Etkileyici yaşam dersleri ve tecrübeleriniz nelerdir?

En sonki alkol deneyimim sonrası inanılmaz ve pek çok kez kusma durumu yaşadım. Ve sonra dedim neden bu zulmu kendime yapıyorum? Çünkü allahım bana o kadar güzel nimetler nasip ediyordu ki. Ama ben yine son kez şeytana uydum. Ve allah buyurmuştur kulu harama girmezse gün boyu, ona 5 vakit namazı nasip eder ve bunu başaranı da teheccüd vaktinde huzuruna kabul eder. Bu vakitte nice alimler, meczuplar, allah dostlarından oluşan bir kervan geçermis dünyadan ilim, ibadet yapılırmış. Ben neden alkol icip allahın bana 5 vakit namazı nasip etmemesini normallestireyim? Evet son kez içtim o alkolu, ve allahım bana darıldı cunku beni benden daha çok seven ve dusunen alkolu haram kılınan en değerli sevgiliye karşı mahçup şekilde son kez alkolu içme hatası yaptım. Ve şu an o içten gelen, samimi, huşulu ve ihlaslı pismanlik evresindeyim. Allah bir daha içkiyi agzıma koydurmasın ve tekrar dan 5 vakit namazı nasip ettigi, gece kervanına katılan kullarından olabilmeyi nasip etsin inşallah. Umarım yazdıklarım butune katkı, vesile, ders ve ibret niteliginde olur. Rabbim hep sizinle olsun inşaallah
Etkileyici yaşam dersleri ve tecrübeleriniz nelerdir?