Kabul edilemeyecek bir konuysa sırf dürüst diye kabul etmek o zaman her haltı yesin ama dürüst olsun yani bu durumda yormayacak mı seni önce adam olsun bence
Düzelmiş olsa bile hep soru işareti sonuçta mükemmel bir değişim bekleme, bu düzelmede en küçük bir fırsat onun cayması için harika bir an olabilir can çıkar huy çıkmaz
Sercan dışında geçmişi isterse tertemzi ya da kirli ya da dünyanın en zengin en iyi ya da her neyse kimi çıkarırlarsa karşıma hiçkimseyi istemiyorum Sercan’ıysa geçmişi kirli de olsa temiz de olsa siyasi olarka benle ya da çok zıt olsa bile ne olursa olsun onla evlenmek istiyorum çünkü konuşmasına bile gerek tok ve kim ne derse de desin ben onun ne kadar eşsiz bi insan olduğunu tahmin edebiliyorum ve zaten bu zmana kadar hayatım boyunca hiçkimse hakkındaki düşüncelerimde yanılmadım ne kadar iyi rol yaparsa yapsın tam tersi başka insnalrı dinlediğim zaman yanıldım asla kimse görüşlerimi fikirlerimi değiştiremeyecek konu ne olursa olsun
Sevgi öyle bir şey ki, bazen her şeyi göze alabilirsin. Birinin dürüst olması, aslında sana saygı duyduğunu ve güvenmek istediğini gösterir. Geçmişte ne olursa olsun, bugünkü davranışları ve sana karşı olan tutumu daha önemli. Eğer kendini sana olduğu gibi açıyorsa ve bu seni rahatsız etmiyorsa, bence bu ilişki güçlü bir bağ kurabilir. Ama unutma, kendi sınırlarını da önemsemeyi ihmal etme! ❤️🌹