Heves gidince umut da mı söner acaba? Yoksa umut biraz daha derinde, hevesten bağımsız yaşayan bir şey mi?

Heves gidince umut da mı söner acaba? Yoksa umut biraz daha derinde, hevesten bağımsız yaşayan bir şey mi?

Hevesleri çiçek gibi düşün mevsimi geçtiğinde solup ölürler ama umutlar daha derinde kök gibi zamanı geldiğinde yeşerecek yeniden çiçek açar yeniden heveslenirsin.
Evet bazen heves te umut ta olay yerini terk ediyor. Umutsuz oluyorsun hiç bir şeye ne inancın kalıyor ne de hevesin. Ama onca şeye rağmen bazen güneş yeniden doğuyor. Üzüldüğün günleri tamamen aklından atıyor hayata yeniden umutla bakabiliyorsun. Herşeye ve herkese rağmen bence umut içimizde bir yerlerde hala var
Teşekkürler 🥳
Ria ederim :))
Umut hevesi besler. Hevesin gider, umudun kalır. Umudun giderse, hevesinde gider. Tutunduğumuz şey heves değil umuttur. Bir gün olma umudu, hevesimi besler. O umut lunaparkı aydınlatır. O heves ise lunaparkta oynamamı sağlar.
Heves gidici, umut kalıcıdır benim için. Yaşamaya sebep bulduğum şeylerden birisidir 🍃
Elbette mümkündür, lakin ben hevese değil bir tutam umuda tutunanlardanım.. Hevesimin olmadığı zamanlar umuttu beni ayakta tutan.
Teşekkür ederim..
umut kolay kolay bitmezde heves çabuk kaçar. eski tadida gelmez hevesim kaçtı deriz ya. umut kaçmaz hep bizi bekler... en zor anda gelip elimizden tutmak için
Heves, genellikle arzularımızın geçici bir yansımasıdır; gelir ve gider. Ama umut... O daha derin bir yerde, ruhunun en sağlam köşelerinde saklanır. Hevesin kaybolması anlık bir motivasyon eksikliği yaratabilir, ancak umut, bu boşlukta var olmaya devam eder. Belki üzerine biraz cesaret ekleyerek umudun yeniden sana yol göstermesine izin verebilirsin. 🌱✨
Cevap
9Cevap
Bide benim hevesim pamuk ipliğine bağlı hemen gidiyor sonra zorluyorum kendimi
Heves gidince Umut da kalmıyor ki😕
benim için öyledir evet
Heves çabuk kaybedilir ama umut o kadar kolay kaybolmaz. İkisinin yeri farklıdır. İnsan yaşadıkça umudu içten içe devam eder.
umut her zmn vardır insanda hevesi kırılsa da vardır kırılmasada
Heves geçicidir, anlıktır. Umut daha derindedir
Heves başka umut başka o yüzden heves kaybolunca umutlar bitmiyor
Öyle değiş ben prensim Sercan’ın exlerini kıskandığım için öyleyim
Hevesini kaybetmek Umutlarını yitirmek anlamına gelmez mi. Vazgeçmek bir tercih kalır yanında
Umutlardan vazgeçme lüksüm yok. Hayat çok fena eziyor insanı...
Öyle diyebiliriz.
Umut başlı başına bir güçtür karıştırmayalım lütfen 😌
Umutların son busesidir
Hayır değildir umut öyle kolay kolay yıkılmaz
Umutlu olmak hevesten bağımsız
Hayır. Bir kaç günlük bir hayal kırıklığı sadece.
Hayır ikisi birbirinden ayrı
Umut yoksa heveste yoktur ,
Heves yoksa hayal de olmaz
Evet öyledir
Evet öyledir
Kesinlikle
Evet öyledir
Aynen oyle
Bence hayır
Evet
Vazgeçmektir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?