- Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 ayKızgın olan insanın gönlü bir şekilde alınır ama soğumanın çaresi yoktur, bazı şeylerin olmaması için en başından çaba göstermek gerekir, çıkmazlara girdiği zaman çaba her zaman olumlu sonuç vermiyor.
Soğuyan bir kalp asla ısınmaz, ısınacağı varsa da epey zaman alır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Soğuyan bir erkeği geri kazanmak için önce kendini toparlaman lazım. Ona aşırı yüklenmek yerine mesafe ver, kendi hayatına odaklan, hobilerine ve arkadaşlarına zaman ayır. Kısa, samimi ve doğal mesajlarla iletişimi sürdürebilirsin ama kontrol sende olsun, kendine değer verdiğini göstermek en etkili yoldur.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Soğumuş birini tekrar ısıtmaya çalışmak bana beyhude bir çaba gibi geliyor. Erkekler kolay soğuyan varlıklar değildir. Zor vazgeçerler. Artık ne yaşandıysa pes edip soğumuş. Eğer büyük bir sorun yoksa tekrar konuşmayı dene. Derdini anlat.
16 Yorumla
Soran10 ayKötü bir dönemden geçtiğim için konuşmak istemedim soğuk yaptım o da en sonunda umrumda degilsin artık dedi gitti özür diledim şans istedim hatalı olduğumu biliyorum şans verdi ama hala soğuk davranıyor kısa mesaj yazıyor
u 10 ayHa o zaman zamanla her şey düzelir. İçini ferah tut. Sana karşı hala kızgın olduğu için böyle davranıyor. Sadece zamana ihtiyacı var canım...
Soran10 ayPeki nasıl davranmalıyım? Bu soğukluk nasıl biter
u 10 ayFazla üstüne gitme, tartışmadan uzak dur. Alttan almasını bil...
Soran10 ayTamam çok teşekkür ediyorum❤️
u 10 ayRica ederim 🫶🏻
10 aybir adam soğuduysa kovalamayacaksın. Peşinden koştukça daha da kaçar. Bu işin tek kuralı var, onu kendi haline bırakacaksın. Sen kendi hayatına bakacaksın, sanki o hiç yokmuş gibi
01 Yorumla
Soran10 ayBelki kırıldığından ama konuşmak istiyodur bi yanı yinede geri gelmez mi
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle şunu bilmelisin ki insanlar bazen kendi iç meselelerinden dolayı uzaklaşabilir, bu direkt seninle alakalı olmayabilir. Durumu derinlemesine düşünmeden önce, onun duygularını anlamaya çalışmak önemli. Belki biraz zaman verip, doğal ve samimi bir şekilde iletişim kurabilirsin. Sakin bir şekilde, birbirinizi incitmeden iletişimde kalmaya özen göster. Samimiyetin soğukluklara iyi gelir, unutma! ❤️✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı.
3 ayBir erkek soğduysa onu kazanamak çok zordur. Çünkü erkeklerin duygusu hep içindedir. Bu yüzdende biriktirir biriktirir ve patlar o yüzden zordur. Ama neden soğuduğunu bilmek önemli eğer bunu biliyorssan bir şansın var demektir. Ama bu şansı uygun zamanda değerlendirmezsen bayağı yorulursun ve yıpranırsın.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
10 ayKazanmayla ne diye zaman kaybediyosun, soğuyan kimseyi kazanamazsın...
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207,1b cevap paylaştı.
u 10 aykazanamazsın
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Çok zor o. Soğuyan erkek veya kadıni geri döndurmek cok zor.
Dönse bile iliski eskisi gibi olmayabilir bu defa daha fazla hayal kırıkliğı yasayabilirsiniz.
Ben yerinizde olsam karşıma çıkacak başka insanlara sans veririm.
Elbette daha kıymet bilecek birisi çıkar karşınıza.00 YorumlaMaalesef soğuyan birini zorla geri getirmek genellikle işe yaramaz. Önce mesafe ver, kendine odaklan, hayatını doldur. Kendini iyi hissettiğini ve mutlu olduğunu görmek çoğu zaman karşı tarafın ilgisini yeniden uyandırır. Zorlamadan doğal temaslarla yaklaşmak en etkili yol diyebilirim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
6 aySoğuyan birini kazanmaya çalışmak çok boş bir çaba. Senden uzaklaşan birinin üzerine düşersen daha da soğuyor. O yüzden akışına bırak.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı.
10 ayNeden soguduguna göre cok değişen bi konu bu. eger ciddi bi soğuma varsa ben eski haline döneceğine inanmıyorum dönse bile emin ol tat vermez o soğukluğu hep hissedersin
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Soğuyan birini kovalamak seni yıpratır, bazen mesafe en güçlü cevaptır. Kendine dön, ışığın artarsa ya geri gelir ya da yerini hak eden biri doldurur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHayır kazanabilirsin öncelikle sevgilimisiniz bilmiyorum ama semde sopuk yapınca kaybederim sanma önceliklr sebini sor neden böyle yapıyor diye ve hoilanmadığını söyle dürüstşük inan bana çnemli sen hoşlanmıyorum desiğin halde yapmaya devam ediyorsa aynalama tekniğini kullan sende ona soğuk yap geç cevap ver yazmadan duramıyosan işinle veya başkalarıyla konuşural yeni bir hobi edinerek yazmayı azaltabilirsin bir süre sonra o da gerilicektir soğuktan
07 Yorumla
Soran10 ayArkadaşız ama benden hoşlanıyordu ben kötü bi dönemden geçtiğim için soğuk yapıp konuşmak istememiştim o da en sonunda sana olan duygularım bitti umrumda degilsin artık dedi gitti 2 gün konuşmadık sonra özür dileyip şans istedim şans verdi ama soğuk davranıyor mesajları hep kısa
Cevap sahibi10 ayBüyük ihtimal nazlanıyor sana ama sen hiiiç umursama hatta ben kötü düşünmek gibi oşmasın ama intikam almak isteyebilir dikkatli ol erkekler reddedilince çok kduruyor dikkat et sen umursamaz takıö başkalaroyşa falan kojuş
Soran10 ayUmarım nazdır teşekkür ederim cevap için🙏🏼
Cevap sahibi10 ayUmarım ama dediğim gibi erkekler bu konuları takar hırs eder inl çntikam almaya çalışmaz çalışsa bile eğer sana hiç sahip olmamışsa intikamda oşamaz yani sen hiç ona ait değilmişsin gibi davrna anladınmı elde ettimi kozunu kullamabilir ilerideki duruma bağlı sevip sevmemesi anlaışırız daha falza k. o. nuşmak istersen yazabilrisin bana
Soran10 ayMüsaitsen konuşmak isterim biraz aklıma takılanları intikam almak istediğini sanmıyorum ya benden hoşlanıyordu ben bu şekilde davranınca duygularım bitti dedi hatta 2 gün konuşmadık bile ben yazıp aramızı düzeltmeye çalışıyorum ama oluyo mu bilmem nasılsın diyorum ii diyo bu kadar mı yazmak istemezsin ya madem neden şans verdin
Cevap sahibi10 aySenden hoşlanıyodu ama sonuç olarak reddettin değilmi intika isteyebilir hesabknı yaz geri silersin nasıl açaçıcam ben bilmiyorum
Soran10 aySen yaz bulayim
İmkansıza yakın. Asla eskisi gibi olamazsınız iletişim kursanız bile.
08 Yorumla
Soran10 ayNeden peki
Soran10 ayÇabalasam çabamı görüp fikrini değiştiremez mi
Soran10 ayO zaman geri gelmeyecek gibi😔
Soran10 ay@zeyneoaky pek kızlarla konuşan biri değil benden başka bi kızla konuşmuyor bile cepte diye düşünmek aklına gelmez bence
Kimse aynı insan değil git içindekileri anlat olmuyorsada eyvallah demeyi öğrenmen lazım.
02 Yorumla
Soran10 ayAnlatsamda umrunda olmaz ki soğumuş benden bi anlamı yok yani
10 aySebebini bulup çözüme kavusturursan gerı kazanırsın ama donulmez bı yola soktuysa umudu kes erkekler basıt canlılar ( m*me sever umarm )
02 Yorumla
Soran10 aySebebi benim kötü bi dönemden geçtiğim için konuşmak istemedim soğuk yaptım o yuzden umrumda değilsin dedi gitti özür diledim şans istedim şans verdi ama soğuk davranmaya devam ediyor
- 10 ay
Bende aynı seyleri yasıyorum kral. Film izlerken son 20 dk kala baska arkadaşı ile oyun oynamayı tercih etti. Farkına vardım çünkü bildirim geldiğinde ortak yayın izlediğimiz filmden cızırtı geliyordu. Hiçe saymak bu diyerek çıktım filmden sesten gruplardan engellemiş. Varlıgına çok alıştıgım için tekrar konusmak istedim ertesi gün yazdığım tek cümleden ötürü içi soğumuş. Tekrar iletişim kurmaya basladık ilk gün iyiydi hersey ikinci gün aynı arkadasınile oyuna girince daha önce de söylediğim gibi konusmak istemiyorum diyip gitti bide arkadaşız ama alışmıştım neyse. Sana soğuk yapıyosa peki diyip kendi içinde yoklugına alışmaya bak. Peşinden koşarsan gelmez.
Gizli Üye(30-35)10 ayAltını kısık ateşte aç gitsin çok kötüydü biliyorum
00 YorumlaKanka sen ne kadar kazanmaya çalışırsan o kendini o kadar bir şey zannedecek.
00 Yorumla
10 ayBoşuna deneme uğraşma eskisi gibi olmaz zaman kaybı yenisine geç
00 YorumlaO kadar mı yokluktasın
01 Yorumla
Soran10 ayYazdığına bak ya benim ona karşı duygularım var bırakmak istemiyorum bu yüzden sordum saçma canım yorum yapacağına hiç yapma daha iyi
10 ayKazanmaya çalışmazsan kazanırsın
06 Yorumla
Soran10 ay2 gün konuşmadık zaten gerçekten vazgeçmiş yazmasam biticekti sanki
- 10 ay
O yazmıyorsa sen de yazmayacaksın işte
- 10 ay
Erkek çabaladığı ilişkiyi sever
Soran10 ayO zaman kaybettim onu
- 10 ay
Demek ki senin ilgine veya sevgine değecek biri değildi
- 10 ay
Sen ondan daha önemlisin üstelik o seni kaybetti
Soğuduğu konuya göre değişir
03 Yorumla
Soran10 ayKötü bir dönemden geçiyordum konuşmak istemedim sürekli böyle olunca o da gitti
Soran10 ayBana olan duyguları bitmiş ve benden soğumuş yine de ben isteyince bir şans verdi ama hala soğuk davranıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
10 ayKazanamazsın kimse soğuyunca isinamaz bence
00 Yorumla erkekler soğursa biraz zor geri döner
00 Yorumla
10 aySoğumuşsa kazanamazsın yol yakınken bunu kabullen
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sogumussa boş ver ne uğraşıyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
10 ayKazanamazsın
00 Yorumla
10 ayNe yapabilirsin onun için
00 Yorumla
10 ayKim olduğuna göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKazanmamalısın.
01 Yorumla
Soran10 ayNeden
Gizli Üye(45 üstü)10 ayTekrar ısıtman gerek
06 Yorumla
Soran10 ayAma nasıl
Cevap sahibi10 ayDetaylı ve özel olarak konuşmak gerekiyor
Soran10 ayNe konuşabilirim ki beni umursamıyor belli
Cevap sahibi10 ayUmursamasını sağlayacağız işte
Soran10 ayO nasıl olucak bi fikrin var gibi
Cevap sahibi10 ayDetaylı konuşalım diyorum
Gizli Üye(18-24)10 ayO seni kazanmaya calissin kanka
01 Yorumla
Soran10 ayHata bende ama konuşmayı kesmek istemiyorum
Gizli Üye(30-35)10 ayAteşli öpücükle 💋
10 Yorumla
10 ayIsıtarak
01 Yorumla
Soran10 ayNasıl
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giden gitmiştir
012 Yorumla
Soran10 ayDaha 2 gün oldu ama geri dönmez mi
Soran10 ayKötü bir dönemden geçtiğim için soğuk davrandım konuşmak istemedim hata bende biliyorum ama özür diledim şans verdi bana yinede soğuk davranmaya devam ediyor
Soran10 ayYok öyle biri değil ben böyle davranınca sana olan duygularım bitti umrumda değilsin artık dedi gitti ama şans istedim kabulde etti anlayamıyorum
Soran10 ayNeden davrandığı belli zaten soğudu benim davranış şeklimden sevdildiğini hissettirsem sürekli konuşmaya çalışsam sıkılır mı ya da düzelir miyiz onu düşünüyorum
Soran10 ayTamam teşekkür ederim
Soran10 aySana da iyi geceler🙂
soguk yap kacan kovalanır
02 Yorumla
Soran10 aySoğuk yaparsam herşeyi bitirmiş olurum
10 ayTekrar dan ısıtarak
02 Yorumla
Soran10 ayBi kere soğuyunca eskisi gibi olunmuyor mümkün mü? Erkekleri bilmiyorum aynı mı düşünüyorlar
- 10 ay
Karakterini bilmiyorum bu dediğini gitmişse boş ver yoluna devam et
Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı. Isitarak
02 Yorumla
Soran10 ayYa ısınmazsa
10 ayIsıt kanka
03 Yorumla
Soran10 ayYa eskisi gibi olamazsak
- 10 ay
Onu bilemem
- 10 ay
Soğutmadan önce düşünecektin onu abisi
- Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı.
10 ayNeyşnden soğudu
02 Yorumla
Soran10 ayYa bu aralar kötü bi ruh halindeyim konuşmadım istemedim o da en sonunda soğuyup gitti hata bende yani
- 10 ay
hadi ordan et boş ver
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayÇok zor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Soğumuşsa boş ver
00 Yorumla
10 ayBazen sevişmek iyi gelir
00 Yorumla
10 ayseksi ol gelir
00 YorumlaSoğuma nedeninin tersini yapmak ilk hamle olmalı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
10 ayKazansmazsın
00 Yorumla Kazanamazsın ablacım
25 Yorumla
Soran10 ayDeme öyle😔
Soran10 ayAma böyle de çok üzülüyorum ne yapayım
- 5 ay
T. akip atar mısın lütfen
Zeyneoaky
Gizli Üye(30-35)10 ayNeden soğudu
013 Yorumla
Soran10 ayKötü bi dönemden geçtiğim için gereksiz soğuk davrandım konuşmak istemedim böyle olunca gitti işte
Cevap sahibi10 ayNe kadar oldu gideli
Soran10 ayDaha yeni 2 gün oldu
Cevap sahibi10 ayOo ara sıcak daha o zaman belki döner akışa bırak
Soran10 aySürekli yazıp konuşmaya çalışsam bunaltmış olur muyum sence
Cevap sahibi10 ayOlursun yapma sakın
Soran10 ayNasıl davranmalıyım erkekler hakkında hiç bilgim yok hata yapmak istemiyorum
Cevap sahibi10 ayDoğal ol farklı bir şey yapma üstüne gitme seviyorsa döner zaten o sana
Soran10 ayartık beni sevmediğini söyledi😔
Cevap sahibi10 ayÜstüne gidersen daha çok üzer kendini özlettir
Cevap sahibi10 ayEngelle mesela la bu beni niye engellemiş desin hemen başkasını mı buldu falan diye düşünsün düşsün
Cevap sahibi10 ayBenden bu kadar uyuyacağım iyi geceler yarın konuşuruz müsait olursan
Soran10 ayÖyle biri değil engellersem herşeyi bitirmiş olurum onun gözünde sevildiğini hissettirsem sürekli konuşsam şansım olur mu
Biraz Zor
07 Yorumla
Soran10 ayNeden
Soran10 ayAma yaptığı hataya göre değişmez mi ben kötü bi dönemden geçtiğim için konuşmak istemedim soğuk yaptım sonradan özür diledim şansta verdi ama soğuk davranmaya devam ediyor sence ne yapabilirim bi erkeğin gönlü nasıl alınabilir? Sen daha iyi bilirsin
Soran10 ayDediğini yapıcam çok teşekkür ederim
🙏🏼❤️
10 ayKazanamazsın
00 Yorumla
10 aykazanamazsın
00 Yorumlaseksssss
00 YorumlaFırına at
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri