İtiraz etmek , bahane bulmak , reddedilmek gibi eylemleri kabul eder misin? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bahaneleri anlayışla karşılarım ama sürekli bahaneler varsa yok olmaz ya...
Ailem için söyledim bunları.
Ama aşkım sen ne istersen öyle olur sana asla kızmam, küsmem, anlayışla karşılarım... Zaten sen istediğim her şeyi yapabilecek birisin...
Duruma göre değişir. İtiraz, bahane veya reddedilme sebepleri mantıklı ve yerinde ise kabul etmekten başka çare yok. Ama bir şeyi gerçekten çok istiyorsam olur, oldururum 😆
İstediğim şeyler olmadığında çok abartmam biraz düşünürüm mantıklıysa kabul ederim haksızlık gibi gelirse de kendi çapımda sorgularım ama sürekli uzatmam
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hiç olmadı
Kabullendim
Olanla idare ettim
Eic için teşekkür
Rica ederim
İstediğin şeyler olmayınca verdiğin tepki aslında kişiliğinle çok ilgili. Eğer kontrolü elinde tutmayı seviyorsan, reddedilmek seni daha fazla zorluyor olabilir 🙃. Böyle zamanlarda sakin kalmayı öğrenmek ve kendine “Bu olmasaydı başka neler yapabilirim?” diye sormak önemli. İtirazları daha fırsat olarak görmek enerjini olumluya çevirebilir 💪. Öfkene kulak ver ama onun kararlarını yönetmesine izin verme 😊.
Cevap
18Cevap
Sorgularim olma olasılığına bakarim olacak bir şeyse öldürürüm. Olmayacak bir şeyse oluruna bırakırım..
İstediğim şeyler pek olmuyor zaten.
Çokta değiştiğimi söyleyemem.
Herşeye itiraz eden ve sürekli bahane bulan insanlardan değilim. Biraz moralim bozulur birazda hevesim kaçar
İstediğim şeyler kabul edilmesi elzem şeyler içerdiği hâlde reddediliyorsa içimde yavaş yavaş sinir birikir.
Pusuya yatarım. Vakti zamanı geldiğinde bu durumdan pay çıkarabileceksem konuyu hortlatırım :D
Hayır sakinimdir canım.. bile istenile yapılıyor ise mesafe koyarım sinirlenme bile bana bahane uydurana..
İstediğimşey kendim yapabilceğim birşeyse inat ederim er gec yaparım vazgecmem ama bi baskasıyla ortak bişeyse bu çok üstelemem

Şu şekil 😅
Bunlar kabullenmesi zor şeyler sanırım beni sessizliğe itiyor.
Mantıksız bahaneler sunuluyorsa sinirlenirim ve tepki gösteririm. Mantıklı ise kabullenirim
Tartıyorum kendimi bir terazim var, ne kadar doğruyum ne kadar yanlış gibi gibi düşünürüm.
Agresif olmam durgunlaşırim ve düşünürüm neden diye.
olmuyorsa olmuyordur zorlamın bir alemi yok oluruna bakarız
Asuman Hanım olur olur bal gibi olur diyor napcaz şimdi
https://youtu.be/EIV3BU5vnZc?si=8M0W1JN0HOfPc7fT
Bir konuda olmayınca amaan sende diyip sinirlenebiliyorum. Fazla sınır olmaması gerek
Ben empat biriyim ama bu canım yerine konma işine dönerse seacktiride cekerim😎
İstediğim şeyleri yapmayan biri varsa onunla ilişkiyi tamamen Keserim ya da yaptırırım fakat konu benimle Alakalı ben istediğim şeyi yapamadıysam benden önemli değil
Umursamaz.. Olmayada bilir... Hayat bu
Sakin
Kapanıp içim içimi yiyen biriyim
Bir sabrederim iki sabrederim sonra bozuşuruz
Zamanla herkes kabullenir
Şans yok ki zaten der geçerim
Yerine göre değişiyor
Yine aynı kişiyim
Sessizce kabullenirim
Aynı kişiyim
Bahane en sevmediğim
Buruk