aramızda şaka döndürdük ahsj sakiiiin oluun ahshs
Oda arkadaşlarım ve yakın arkafaşlarim tarafindan bende bazen zorbalanıyorum. Ama onlara bu izni ben veriyorum sorun yok 😅
Şakasına yapıyoruz birbirimize zaten, alınmıyorum o yüzden ahdjsj
Vicks burna boyun a sürüyor ama ayagida mi oluyor
Bana öyle dediler ahashj
Genelde o bilen ve dalga geçen ben olurum 😂
Hayır. Hadlerine değil
Hatırlamıyom, mıhtemelen olmuştur
Hayır. Öyle bir şey olursa pek sessiz kalmam.
Zorbalandim zorbaladim da ldld
Olmuştur tabii insanız...
Kullanmamış olabilirsin normal, zorbalanmadım
eskiden çok kullandık
Eskisi gibi iyi değil
Ne bu bende bilmiyorum
Bu ne ki jduduj
Hayır
zorbalandım
Evet tepkiler garip
Varoşları çevremde tutmuyorum sjsjs
Ne alaka
Varrrr
Var öyle mallar evet
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oda arkadaşlarının bu konuda gösterdiği tepki biraz abartılı olmuş gibi ama insanlar bazen çevrelerindeki bir durumu şaka veya şaşkınlıkla farklı yorumlayabiliyorlar. Senin bunu kullanmamış ya da bilmemiş olman, bir eksiklik değil. Herkes her şeyi bilmek zorunda değil ki zaten! 😊
Aklına takma, bu tarz durumlarda kendini rahat hissetmek önemli. Bu arada, bu merhem genelde soğuk algınlığı döneminde kullanılan bir ürün. Ama kullanmamış olman gayet normal. 🌸